Uz minimalqn naporyasujirozu wrote: ↑Thu Oct 24, 2019 12:06 pm ksana meni djeluje, tko da ima opasne nokte
ono, ima ti facu izvrne ako joj se ne sviđa šta pričaš
oči iskopa, i to

Moderator: sanela
Uz minimalqn naporyasujirozu wrote: ↑Thu Oct 24, 2019 12:06 pm ksana meni djeluje, tko da ima opasne nokte
oči iskopa, i to
Zato ima da se vozi racunja ovde šta se kucka.xxxana wrote: ↑Thu Oct 24, 2019 12:14 pmUz minimalqn naporyasujirozu wrote: ↑Thu Oct 24, 2019 12:06 pm ksana meni djeluje, tko da ima opasne nokte
oči iskopa, i to![]()
Zbog noktiju, setih se kandži. Ima neka pesma, ne znam ni ko peva, niti je bitno, deo teksta glasi:"Zarila kandže, zarila kandže, Anđela!", e mi smo to pevali:"Zavila gandže, zavila gandže, Anđela!".yasujirozu wrote: ↑Thu Oct 24, 2019 12:06 pm ksana meni djeluje, tko da ima opasne nokte
oči iskopa, i to
'ajde ne foliraj se kao da si neka opasna.xxxana wrote: ↑Thu Oct 24, 2019 12:14 pmUz minimalqn naporyasujirozu wrote: ↑Thu Oct 24, 2019 12:06 pm ksana meni djeluje, tko da ima opasne nokte
oči iskopa, i to![]()
Juce sam je bas spominjala... kako ne stari!!yasujirozu wrote: ↑Thu Oct 24, 2019 2:39 pm samo za ovdašnje pedere (fraki, ninči, sanči i ksandža)
https://www.youtube.com/watch?v=_WcWHZc8s2I