CHAT - Kako se trenutno osećate
Moderator: sanela
Re: CHAT - Kako se trenutno osećate
glupača, al' volim je.
-
Mozda da pocnes da joj se obracas jednim i pravim imenom Luna.
Misli koje misliš
su život koji živiš.
su život koji živiš.
- Guta_Retas
ovaj pas je superrrrr!!!!...niste vidjeli mog boxera pa neznate sta je tvrdoglavost....taj na sve moguce nacine uvjek pokusava da istjera svoje.....dok je bio stene i dok je bio u kuci kada hoce vani u stanju je bio da rusi po kuci dok ga se ne izvede...uzme jastuki trese ga,uzmem mu jastuk nadje nesto novoznao sam ga prebiti ko' macku...ali nista brate dragi...kad ga tuces kao da ga mazis...evo jedna slika od jucer,on je sada velika momcina
i da stvar bude gora sada kad je odrastao ne boji se apsolutno nicega,dok mu jednom neki pas ne zavrne vrat
do sada je uvjek izlazio kao dominantniji

So rise and be your master you don't need to be a slave
ne mogu da dišem, ova vlaga me ubi...ja inače imam astmu.
eto, šta mi kvari inače dobro raspoloženje.
eto, šta mi kvari inače dobro raspoloženje.
Ja sam u fulu 

osecam da sam zavisna od interneta!
ustajem u pola 8 i jos trebam da se okupam pre nego sto legnem a ja blejim na ovom forumu.
i skoro sam razmisljala o tome koliko me ovaj forum privlaci. stoji da ima veze s pokojnim ujakom...ali takodje je jedan od razloga mog prisustva ovde sto se moj i vas (zavisnicki) karakter jako malo razlikuju. ja sam samo imala tu srecu da nikada nisam dosla u iskusenje da probam heroin i ta sranja. u stvari osecam averziju prema svim tim psihoaktivnim supstancama. i kad sam najvise nervozna,tuzna,besna izletim iz kuce i setam ko manijak ili se vozam po gradu dok se ne smirim samo da izbegnem da uzmem persen,bensedin i te gluposti. hvala dragom Bogu na tome.
ustajem u pola 8 i jos trebam da se okupam pre nego sto legnem a ja blejim na ovom forumu.
i skoro sam razmisljala o tome koliko me ovaj forum privlaci. stoji da ima veze s pokojnim ujakom...ali takodje je jedan od razloga mog prisustva ovde sto se moj i vas (zavisnicki) karakter jako malo razlikuju. ja sam samo imala tu srecu da nikada nisam dosla u iskusenje da probam heroin i ta sranja. u stvari osecam averziju prema svim tim psihoaktivnim supstancama. i kad sam najvise nervozna,tuzna,besna izletim iz kuce i setam ko manijak ili se vozam po gradu dok se ne smirim samo da izbegnem da uzmem persen,bensedin i te gluposti. hvala dragom Bogu na tome.
Last edited by lela on Tue Jun 30, 2009 12:44 am, edited 1 time in total.
Pa dobro, nikad nije kasno. 

istina, nikad nije kasno, ali za narkotike se ne brinem...brinem se sto ne mogu da ostavim ovaj lap top, a oci mi se sklapaju!bojanol wrote:Pa dobro, nikad nije kasno.
nikako. izasla sam ranije s posla, isla kod dr...ne mogu da disem. sviram ko harmonika. samo mi mikrofon fali...
menjala bih se sad za tu vasu krizu, samo da mogu da disem ko covek...
nema nista gore od gusenja, verujte mi.
menjala bih se sad za tu vasu krizu, samo da mogu da disem ko covek...
nema nista gore od gusenja, verujte mi.