Sta je sa SEXOM?!?

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Dreamer

Re: Sta je sa SEXOM?!?

Post by Dreamer »

vudd wrote::bear:
Pa znas kako...ovo bi bila ok tema da je na nekom Swingerskom forumu...Ovako,narkomani mogu da se prenemazu kako jebu nevidjeno dobro.Zna se da na dopu nema sexa,nema niceg...samo dop.Zasto sad mlatiti praznu slamu,kad mozemo, recimo, punu Zoey...salim se.

A to da volis kurac...jedna moja drugarica rece jednom''Pa koja ga ne voli'' :) ..salim se jos...

Ne vidim poentu,smisao ove teme...osim da organizujemo neki grupni sastanak,izjebemo se ,razmjenimo viruse i spolne bolesti...ali to bi opet bilo ne vezano za narkomaniju...salim se

ljubim kosicu plavu
tvoj vudd

Kontam sta hoces da kazes, ali pogledaj se-upravo ucestvujes u temi! I umesto da kazes makar u jednoj kratkoj recenici da nema sexa na dopu, ti tupis o glupostima........
Mozda kod tebe nema, mozda kod drugih ima, nemoj da si takav egocentrik.

Mozda je za mene mlacenje prazne slame "Vas omiljeni klip", "Vasa muzika, filmovi, itd, itd....."....lupila sam sad, ali znas sta hocu da kazem. TEBI je mlacenje prazne slame, meni nije.
A pogledaj, ne samo meni, ima ovde jos ljudi koji ucestvuju i kojima NIJE mlacenje prazne slame.

Eto tako.
Tvoja Zoey :)
Standing On The Edge,Flirting With Disaster
anfakabl

Post by anfakabl »

Ti tupiš o glupostima.
Dobila si neke standardne odgovore na temu, ljudi ne žele da se ponavljaju.
Šta još hoćeš, osim što se ložiš i oštriš na prepucavanje?
Da ti napišemo dnevnik seksanja? Kako, kada, s kim, koja poza?
all that I want is to play
vudd

Post by vudd »

More Marko ne ori drumova,more zoey ne gazi oranje...
Mislim da je anfakabl rekla sta je trebalo...ako te zanimaju pojedine gadosti mozemo na pp
pp=privatna poruka...po potrebi,naravno
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
anfakabl

Post by anfakabl »

:-D
Dreamer

Post by Dreamer »

anfakabl wrote:Ti tupiš o glupostima.
Dobila si neke standardne odgovore na temu, ljudi ne žele da se ponavljaju.
Šta još hoćeš, osim što se ložiš i oštriš na prepucavanje?
Da ti napišemo dnevnik seksanja? Kako, kada, s kim, koja poza?

Ja ne tupim o glupostima. Fizicki odnos nje glupost.

To sto kazes da se ja "ostrim i lozim na prepucavanje" opet govori o tome koliko me pogresno razumes. nije ti zameriti jer se ni ne poznajemo. Ali isto tako, posto se ne poznajemo, uzdrzi se od takvih zakljucaka. Ne poznajem te, ne poznajes me.

Sto se mene tice, ja ne trazim nikakav dnevnik, poze, kako i kada...ali ne mozemo zakljucati temu jer ce se pojavljivati novi i novi i novi koji ce zeleti ucestvovati! O, jebote!

Ja ne osecam mozda potrebu da ista vise ovde napisem, a verovatno ni oni koji su vec napisali, ali kao sto sam i ja nova dosla prethodno iscitavajuci sve sa ovog foruma, tako ce doci jos neko pa ce doci na temu i prokomentarisati!

Nemoj da si na kraj srca.
Dreamer

Post by Dreamer »

I jos nesto:-DOKURCILO MI JE da me se na svakoj temi koju otvorim pljuje, omalovazava ili vredja! I vi ste nekad bili novi....

Zasto je tako tesko ljudima da shvate da ono sto je vama glupo i dosadno, meni ili nekom drugom nije?!? Sta je sa asertivnoscu? Sta je sa postovanjem tudjeg misljenja?

Svi masu okolo kako su sirokih shvatanja a na delu pokazu koliko su mali. To me totalno rastuzuje.

Mislila sam da je ovo mesto gde se moze O SVEMU pricati bez osude (da, ono je bila cista osuda mene jer se bavim ovom temom) a da je uslov da si zavisnik.

Ja jesam,u cemu je onda problem?! Pisite ono sto zelite, citajte ono sto vas interesuje, ali pustite i druge da to rade.

Hvala.
anfakabl

Post by anfakabl »

Mojne te fore "na kraj srca". Ti si dečku napisala da ne tupi glupostima, a nisi se ni potrudila da ukapiraš šta je želeo da ti kaže.
Zoey wrote:I jos nesto:-DOKURCILO MI JE da me se na svakoj temi koju otvorim pljuje, omalovazava ili vredja! I vi ste nekad bili novi....

Zasto je tako tesko ljudima da shvate da ono sto je vama glupo i dosadno, meni ili nekom drugom nije?!? Sta je sa asertivnoscu? Sta je sa postovanjem tudjeg misljenja?

Svi masu okolo kako su sirokih shvatanja a na delu pokazu koliko su mali. To me totalno rastuzuje.

Mislila sam da je ovo mesto gde se moze O SVEMU pricati bez osude (da, ono je bila cista osuda mene jer se bavim ovom temom) a da je uslov da si zavisnik.

Ja jesam,u cemu je onda problem?! Pisite ono sto zelite, citajte ono sto vas interesuje, ali pustite i druge da to rade.

Hvala.
eh, da, nije loše malo patetike za kraj. Svidža mi se tvoj stil, samo nastavi tako.
Dreamer

Post by Dreamer »

Kakvu patetiku ti ovde pronalazis? ako procitas moje odgovore na tudje teme, videces da ja ovako uvek pisem, moj temperament je takav. Ali patetika? Nikad.

Jos si na ovoj temi? Drago mi je da jesi, ali odlazimo u off.

Zbog cega mi se cini da si zauzela unapred neki odbojan, negativan stav prema meni, i sad sta god ja rekla, ti ces da oponiras cak i bez neke realne potrebe?

Za mene su ovde svi ljudi isti. Sa nekima se slazem a sa nekima ne, ali tim drugima cu argumentovano izneti svoje misljenje zasto se ne slazem, necu ih vredjati,rugari im se i omalovazavati njihova interesovanja.

Znam da smo svi drugaciji, i ti i ne treba da se ponasas kao ja, ja ne govorim to, vec zasto i gde ce nas dovesti taj tvoj negativan stav? Zasto ne bismo ucili jedni od drugih kroz ova nasa usrana iskustva?

Ja nemam nameru da gubim vreme na besmislene rasprave. Dosla sam na ovaj forum da bih vodila konstruktivne dijaloge i rasprave. Zato sam rekla da mi je dokurcilo. Nisam ovde radi prepucavanja, imam pametnija posla u zivotu-ovde sam da pokusam da nadjem nesto za sebe iz tudjih iskustava i da sebi pomognem. Ako usput budem mogla i nekom drugom, bicu najsrecnija.

Mogu i ja da budem otrovna, da podjebavam tebe ili bilo koga ovde ko podjebava mene. Ali ja biram da necu i osecaj je odlican. Pokusaj i ti,bez zezanja.

Lako je srati po ljudima, teze ih je slusati, razumeti i podrzavati. ja zelim taj put.
Dreamer

Post by Dreamer »

anfakabl-kako na drugim temama mozes da budes ok kad sam ja u pitanju> npr.ovoj?! :)

http://forum.narkomanija.ba/viewtopic.p ... 1&start=75
preispitivac

Post by preispitivac »

Ti kao da si u vecnom PMS-u. To je problem, niko ne zeli da te zajebava.
Jurim rep
Locked