9 godina apsinencije i PODSVESNA PRIPREMA ZA RECIDIV

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
stonoga
Posts: 2
Joined: Sat Mar 23, 2024 6:19 pm

Re: 9 godina apsinencije i PODSVESNA PRIPREMA ZA RECIDIV

Post by stonoga »

Pozdrav, Akkasha! Čitam forum već godinama, i nikada, ali nikada nisam poželela da se registrujem. Sada samo želim da ti kažem- NEMOJ JBT ŽIVOT!!!
Akkasha Come Back
Posts: 1695
Joined: Sun Aug 09, 2020 3:55 pm

Re: 9 godina apsinencije i PODSVESNA PRIPREMA ZA RECIDIV

Post by Akkasha Come Back »

stonoga wrote: Sat Mar 23, 2024 6:24 pm Pozdrav, Akkasha! Čitam forum već godinama, i nikada, ali nikada nisam poželela da se registrujem. Sada samo želim da ti kažem- NEMOJ JBT ŽIVOT!!!
Hvala, ali meni nije jasno kako je ova tema ostala, kao što vidiš, mog posta nema nigde, ja sam ga i izbrisala ali kako je ostao naslov teme a i tvoj odgovor meni, nije mi jasno...

Sad sam što bi se reklo- ni tamo ni ovamo, niti da odgovorim niti da ne odgovaram.

Da je bar ostao taj moj uvodni post jer se iskreno ne sećam kako sam celu situaciju opisala, uglavnom jesam uzela 1 bočicu metadona i da budem iskrena, razočarala sam se.
Nije mi niko "uvalio lošu robu", naprotiv, ali ne znam šta sam očekivala od tog fleša, izgleda da su moja očekivanja od droge bila prevelika, mislila sam da će da me razvali posle 9 godina, doduše i jesam bila drogirana ali nekako svesna da sam drogirana ako razumeš šta pokušavam da kažem...

Najgore je što sam imala prvi put u životu grižu savesti, čak i pod dejstvom, igrom slučaja diler i moja majka su se sreli na stepenicama u zgradi, ne znam da li ga ona nije prepoznala ili jeste ali reč mi nije rekla i to razumem, nema ni snage ni volje da prolazi kroz moja sranja 5666. put u životu...

Srokala sam iz 2 puta, međutim 3 dana sam osećala "repove", nisam verovala da može toliko dugo da drži i ne znam da li zbog griže savesti ili zbog samog metadona nisam 3 dana spavala, možda do 01h ili maksimalno 00- 03h...poremetio mi se ritam i spavanja i samo sam jedva čekala da me pusti po fazonu "neću više nikad".

Međutim, evo sad ovde tražim Lyricu/ Pregabalin baš samo da probam, međutim malopre naletim na post iz 2022. gde licanin piše da je bacio to u wc šolju i ukupno gledano odlučila sam malo da budem mirna. Ne treba mi to.
Najiskrenije, razmišljam često o suicidu a šta je drogiranje drugo nego postepeno ubijanje sebe, a ja sam prsla načisto i stvarno ne znam da li ću ovaj so-called life jednostavno samo da "presečem".

Sve što uzmem ili planiram da uzmem je zapravo samo proba jačine te i te supstance da vidim može li me to ubiti.
Ne vidim zašto dalje...ni gde...

Evo ovo neću brisati, ajde neka. Mada sam sto puta do sada pokušavala da ti odgovorim ali sam uvek brisala. I boli me više kurac...biće šta bude. Mogu naglo skočiti na glavu sa zgrade ako mi toliko dopizdi i onda to nikakve veze sa drogom nema.
stonoga
Posts: 2
Joined: Sat Mar 23, 2024 6:19 pm

Re: 9 godina apsinencije i PODSVESNA PRIPREMA ZA RECIDIV

Post by stonoga »

Hej, drago mi je da si "na nogama".Kakvim- takvim, ali stojis.Ne mogu bas u potpunosti shvatiti tezinu situacije i zahtevnost tvoje borbe, jer nisam nikada bila zavisnik, ali zaista saosecam i na neki nacin mi je stalo da izdrzis i da ne omanes kod same sebe.Procitala sam vecinu tvojih postova -ostala zapanjena situacijama kroz koje si prosla i iz njih izasla sa glavom na ramenima.Ali, samo ti ustvari znas kakvog je to traga ostavilo na tvojoj dusi.Zbog neiskustva, ne mogu shvatiti taj poriv da se ponovo uzme nesto sto te je provozalo kroz sve krugove pakla, ali bila bi velika steta kada bi ponovo odbacila trezvenost.Ne fali ti pameti, pa da ti sada deli savete strejt zena koja se ulogovala na forum, ali osecam potrebu da ti kao drugom ljudskom bicu kazem- nemoj jbt...Potrazi pomoc gde god mislis da je mozes dobiti.Zelim ti da budes dobro.
Post Reply