Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
KRAVO jedna,da znas kako boli..al ne smijem zucnuti jer ce jos da kenja,a najgore mi je kad cuti-zato odoh u krevet,umorna sam od zivota hahahhaahhah...nadam se da cu sto duze spavati i po mogucnosti da se ne budim 2 dana
LAKU NOC
KAD me ignorise eto joj na,i ja mogu duplo vise cccccc
la vita e bella
Ma,dosta sam lezala...ima da prodje kad ja kazem majka insistira da upozna tog decka...cccc.. e pa vidjecemo,prvo da se ja sklopim.ne znam nesto sam idealizovala njemca,ovo je sasvim obican decko..normalan..vjerovatno sam stvorila iluziju nekog 'bajnog' zivota...bas sam dobro razmislila,i ako on moli da ga cekam...dobro sam razmislila sta dobijam-sta gubim sa njim..uostalom who knows what next will happens ne lupam glavicu ne brinite....
sutra sam kuma a krstenju moje naj drugarice...divno se osjecam zbog toga...
ljubim vas
Danas ti želim da se lepo provedeš i da uživaš na krštenju...
Jooooj šta bih ja dala da mogu da se bućnem u more!!! Vidiš ti imaš tu sreću, a ja moram da čekam prvo odmor pa sve ostalo...
Hvala engel...bilo je predivno,osjetila sam takvo blazenstvo kad sam usla u crkvu,sve smo zabiljezile kamerom..i bas sam se ispricala sa ocem R,i malo duze smo pricali...i mozda pocnem da idem na ta vecernje "sastanke' i mislim da bi mi to bas bas jos vise otvorilo oci sto se tice nekih sttvari,pa sama prica sa njim mi je danas dosta olaksala dusu za sve grijehe,a bogmi poduzi ih je spisak bio...vidjecu mozda sutra odem,malo je dalje -ali ima bus.
Engel,koja je tvoja svrha bivstvovanja na forumu?suovisnik?ovisnik?bivsi?
Pozz te puno...