Ps.Sad sam zapazio da na avateru,odnosno na celu lika i djela pokojnog Keith-a, stoji reklama''oprema za bebe'' ...koji trip

Moderator: sanela
Smijem sto maraka staviti na to da Vudd sebe ne voli citati... Znam jednog slicnog tipa.anfakabl wrote:Ja te volim čitati.
razbio si me ovom celom pricom, ... sto posto ...lizard wrote:Znam da ne mogu kontrolistat. Ali opet... Orginal slika kad djete hoce da hoda. Moras ga pustit ili vezat za krevet, Boze sacuvaj, mislim poslat u ludaru.
Sumski, pozdravljam te i evo kopiracu ovde danasnju narkomansku meditaciju za oporavak, cini mi se da ima smisla ...vudd wrote:Boze ne oprosti nam,jer znamo sta cinimo...
Manje je više!Baba Naca wrote:Mislimo da ćemo, ako samo budemo imali dovoljno hrane,
dovoljno seksa, ili dovoljno novca, biti zadovoljni
i da će sve biti u redu."
Ju ju ju.. Kako ovo zvuči poznato..vudd wrote:Idem u savjetovaliste.Najvjerovatnije u srijedu,cetvrtak...Psihologica misli da nije dobro svaki ponedeljak jer...kao to je depresivan dan???.Meni je svaki dan ponedeljak,i mislim da je to vise rekla zbog sebe.Dobro,shvatam.Shvatam i da ljudi imaju predrasudu o ponedeljku,ali...
Iskreno, ne ocekujem ja bas neku pomoc od savjetovalista.Sta to mogu cuti, sto vec ne znam?Po nekom sablonu pljuste pitanja.Trebam da uradim to i to,... to i sam znam.Ma sve ja znam,samo sam lijen i sadisticki uzivam u mucenju sebe.Jako mi puca kurac,da se sad promjenim i da krenem od pocetka.Da me interesuje ko je dobitnik Nobelove nagrade za mir,koliko Kina ima stanovnika,i kako je zivot dar.Da se manem starih nacina razmisljanja,navika da jebem mater fukarama i da se fino ponasam u ovom otrovnom govnjivom svijetu.Uloga klovna mi je sudbina.U prizemlju sam otac, dobar drug,solidno i prividno pametan,ne namjerno nadrkan.U potkrovlju sam bijes,patnja,divlji sin,davez i lutalica.
Sto se zdravlja tice...Necu se nikad patiti.Slijepo crijevo sam dobrovoljno izvadio kad sam bio u komuni 93'-ce.Iz dva razloga.Da primim anesteziju,i da nakon toga u posjetu dodju kcerka i zena .98' sam ranjen u nekoj pucnjavi.Jedva sam cekao anesteziju(HAHAH)...Zenu i kcerku sam izgubio.
Ponekad razmisljam, kako bi bilo da dobijem rak?Ima tu masa kvalitetnih lijekova koji....Ja sam kukavica i mrzim svoj zivot.
To moja djeca ne znaju,barem se trudim svim forama naucenim u zivotnom teatru, da to ne osjete.Formula uspjeha za nosenje tolikog prezira prema sebi, jednaka je nuli.Mrznja ce me skenjati...
nebiMožda da smo se rodili u nekoj drugoj zemlji, sa nekim drugim roditeljima i u nekoj drugoj sredini?
Možda bi onda bili normalni, uljudni, kulturni i redovni u svemu što ovi 'normalni i kulturni' ljudi rade.. ? A možda i nebi?
Ehh, to je čitava tema za razmišljanje..Zona Sumraka wrote:nebiMožda da smo se rodili u nekoj drugoj zemlji, sa nekim drugim roditeljima i u nekoj drugoj sredini?
Možda bi onda bili normalni, uljudni, kulturni i redovni u svemu što ovi 'normalni i kulturni' ljudi rade.. ? A možda i nebi?