DJAVOLICA

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
rajouno

Re: DJAVOLICA

Post by rajouno »

Hvala draga moja,da ti ne napisa nesto..ode moja tema u zaborav :-D pokusacu to da vidim...
BTW,nisam pisala...jer eto glupo mi da pisem kako mi je bilo na plazi,da l me neko pogledao itd,dajem prostora ljudima kojima treba pomoc..mislim da je moja ispovijest bas onako poucna :-D moze dosta toga da se nauci,i drago mi je sto sam je pisala u tenucima lomljenja "da li" ili "ne" da pocnem da se skidam..pa skidanje...pa haos...i na kraju donekle happy end.Za mene jeste!!! :D
Eto,danas proslavljamo moju diplomu(prvu koju sam uzela u ruke) o polozenom petom stepenu oxforda....mogla sam da eto kao popijem nesto,ali nisam...mnogo je vruce :-D ja licno nisam zadovoljna rezultatom,iako je skoro pa savrsen-ali nepravda me izbacila iz takta -pa to ti je!!! :butthead:
PER ASPERA AD ASTRA...
sunrise

Post by sunrise »

wow super cestitam!!!!!!!!!!!!!! :)
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
oci boje meda

Post by oci boje meda »

peta diplaoma!!!!!!!!!!!CESTITAM..sad jos onu pravnu, pa da zavrsimo sve....... :-D
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.

M.Antic Hodajuci na rukama
rajouno

Post by rajouno »

HVALA 'OCI MOJE' hehe...i naravno heroini...samo sto je ovo meni prva diploma,jer sam odmah upala na 5-ti stepen,pa sam postedjela sebe prvog,drugog,treceg...ALI NEPRAVDA PA TO TI JE!!!Bas su me iznervirali :evil:
PER ASPERA AD ASTRA...
rajouno

Post by rajouno »

I suncici mojoj,mami najlepse bebice na svijetu...hahahaha,tj.najljepsoj mami male bebice :lol: :-D :lol:
PER ASPERA AD ASTRA...
adam*

Post by adam* »

rajouno wrote:HVALA 'OCI MOJE' hehe...i naravno heroini...samo sto je ovo meni prva diploma,jer sam odmah upala na 5-ti stepen,pa sam postedjela sebe prvog,drugog,treceg...ALI NEPRAVDA PA TO TI JE!!!Bas su me iznervirali :evil:

CESTITAMOOOOO.......................................................................patko
cucla cucla cuclica
rajouno

Post by rajouno »

hahahahaha evo kazu oci mi sijaju i eto frke u kuci ahhahaha,odmah se pale kola i po test ahahhahah..jebote koja paranoja.pa meni su iste svaki dan ,ako se izuzme da dosta citam,blejim u komp,ucim itd hehhehe
evo sad cekam okrsaj kod ok korala :-D posto znam da ce biti negativan,necu pricati do daljneg sa njima :finga:
PER ASPERA AD ASTRA...
zvrky

Post by zvrky »

Uh uh ja obozavam taj osecaj kad je sve uredu i kad nemam razloga za brigu :-D svaki dan da mi rade testove ne bi mi bio problem
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
rajouno

Post by rajouno »

haha bas tako,i jos me pitaju jesi uzela sta (posto vide da sam hladnokrvna) da ne bace pare,test je ipak 15e...da kojim slucajem ne bude negativan ahahahah :-D
Jos moras da istrpis torturu dernjave prije testa,a onda kad je negativan...pruze ti ruku onako LJUDSKI :lol: :lol: :lol:
REKO',pusti ti ruku daj paaaaaaaareeeeeeeeee :-D
PER ASPERA AD ASTRA...
heroinapg

HEY SISTER

Post by heroinapg »

jer eto glupo mi da pisem kako mi je bilo na plazi,da l me neko pogledao itd,dajem prostora ljudima kojima treba pomoc
My dear sister...Nemam na fucken racunu...Inace kontam da ti treba pomoc da ti neko namaze ledja, a cisto sumnjam kako si ruzna :rolleyes: da ce ti neko pomoci...Falis mi puno! Ocu da ispunjavas prostor...Dako ovih dana naletim i ja na plazu..Nesto me internet-vajni lijeni crnogorski ADSL zeza...Sve je to od gudre..Konektuje me iz 756 puta.. Nedostajes mi. Sigurna sam da nisam jedina koja to misli. Sto bi rekla nasa bakuta RAJ-jesi raj:} ajde, ne budi sebicna...javni se...Mislim na tebe-Tv i V.T
Ja se pred kompom grijem i nema bazena, sem lavor-tradicionalno, nema sta :butthead: A ti na plazi-na beach, jesi bitch:}} :rolleyes: Al i treba da budes...Zaroni jednom za mene i nadji nekog ko ima starijeg brata...TJ biraj ko ti prilazi-Nek ti 2. pitanje bude "Imas li starijeg brata"..Come on DJAVOLICE :?:
Locked