KAFA KOD BANDE HAME HAPIĆA!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
sanela

Post by sanela »

Fanatik wrote:Eh Sanela ovako, nisam još završio ,mislim cd-ovi jesu snimljeni za raju ali ja cekam neku lovu i ovih par dana da to platim i da pošaljem,a ja ću maksuzije doći u XY-i tebi donijeti jedan jel moze.
Nisam ti ja Omare u XY organizaciji. Ja sam u Link organizaciji. Mi radimo na prevenciji ovisnosti među djecom i mladima. Imaš više informacija na http://www.link.ba

Puno pozdrava :)

Sanela
Ramona

Post by Ramona »

Eheej - Sanela - veliki pozdrav tebiii - aa, lipo sad ovako na dsl-u, ha? Jogobella i klik klik klik, po cili dan :wink: ? Eheeee .... uživaj :!:
Fanatik

Post by Fanatik »

Ovako moj Ramončiću, rasolčiću, ovo gore je bio tekst "Crvene Jabuke", a moji su malo provokativni, crni i šprdačina, zajebavam sve njih ,kontas, evo ti jedan tekst.
JA I SALE SMO ŠPIJUNI NATO SILE,
OTELI SMO AVION SA KENEDY PISTE,
I KAKVE SU VAM MAJKE MILE, I VI STE NAM NEKE SILE.
JEDNA BRAZDA NE ČINI PROLJEČE,
VEĆ REZOLUCIJA PREDSJEDNIKA.
ŠTO HOČU BOLJI ŽIVOT,ŠTO HOČU BOLJI SVIJET.
U OVOJ BIJEDI,VALJA NAMA MRIJET.
I ZATO SMO OTELI AVION, A OTET CEMO I VOZ.
ŠTO SE U NJEMU VOZIO JOSIP BROZ,
ŠTO JE BIO PREDSJEDNIK TVOJ,
TO JE DRUG MOJ JOSIP BROZZZ.
Eto tako nesto, jel ti se sviđa :-D
Luna

Post by Luna »

svidja se meni :wink:
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
Fanatik

Post by Fanatik »

Ejhhh znam ja da ce se tebi svidjeti ,hehhehehe jooojj jes mi drago.Vise volim da se raji mojoj svidi nego drugima ,majke mi.
sanela

Post by sanela »

Ramona wrote:Eheej - Sanela - veliki pozdrav tebiii - aa, lipo sad ovako na dsl-u, ha? Jogobella i klik klik klik, po cili dan :wink: ? Eheeee .... uživaj :!:
I tebi veliki pozdrav Ramona!!!
Jeste baš uživancija. Nisam ni znala šta propuštam dok se ne spojih klik klik klik ...

Sanela
play

Happy Birthday

Post by play »

Styx srecan ti rodjendan care,drzi se kao i do sada...jebiga sta bi mogao pozeleti nekom koga ne poznajem...neka to bajo ostane tvoj deo posla,dakle kako ti zamislis ja ti zelim da ostvaris...

---Pozdrav---
---"Kad Ja Tamo,A Ono Medjutim"---
styx

Post by styx »

Hvala, a valjda ce biti sve dobro, nadam se. Valjda cemo se jednog dana svi i upoznati.
Igla.U.Plastu.Sijena

Post by Igla.U.Plastu.Sijena »

sanela wrote:
Fanatik wrote:Eh Sanela ovako, nisam još završio ,mislim cd-ovi jesu snimljeni za raju ali ja cekam neku lovu i ovih par dana da to platim i da pošaljem,a ja ću maksuzije doći u XY-i tebi donijeti jedan jel moze.
Nisam ti ja Omare u XY organizaciji. Ja sam u Link organizaciji. Mi radimo na prevenciji ovisnosti među djecom i mladima. Imaš više informacija na http://www.link.ba

Puno pozdrava :)

Sanela
:-D :-D
vraćam se odmah!
styx

Post by styx »

Ja danas ne pijem kafu, nego Stock - colu. A jesam se napio fino, a bice jos, jos, jos...
A upravo slusam pjesmu od Incubus - a Pardon Me, e fakat. Oprosti Boze sto pijem.
Isto pile u kafani.
I pi, i pi, i pi, i pi, i pi, i pi, i pi, i pi, i pi...
Locked