Bas mi prija ova kafa, napravila sam duplu dozu ne bi li me u kombinaciji sa zoloftom malo brze opalila u ovu blentavu glavu da se razbudim. Prelepo je vreme napolju, mozda se kasnije zaletim malo do keya da prosetam...Mada me ubi stomak...prokleto zensko..jbg. Shvatila sam da spremanje matematike moze da te ucini da se osecas najglupljim stvorem na svetu...Ali tesim se, kao, pa dobro i onako je nikada nisam volela...Prolece mi je udarilo u glavu, treba mi nesto musko, njam, ali za sada slaba ponuda...Crkoh saljuci svoje nakicene biografije u razno-razna predstavnistva i firme, do sada sam dobila samo jedan odgovor. Razmisljam, vreme je, nemam nameru da diplomiram pa jos sest meseci da trazim posao. S obzirom kakvo je stanje u zemlji nam SRBIJI, ja sam odlucila da se malo ranije dam u poteru. Bila sam na onom "Career Days" dogadjaju, gde satro mladima u Srbiji velike kompanije nude posao. Svrha je u tome da se pojavis tamo i da ti oni kazu:" Idite na sajt nase kompanije i tamo ostavite vase podatke..."

ALELUJA!!! Pa nisu morali zbog toga da trose toliki novac na taj tako "prestizan" event. To sam znala i ranije...Anyway, bilo kako bilo, popih ja svoju kaficu, hvala na drustvu, a sada odoh u nove radne pobede.
Ljubi vas S.