OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

preispitivac

Re: OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...

Post by preispitivac »

Param-parcad wrote:
preispitivac wrote:Narcohimno, to si opet u "Up The Irons" modu?! Sviracu jedan :). Drz' se
otkud znas da sam narcohimno?
Pa sa foruma, ne iz Politikinog kulturnog dodatka....
Rekoh da sam te citao, kao i mnoge ovde....Ih, sto si lagao tad. Ali, nisi bio toliko "poznat" na forumu, pa si manje srao unaokolo.
Svejedno, drz' se.
Jurim rep
anfakabl

Post by anfakabl »

Param-parcad wrote:
preispitivac wrote:Narcohimno, to si opet u "Up The Irons" modu?! Sviracu jedan :). Drz' se
a-ha...ufatio te!
imamo situaciju praćenja ili pak pukog obožavanja?
to je baš slatko PDT_Love_05
all that I want is to play
Param-parcad

Post by Param-parcad »

preispitivac wrote:
Param-parcad wrote:
Pa sa foruma, ne iz Politikinog kulturnog dodatka....
Rekoh da sam te citao, kao i mnoge ovde....Ih, sto si lagao tad. Ali, nisi bio toliko "poznat" na forumu, pa si manje srao unaokolo.
Svejedno, drz' se.
bas nisam lagao uopste.pomalo je bolesno to sto pratis svaki moj korak.u pravu je anfakabl,jesi li ti moj fan?nemas pojma o tome sta je gudra i sta sve nosi a uzivao si studirajuci tudje ispovesti.po meni,to dosta govori o tebi.i zajebi pricu sa vutrom,zvuci smesno.
winston85

Post by winston85 »

Ej param, ja cu osnovati fan club-Param-Parcad... :D
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
Param-parcad

Post by Param-parcad »

preispitivac

Post by preispitivac »

Param-parcad wrote:pomalo je bolesno to sto pratis svaki moj korak.u pravu je anfakabl,jesi li ti moj fan?nemas pojma o tome sta je gudra i sta sve nosi a uzivao si studirajuci tudje ispovesti.po meni,to dosta govori o tebi.i zajebi pricu sa vutrom,zvuci smesno.
Ti si Param debil. Ne pratim ja tebe po forumu, vec sam citao ispovesti da bih naucio nesto o sebi- citao sam Vladu M, Sala Ex, Vudda, Yugostara (neke cak i iz literarnih pobuda, ima talentovanih ljudi za pisanje). A ovo nije haleluja tebi, nego te prozivam,zato sto si jadnicak nesigurni, ti uzivas da te svi komentarisu, da pises svakakva sranja ovde koja nemaju nimalo ili pak malo veze sa narkomanijom i imas takve narcisoidne pobude da ti teme izgledaju kao "Dnevnik razdevicene dvanaestogodisnjakinje".
Sto se drogiranja tice, nije ti ovo "moj tata ima veci pistolj od tvog tate". Ti tebra k'o da nisi jos usao u pubertet. Nisam bio na dopu nikad, ne znam taj tvoj "sveti gral razlikovanja", niti treba. Poenta je bila u stavu ljudi prema zaobilazenju realnosti, gde cu to bolje naci nego na narkomanija.ba. Dovoljno mi je lose bilo od trave, zahvaljujuci forumu, evo, mesec i po, ni vutra ni pivo. Zivi bili.

http://www.youtube.com/watch#playnext=1 ... o0OwM_84qE

a evo i tebi:
http://www.youtube.com/watch?v=hZMfV01jmdM
Jurim rep
Param-parcad

Post by Param-parcad »

a ti si druze jedan kvarnjak i lazov(a uz to i debil).sta je bilo sa bratom od tvoje prijateljice sa kojom si napravio uvod?ne secam se da si ijednom spomenuo taj slucaj tokom filozofiranja i preseravanja.ja znam da je to otvaranje bilo lazno.molio bih te da ne polazis od sebe kada govoris o meni i ne pripisujes mi svoje osobine.
P.S. I sta,ovo bi trebalo da bude duhovito?kolibri?hmmm...da,vrlo dovitljivo,srecom imam jak vrat inace bi mi glava otpala od smeha.
preispitivac

Post by preispitivac »

Param-parcad wrote:sta je bilo sa bratom od tvoje prijateljice sa kojom si napravio uvod
Ne znam. Isto je valjda, njegovi nece da mu pomognu, ja ne mogu sem razgovorom, a to ne pali, nesto mi se cini. Kao i sa tobom. Ni tebi nista ne vredi sugerisati. Nije ovo facebook da kacis slike, pricas sta jebes i sl., ovde je prica o bolestima zavisnosti, to sam hteo da naglasim. Ja sam pisao o vutri iz ugla nekoga ko je popusio tonu, i u to se razumem do poslednjeg detalja. Te se price i drzim. Ne raznoraznih mudomrsenja.
Jurim rep
Param-parcad

Post by Param-parcad »

ti ces da mi pricas sta je forum a sta facebook...ovde pisem sta mi se desava,dal jebem ili sam jeben to je moja stvar...i ima da kacim sta hocu a ti lepo preskoci moju temu i ne zachatavaj je svojim stondiranim tekstovima,molio bih.
preispitivac

Post by preispitivac »

Nema problema. Vise ne saljem.

http://www.youtube.com/watch?v=DIg6EpZK_X8
Jurim rep
Post Reply