Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
hahahahha mare baxzuze jedan meni uvjek 'naleti' stariji brat...obicno od nih ljudi koji su mi se svidjal kao kklinki,sad posle 10 god od tinejdzerkog doba...'kao..znas..ja sam bobov stariji brat,ili milanov ..."maahhhahahh
no ne bunim se.A nemas pojma koliko se iscrpljujem psihicki,al zato se fizicki praznim plivajuci...glava mi bruji od informacija..tu sam ja srce,nije ni mene haj flaj.vt znas lepa marija :tonqe:
evo i ja nešto da napišem, po prvi put i baš ovde...dva dana sam čitala kompletnu tvoju priču i oduševljena sam što si uspela da se izboriš sa svim tim crnjacima...toliko od jedne mame.
Pozdravljam te puno puno puno
rajouno wrote:hahahahha mare baxzuze jedan meni uvjek 'naleti' stariji brat...obicno od nih ljudi koji su mi se svidjal kao kklinki,sad posle 10 god od tinejdzerkog doba...'kao..znas..ja sam bobov stariji brat,ili milanov ..."maahhhahahh
no ne bunim se.A nemas pojma koliko se iscrpljujem psihicki,al zato se fizicki praznim plivajuci...glava mi bruji od informacija..tu sam ja srce,nije ni mene haj flaj.vt znas lepa marija :tonqe:
ma ko to meni zdravo živi...uči i pliva ponosna sam na tebe i hvala ti što si sinoć bila uz mene...sve se na kraju završilo kao u bajci
engel,hvala...nije bilo lako imala sam ja svojih teskih momenata...ali ja mislim da je moja ispovijest prava za ljude koji odluce da skidaju,jer kroz moju pricu se vide sve 'etape' resocijalizacije...od pocetka skidanja,recidiva,karantina,paranoja...i evo godinu ipo mogu da zaokruzim cistoce,bilo je tu po koja tabletica...ali vise ni toga nema...za sve je potrebno vrijeme...i sve dolazi na svoje mjesto...samo polako,i hrabro...pozz te puno!
Mod,druze ...pa zasto mi se zahvaljujes...isto i ja ocekujem od tebe!
crvena sam kao rak...od 10 jutros sam na plazi..sad sam dosla,ali prelijepo mi je bilo...igrala sam odbojku,vozila se na gliseru...skakala sa stijene...i postoji neko,al nije njemac...mnogo je kvalitetan...i izasli smo par puta...ali ja ne mogu da se vezujem,imam problem sa tim...jbg
voli vas aj dzi
Ljubim Rajo i Mod, puuuuuuuuuuno
Rajo okupaj se i za mene jednom, baba ne sme na sunce,
a ti Mod pod obavezno da mi dodjes u goste 15 avgusta, planiraj...
Ljubi baba
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
sjebala sam kicmu danas,skacuci sa stijene visoke 4m..racunam da sam u formi,a odavno nisam skakala..prvi put je bilo ok,ali drugi put sam mislia da sam slomila donji dio ledja,noge su mi se prebacile preko glave(naravno skakala sam na glavu)i ne mogu da vam opisem bolove..i naravno,mejka ne bi bila majka da me necim ne iscima kao po obicaju..uhhh,ne pricamo eto..zato sto sam ja pametna otisla cijeli dan na plazu i izgorela sva..i najnovija izjava joj je da ce i ona da ide na plazu u blizini nas...pa zasto sve mora da ukenja nije mi jasno!!!
Ja sam isplanirala da 10 dana maksimalno iskoristm da se odmorim,i opustim..jer me opet ceka knjiga i sve ostalo...i ona to odlicno zna,da mi je to izduvni ventil...ali brate ne mogu da obuzdam svoju prgavu narav,jer ne moze vise tako da se ponasa..naravno da necu progovoriti dok mi se ne obrati,samo gledam njoj medju oci dal je hepi,sad...i tralalala
DOSTA MI JE
Last edited by rajouno on Thu Jul 10, 2008 5:59 pm, edited 1 time in total.
hahahaha skoro djete probudi smjehom....zamislila sam sliku kako skačeš a noge ti otišle preko glave hahahahah
pa zar takvoj sireni i ljepotici noge tako lete na sve strane hahahhaha