Heroin na recept

Sve u vezi smanjenja štete uzrokovane upotrebom droge.

Moderator: sanela

Voyager

Re: Heroin na recept

Post by Voyager »

x
Last edited by Voyager on Sat Feb 04, 2012 2:34 am, edited 5 times in total.
astrid

Post by astrid »

sta je bitno jeli musko ili zensko? ne pravdam se nego pokusavam objasniti da me shvate , jer svaki moj post imate nesto za ispljuvat, ako nista drugo onda rijec koju sam krivo napisala. ali dobro vi mislite da ste jako pametni, imate pravo necu se vise pravdati niti objasnjavati (samo neznam zasto mislite da se ja vama pravdam pa ko ste mi vi u zivotu, koji faktor, vjerujte ama bas nikakv) .
samo jako ruzno od vas sto na svaki moj post nesto serete a tu ima tekvih gluposti, koje pisu ostali da umrem od smijeha svaki put kada citam, mislim ono vidi se iz aviona da niakda nisu ni pomirisali drogu a tu pametuju , i njim nsta ne piete, a mene napali sa svih starna, jedini ko je normalan tu od vas mi se cini je onaj paramparcad,a vi ostali moze vas biti sram.

a sada aj navalite, znam da morate da vam vas ponos neda da kazete mozda da stvarno ima pravo bar za neku stvar, sta mislite da sve sto vi napisete je jakkkkkkoooooo pametno i razborito, a ja sta napisem je zadnja glupost, ma nemoj , malo samokriticnosti, ja ne kazem da sam u pravu ali bas da je sve sto napisem glupost , nije li to malo cudno.

uostalom meni nije jasno kako je doslo do ovoga. ja sam tu dosla neke teme o kojima nesto znam sam napisala neko svoje iskustvo, a vi poceli napadati ,pa ko je tu lud.

neznam ali jadno jako jadno je da se ljudi koji su bili odbaceni od svih ovako ponasaju prema nekome vidi se da brzo zaboravljate kako je vama bilo.jako jadno,vidi se da niste bas puno prosli i naucili u zivotu
astrid

Post by astrid »

evo sto ne govorite vojageru da zivi punim plucima, i zasto uzima kako vi kazete supstituciju, zasto njemu ne pametujete , nego meni, mislim da znam zasto ali necu otvarati novu diskusiju.

vojager nisi mi odgovorio na ono sto sam prije pitala, kolko si dnevno uzimao ako si se pucao svakih 45 min dnevno sa crtom duzine i debljine cigarete
goldy

Post by goldy »

..
Last edited by goldy on Tue Jun 30, 2009 12:32 pm, edited 1 time in total.
Voyager

Post by Voyager »

x
Last edited by Voyager on Sat Feb 04, 2012 2:34 am, edited 1 time in total.
astrid

Post by astrid »

jao vojager sto mi radis, nije bas slika bila potrebna, e nevjerojatno cim sam vidjela tu sliku osjetila sam onaj oskus u ustima kada se puknem,zamisli 3 godine nakon, kako je dop jaka stvar,uh

nego vidim iz tvojih postova da si dosta toga probaO,ja nisam nikda probala cisti heroin (mogu misliti kakva je kriza od njega kada ovaj koji sam ja uzimala sto imas pravo je vecinom smece ima uzasnu krizu) i ja sam inace iz hrvatske, ovdje kod nas su svi pohlepni tako da i da imas najboljeg frenda dilera on on ce ti samo ponekada dati za 400kn vise od grama i to malo vise, tako da a gram kod nas je nis, pola ove tvoje crte pa kada si reko da si se 10 puta na dan furo, bilo mi cudno, ali sada kuzim, tu u zagrebu je najlosiji dop, u puli je puno bolji ali ni blizu ocito ovom, ali dobro mozda i bolje da nisam to probala.

a sto se tice ovih ljudi ovdje vidim da im je sasa voda, a drago mi je da su tebe pustili na miru.

cuj ja ti se stvarno ne kuzim u vecinu tih ljekova koje ti pises a i mozda se ovdje kod nas drugacije zovu, pa ih ne kuzim ali vidi ko sto sam rekla sve je bolje od dopa i ako ti funkcioniras na tome ne lazes ne krades itd onda ok, evo ja sam na subu pa su me tu ispljuvali da ja ne zivim punim plucima itd ma sta to uopce znaci zivjeti punim plucima mos misliti kako oni zive punim plucima, to je za svakog drugaciji pojam tako da o tome se raspravljati je glupo. javi se ponekada , svidas mi se- ajde sada me opet ispljujte
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

astrid wrote: jedini ko je normalan tu od vas mi se cini je onaj paramparcad,a vi ostali moze vas biti sram.
Ej, on je MOJ !!! PDT_Love_25
Dachice, dusice, ako saznam da nesto tamo mutis, gotov si!
Potpis.
astrid

Post by astrid »

ana jeli ovo tvoja slika?
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Jeste, to sam ja.
Potpis.
Zona Sumraka