O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Jurke

Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Post by Jurke »

Znam ja da je i sama pomisao suluda i da bi sebi napravio pakao od života, ali jednostavno donekle izbije, iskrsne u mozgu taj glupi crv, rovac... Zlo je to veliko i moram se čuvati toga. Suočiti sa tim, pričati o tome, a ne pod tepih jer onda iskače još jači i neobuzdaniji. Sve sam to prolazio davno, a bupom sam ga suzbija ovih godina, a sada moram to ja lično bez pokrivanja.
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... :D
Jurke

Post by Jurke »

yasujirozu wrote: Thu Oct 24, 2019 11:01 am jure, stegni stomak i razderi se: NEĆU VIŠE, MRŠ BRE!!!

jel hoćeš?
Hocu bratelo moj, moram, evo sad mi se plače, ako mi veruješ zbog toga. Muka je to kada ti tako nešto padne na pamet, a boriš se za život bukvalno. Ovo i jeste borba za život zar ne...
StopBup

Post by StopBup »

Jurke wrote: Thu Oct 24, 2019 8:18 am
yasujirozu wrote: Thu Oct 24, 2019 4:37 am
Jurke wrote: Wed Oct 23, 2019 9:45 pm

Ja se mučim sa zivcima, promenama raspolozenja, ne spavanjem i promenom iz jeza do vrucine do tačke topljenja... Još uvek ne nazirem svetlo na kraju tunela... Brojim 20ti dan, ali više se ni opterecujem time, zaboravim na to, vec se sada setih da proverim koji je...Najlepše se osecam od negde 14h do 18h. Tada izleti i šetam po kraju, pored reke itd. Dosada je nesnosna isto, a što kaže moja keva, dokon um je djavolje igralište. Pa ja tražim čime da se bavim, ali nekada mi baš nije ni do čega. I tako... Bice bolje... Mora da bude jebeno, pa prčkah po organizmu godinama, sada iskijavanje na nos... I da ovoga puta mi se samo u par navrata desilo da kijam skoro do povracanja. To mi je olakšavaju a stvar, jer prošloga puta sam nocima kijao sve dok se ne zacenim i ne krenem da bljujem... Skoro svaku noc, a nekada i dan...
juki, ae ovako: svi te tapšu po ramenima - fazon: BRAVO, MAJSTORE, IIIIDEEEMOOO!!! - al neće to kod tebe ić tako, jebeno vidim koliko te lomi...

možda su AD ipak neko rješenje, m?

tri jebene sedmice je prošlo (ako ne lažeš, a nemoj da lažeš - koja je poenta), mojne zon "drži vodu dok majstori ne odu", koga briga za publiku (nas 5toro), ti si bitan, ti i ljudi koji su fizički pored tebe... mojne usereš, na dobrom si putu da prethodni period, utone u zaborav...
Nemam razloga da krivim sliku. Teceg ovog meseca mi je zadnja doza bila. Nemam depresiju i crnilo kako je to bilo prošli put. Nesanice ubiju, a onda preko dana ko prebijen...
Petog oktobra si prijavio da ti je to prvi dan bez bupa, tako da si zadnji put uzeo dozu četvrtog dana tekućeg meseca. ;) Dobro, nije neka razlika, samo kažem.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
yasujirozu

Post by yasujirozu »

ej, mojne se rastužuješ, imaš ovde sve nas - stopić je gej, pa i njega

guramo život - da li je komplikovan? nemam pojma - jedini je koga posedujem :D
Jurke

Post by Jurke »

StopBup wrote: Thu Oct 24, 2019 11:07 am
Jurke wrote: Thu Oct 24, 2019 8:18 am
yasujirozu wrote: Thu Oct 24, 2019 4:37 am
juki, ae ovako: svi te tapšu po ramenima - fazon: BRAVO, MAJSTORE, IIIIDEEEMOOO!!! - al neće to kod tebe ić tako, jebeno vidim koliko te lomi...

možda su AD ipak neko rješenje, m?

tri jebene sedmice je prošlo (ako ne lažeš, a nemoj da lažeš - koja je poenta), mojne zon "drži vodu dok majstori ne odu", koga briga za publiku (nas 5toro), ti si bitan, ti i ljudi koji su fizički pored tebe... mojne usereš, na dobrom si putu da prethodni period, utone u zaborav...
Nemam razloga da krivim sliku. Teceg ovog meseca mi je zadnja doza bila. Nemam depresiju i crnilo kako je to bilo prošli put. Nesanice ubiju, a onda preko dana ko prebijen...
Petog oktobra si prijavio da ti je to prvi dan bez bupa, tako da si zadnji put uzeo dozu četvrtog dana tekućeg meseca. ;) Dobro, nije neka razlika, samo kažem.
E mićo moj, nek je i 15. Jebe mi se, bitno mi je da to bude i poslednji. Necu mu priredjivati godišnjice, tako da mi sitno zbog toga. Pona šacu se kada stanem na noge kao da ga nikada nisam ni uzimao, a pazicu ga se tako da nikad ni ne pozelim. Samo da dodje momenat da mozak sam luči ono prirodno, da zadovoljstva sitna uzbude, a ne hemija i slično... Borba brate, booorbaaa!!!
yasujirozu

Post by yasujirozu »

mesto mene citiraš, ti vošu...
Jurke

Post by Jurke »

yasujirozu wrote: Thu Oct 24, 2019 11:10 am ej, mojne se rastužuješ, imaš ovde sve nas - stopić je gej, pa i njega

Idem redom, da ne zapostavim nekoga. :mrgreen:
Hvala vama sto utrošite koliko bilo svog vremena za razgovor, a uz to i razumete pa mi znači to.
Počeli ste i da mi značite na neki način, ma koliko to suludo zvučalo.
StopBup

Post by StopBup »

yasujirozu wrote: Thu Oct 24, 2019 11:10 am ej, mojne se rastužuješ, imaš ovde sve nas - stopić je gej, pa i njega

Opet tvoja latentna homoseksualnost. :D

Naš Jasuđiro Ozu,
Prima ga u guzu.
:D :D :D :D :D
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
yasujirozu

Post by yasujirozu »

StopBup wrote: Thu Oct 24, 2019 11:29 am

Opet tvoja latentna homoseksualnost. :D

Naš Jasuđiro Ozu,
Prima ga u guzu.
:D :D :D :D :D
hehe, ozu=guzu, klinac si, par ekselans! :D
Jurke

Post by Jurke »

Kako se čačkate ko moji klinci kad im dosadno hehe... :D
Post Reply