Narkomanija je IZLEČIVA bolest

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

zeleni

Re: Narkomanija je IZLEČIVA bolest

Post by zeleni »

zumbara wrote:pa da se napise da je taj jad i ta patnja izleciva...otkud znam, to je bila samo pomisao....
sad ces opet da shvatis kako ja imam pik na tebe. ne, samo mi smeta tvoja povrsnost. ako si nesto mogla da procitas na ovom forumu to je da je izlecenje, zalecenje, apstiniranje, kako god se to zvalo, duboko licna stvar svakog od nas. tu nema opstih mesta i nema pravila i nema linearnih puteva i nema zdravorazumskih objasnjenja i nema algebre i dva i dva nisu cetiri i tu definitivno ne pomazu knjige sa holivudskim zavrsecima i hepiendovima.
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
teodora4

Post by teodora4 »

ja mislim da zumbara nije ni mislila na takvu knjigu, zasto onda postoji i ovaj forum???
a i ta njena pomisao je mozda nacin da kaze da je Izlazak nesto jako dobro i da ih podrzava, al sad ce me neko prozvati da sam drveni advokat!..
zeleni

Post by zeleni »

teodora4 wrote:ja mislim da zumbara nije ni mislila na takvu knjigu, zasto onda postoji i ovaj forum???
a i ta njena pomisao je mozda nacin da kaze da je Izlazak nesto jako dobro i da ih podrzava, al sad ce me neko prozvati da sam drveni advokat!..
forum kako za koga. neko da strovali muku. neko da zadovolji znatizelju citajuci tudje nesrece. neko da se zgraza kako su narkomani govna. neko da izbleji. neko da se nasmeje. neko da te razume. a neko da izarci hartiju.
ako je htela da kaze da je izlazak nesto jako dobro i da ih podrzava, onda se to tako i kaze - ja mislim da je izlazak nesto jako dobro i ja vas podrzavam. ne - mogli biste da napisete bestseler. sta to uopste znaci?!
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
vudd

Post by vudd »

Stvarno mi nije jasno zasto ovuda zuje neke zunzare.Nisu ovisnici,apstinenti a ni suovisnici vise.Pogotovo sto nemaju ama bas nista pametno da kazu.
Zajeban je to sjeb...
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
zumbara

Post by zumbara »

Zeleni moja ideja je bila zasnovana na tome sto sam skoro citala neku knjigu profesora sa medicinskog fakulteta, koja se zove Bolesti zavisnosti -i to je suva bezvezna teorija puna statistike i definicija pisane strucnim ponekad i suvoparno nerazumljivim jezikom, i kao da je i nisam procitala...pa mi je eto, palo na pamet da ljudi koji su izasli iz svega ovoga (BRAVO IZLAZAK!!!!! :smt038 ) mogu da napisu daleko bolju knjigu...a s` obzirom da je ovo veliki problem, prisutan medju svim slojevima, mozda bi to bio jos jedan dobar nacin informisanja...

ps. bas me ne volite!
:?
teodora4

Post by teodora4 »

bas si ti frajer vudd!zajeban ili sjeb*n? zeleni bar rece svoje misljenje o tome sto je zunzara napisala a ti :axe:

a cekaj na forum mogu samo da se uclane odredjeni ljudi? steta sto ti nisi boss :-D

mnogo ljudi nema internet...
vudd

Post by vudd »

Nisam ni sumnjao da ces ti da objasnis :D
I umjesto da pustim neku pjesmicu,ili da pisem o Bogu...pa da se uvlacimo u dupeta jedni drugima...ja ovako.E stvarno sam lutak ja
zumbara

Post by zumbara »

Vudd breee kad moze Ivana Stankovic o manekenstvu vala moze i IZLAZAK o zivotnom problemu danasnjih naroda i narodnosti :)
vudd

Post by vudd »

Djole bg...suosjecam!
teodora4

Post by teodora4 »

spam!

hahahhah smesno mi je kako ti gledas na ovaj svet, onoliko koliko je tebi smesno kako mi gledamo na isti!vidis, dzabe vredjas nekoga jer smo svi mi isti! imas zanimljiv hobi :D :P
Post Reply