NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Modesty

Re: NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Post by Modesty »

ma da narko nije porokomentirao,mislila bih da nešto nije u redu,da je bolestan a ovako znam da je sve OK :D :wink:
Sonja

Post by Sonja »

Bas mi prija ova kafa, napravila sam duplu dozu ne bi li me u kombinaciji sa zoloftom malo brze opalila u ovu blentavu glavu da se razbudim. Prelepo je vreme napolju, mozda se kasnije zaletim malo do keya da prosetam...Mada me ubi stomak...prokleto zensko..jbg. Shvatila sam da spremanje matematike moze da te ucini da se osecas najglupljim stvorem na svetu...Ali tesim se, kao, pa dobro i onako je nikada nisam volela...Prolece mi je udarilo u glavu, treba mi nesto musko, njam, ali za sada slaba ponuda...Crkoh saljuci svoje nakicene biografije u razno-razna predstavnistva i firme, do sada sam dobila samo jedan odgovor. Razmisljam, vreme je, nemam nameru da diplomiram pa jos sest meseci da trazim posao. S obzirom kakvo je stanje u zemlji nam SRBIJI, ja sam odlucila da se malo ranije dam u poteru. Bila sam na onom "Career Days" dogadjaju, gde satro mladima u Srbiji velike kompanije nude posao. Svrha je u tome da se pojavis tamo i da ti oni kazu:" Idite na sajt nase kompanije i tamo ostavite vase podatke..." :shock: :shock: :shock: ALELUJA!!! Pa nisu morali zbog toga da trose toliki novac na taj tako "prestizan" event. To sam znala i ranije...Anyway, bilo kako bilo, popih ja svoju kaficu, hvala na drustvu, a sada odoh u nove radne pobede.

Ljubi vas S.
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

ma meni kafa uopste ne pomaze dok se ne bacim pod tus...
Sonja

Post by Sonja »

Sto, jel ti ja licim na nekoga ko se ne tusira :-D :-D :-D
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

hehehhe...pa sssad...mislim ne bih ulazila u detalje...
e al' bez zajebancije...recimo moja stara konta da nisam normalna sto se i zimi tusiram ujutru...a ne shvata da kada ne bih to uradila, ne da bi se zabila u prvu banderu sa autom, nego bi me vjerovatno nesto satrlo na parkingu dok dodjem do auta...ja kada se tek probudim sam totalno izgubljen slucaj...dobro, mislim ne samo kada se probudim, ali tada pogotovo...
Modesty

Post by Modesty »

to je sve stvar navike,ja lično ne mogu ni da se umijem i operem zube prije ksfe...prvo ksfs,forum,mslo muzikice pa onda sve ostlo....ako daih baš birla kad mi najviše paše tuširanje,to je onds predveče,ne znam zašto baš tako ali tako je
narcohimno

Post by narcohimno »

dobro zona,nemoras sada da se hvalis time sto vodis racuna o higijeni...kao ti si cistunica i te fore,pusti sad to...
Modesty

Post by Modesty »

a ti narko,pašelitit tuš prije ili posle kafe :?: .....jutro sunčano i toplo....uh,tad je lijepo čim ustaneš pa onda rahat čist i mirasan slušaš mjuz i cirkaš duplu :drinkers:

izmedju ostalog,DOBRO JUTO SVIMA I VEMO PO KAFAFA...PLAČAM I SLUŽIM :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: UH KOLIKO VAS JE...PODJELITE AKO KOME FALI,NESTALO MI STRUJE I PLINA :mrgreen:
narcohimno

Post by narcohimno »

evo i ja cugam kaficu i slusam mjuzu ceprkajuci po internetu...nisam se tusirao dva dana.i danas cu morati nekako da se nakanim iako mi je zima u kupatilu(pokvarilo mi se grejanje)sto rece dule pacov:treba se kupati jednom u tri dana...sve preko toga je cisto proseravanje.pozdrav modesty.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

e, a ti kad ne bi prokomentarisao nesto bi ti bilo majke mi...kao sto rekoh, ja to ne radim iz higijenskih, nego prakticnih razloga...
Post Reply