67 dana bez gudre - analiza trenutnog stanja/sranja i to...
Moderator: sanela
A i ja sam se zacudila sto je tebe Ramona uvukla! Ono ti valjda ko kad smo se drogirali ekipno,pa secas se kad jedan u ekipi zajebe,onda te diler stavi u isti kos sa tim i tim,kao isti ste...tako je tebe verovatno starkid automatski po sistemu "s kim si,takav si" haha,pa jebiga ljudi,ako sam ja ovakva,nije Ramona bez obzira sto sam ja dobro sa njom.
Ee haha - svaka ptica, svome jatu, eli? Hehe: imali smo mi tako jednog profesora na faksu - prokljuvili smo mu foru glupu njegovu - ma zamisli starca glupog - s kim uđeš - ako je taj dobar, ima petice i to - daće je i tebi - ako uđeš s nekim klošarom, daće ti dvicu, bez obzira koliko ti dobro sve znao ... ma mislim... 

Ramona: oprosti, izviniRamona wrote:@ Starkid??? Što je tebi, ženo??? Ajde ti meni lipo reci ŠTO sam ja tebi rekla - jesam li ti se ikad obratila ičim, osim što sam ti, čim si došla, poslala na poklon ribice koje si rekla da voliš, i od kojih si jednu stavila za avatar, i što sam nedavno na pitanje zašto nešto bla bla - više se ne sićam jer mi je glava šuplja - odgovorila 'mogu ja, mogu ja? jer su male ribice strašljive' i tako dalje - reci jel ti tu vidiš išta zlonamjerno? Na zajebantsko pitanje - zajebantski odgovor - a brate sestro gospođo ako vi ne kužite zajebanciju, recite lipo tako - a nemojte vi meni da mene nečim ugrožavate - vi mene ugrožavate? Ajde bogati ženo, što ti je? Ti ako si se pokačila s Majom, to s njom i riješi, a mene nemoj u to petljati jer ti ja niš nisam rekla.starkid wrote: m4j4, Ramona - vama hvala još više!
1. Zato što ste mi skrenule pažnju na to da vas nečim ugrožavam
2. Zato što ste me bla bla bla
Ili si primijetila da ti ja nisam rekla da si 'svojom prisutnošću na forumu donijela miris ljubičice' il nešto slično u pastelnom tonu? Kad to primijetim, tj. kad mi nešto zamiriše, ili zasmrdi, to ću i javiti, ako te zanima il ne zanima, jer ja rijetko šutim o ičemu što mi je na pameti. Prema tome, peace on (ne piss off) i tako dalje - smiri malo životne juiceve
A ja joj poslala ribice, šmrc ...![]()
A da ona mene ugrožava, a šmrc ...

Ajmsori, učinilo mi se da je ono tvoje o "malim ribicama" bilo nešto baš mnogo gadno na moj račun... verovatno previše paranoje, odjednom se na ovom forumu moj nick suviše puno puta ponovio, za kratko vreme, pa sam se samo loše snašla u svemu tome...
Ah ti izgovori.... sad me stvarno grize savest, još + kad se setim ribica...

Izvini, stvarno.