Zivotinjsko carstvo

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

demijan

Re: Zivotinjsko carstvo

Post by demijan »

Oprosti mi Boze molim te...Daj mi snage volje i zelje da budem ono sto sam bio ili me konacno uzmi i baci...
Uostalom i na kraju ako neces da mi pomognes bas me briga pomoci cu sam sebi ali nezameraj mi vise...
Dodato malo kasnije...Mislio sam da obrisem sada ovo ali neka ga to sam ja i to moje gubljenje u vremenu i prostoru koje mi se ponekada desava kao sada.Gadno mi je kada mi se to desi kada sam u okruzenju gde nesmem da pokazem trunku slabosti ili neuroze,kako god...samo mi treba da dobijem otkaz zato sto imam ove ne znam ni ja sta vise halucinacije sta li...Srecom pa je kolegenica mislila verovatno da pricam telefonom onim slusalicama sto se stavljaju na uvo sta li a ja se svadjam sa covekom koji je mrtav vec 15 godina...
Sve dok si mek, drugima će biti ugodno gaziti po tebi...

Citat:"Ptica se probija iz jajeta. Jaje je svet. Ko zeli da se rodi, mora razoriti svet.
nepopravljiv

Post by nepopravljiv »

sto ima veze sto se svadjas sa covjekom koji je mrtav 15 god.ja pricam svaki dan sa batrljkom i pjevam mu pogotovo u jutarnjim casovima,kad se budim pa me zena pita sto mi je jesam poludio.inace budjenje i ono dok sam sanjav mi je najljepsi dio dana :D kao da sam odvaljen od neceg dok sam sanjav :D i onda ja i batrljak pjevamo i pricamo.dok ne popijem lakat u rebra od zene SA KIM TO PRICAS OPET SI POLUDIO JELI! :D aaaaaaaaaaaaaaxaxaxax!.
demijan

Post by demijan »

hahahaha e moj crnogorac ko je ludji ovde?Proslo me je ali juce ceo dan nisam mrdnuo iz kreveta a sada dosao kod jedne prijateljice na kafu i zloupotrebljavam joj net

Citat:"Ptica se probija iz jajeta. Jaje je svet. Ko zeli da se rodi, mora razoriti svet.
demijan

Post by demijan »

Eh ljubav...Stan do mene komsija izdao pre mesec dana i usele se dva tipa...Vidim ja izlaze neke cure uvece stalno ali reko to su im prijateljice dok pre neki dan mi se jedna ne javi cao komso i ukapiram da su to oni...Ajde ok bas me briga i za to a sinoc vrucina otvorio vrata prozore sve,gledam utakmicu i kada su pocele ribe da paradiraju negde oko 10...I posto su nam terase spojene batalim ja utakmicu i kao pravi spijun uvatim da prisluskujem preko terase a oni se deru,vriste ma i ne mora da prisluskujem sve se cuje...Uglavnom prve komsije su mi trandje sa stajge a izgledami da su napravili dogovor da dele troskove sa jos par devojaka da stanuju svi tu i da privode musterije.Veselo.

demijan

Post by demijan »

Ove bake kod mene u zgradi ima da poumiru od stresa.Prvo se ja vratio a sada imaju i ove ludake...
Sinoc boks mec u hodniku a posle ispred zgrade.potukle se tetke neko je nekom maznuo 500 dinara.Ovaj jedan place i delje ovog drugog i stalno i kuka kako je ovaj to mogao njemu da uradi a istrcale neke prijateljice noci da ih razdvajaju i cirkus.Hehehe ja crko od smeha a baba ispod mene vristi da joj se sklone od auta da joj ne ostete kola dok se tuku ma cirkus...
Pa onda treca tetka zove policiju,ovi dodju a ja slusam u hodniku kako se namestaju i svadjaju pred pubovima.I onda pitaju jednog za podatke a ovaj kao zaboravio kako mu se zove tata hahahaha i jos kaze da je tu u poseti kod devojke sa kojom ima dete!!!Koje dete kada kada je ta devojka trandja!Uhh ali vidis ima i zgodnih prijateljica noci,jednu sam bas kibicovao sto ih je razdvajala...Ma bas veselo i zanimljivo...

demijan

Post by demijan »

Napenalise me bitange na poslu juce da castim rucak.Imao sam razloga ali sam mislio da ih vodim na pljeskavice ili ono bas bogato u mek ali ne gospoda vole da idu u skupe restorane gde sok kosta 300 dinara.Fras samo sto nisam dobio kada sam trebao da platim.Valjda to ide sa godinama ranije nisam toliko obracao paznju na to.Ima se moze se ali sada sam postao tezak jevrejin pa gledam svaki dinar gde dajem.
Inace ja sam tacno lepak za ludake.Sinoc ja u hodniku pricam nesto sa jednim likom i pita me devojka koja izgledami stanuje kod ovih do mene za cigaru.ja joj dam a ona me pita i za kafu ako mogu da joj skuvam da ne ide sada bas do prodavnice tek je ustala.Covece 6 sati popodne a oni tek onda ustaju.Nije ni cudo sto posle divljaju celu noc...
Posto sam pristojan momak stavim joj kafu i mala posle 3 minuta mi kaze da je ona prostituka,izasla pre deset dana iz zabele blabla...To je fora stara kao svet ali gde mene nadje.Jos trosi siguran sam u to...Moram da razbijem to olosko leglo ne treba mi vrata do mene narkomansko leglo.

demijan

Post by demijan »

Sutra mi dolaze majka i sestra u inspekciju da vide sta sve to hocu da radim po stanu i da mi donesu parice koje mi jos fale za majstore i materijal...Majka mi jos uvek nista ne veruje verovatno misli da je foliram kada trazim od nje na zajam i da mi treba za dop a ne za sredjivanje...Poverenje se tesko stice ali lako gubi...Sta cu,idem sa njom da uplatim to sto treba...Bruka i sramota ali sto sam posejao to i zanjem...
jedva cekam sestru da vidim nisam je video par meseci i taman posle ide na more i vodi mi cerku sa njom.Super malo i dete da mi ode odavde dok su vrucine ove a i zasluzila je...Odlicna je,na jedvite jade ali uspela je nekako da bude odlicna...

ivica

Post by ivica »

demijan wrote:i da mi treba za dop a ne za sredjivanje...
misliš valjda - da ti treba da se središ dopom. a?
ignorance is bliss!
winston85

Post by winston85 »

Ma bre teraj taj sljam od sebe. Tranzistori, kurve, comani...Teraj ih u 3.materine. Nemoj ni da im se javljas. Uf, to je bas leglo svega i svacega, paleta zaraznih bolesti i narkomana... Zeznuta situacija. Prepisacu ti posle one recepte...nem sad vremena...
Pozz i cuvaj se.
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
demijan

Post by demijan »

ivica wrote:
demijan wrote:i da mi treba za dop a ne za sredjivanje...
misliš valjda - da ti treba da se središ dopom. a?
vidis kako cudno izgleda kada ne mozes da izbacis neke reci iz svog recnika...ne da se ja sredim dopom,nego da sredim odnosno renoviram stan a keva mi neveruje jos uvek pa me proverava.Evo sinoc su dosli i ja sam zbrisao na posao malo da ohladim glavu,zvoca mi non stop.
Ma bre teraj taj sljam od sebe. Tranzistori, kurve, comani...Teraj ih u 3.materine. Nemoj ni da im se javljas. Uf, to je bas leglo svega i svacega, paleta zaraznih bolesti i narkomana... Zeznuta situacija. Prepisacu ti posle one recepte...nem sad vremena...
Pozz i cuvaj se.
Znam ja to Winstone.Cekam da vidim kako se razvija situacija posto je komsiluk zvao vlasnika stana da se zali na njegove stanare tako da ce im ovaj najverovatnije dati otkaz vrlo brzo.Nemam ja problema sa njima,ne diraju me ali me nervira ponasanje takvo i posebno mi smeta tolika blizina problematicnih osoba.Mislim da ih ima barem 5 sada tamo.Kao autobuska stanica,samo neko ulazi i izlazi a posebno mi smeta sto ima opijata...Sinoc sam izasao na terasu i osetio miris trave.zamalo da odem da trazim jedan dim...

Post Reply