Retro

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

sargman

Re: Retro

Post by sargman »

meni je bezveze da se ti družiš sa nekim zato što je on simpatičan tvojim starcima,meni lično neko legne ili ne i tu je kraj priče,ja biram ljude sa kojim ću se družiti i na to ne treba niko da utiče naravno ako su ti ljudi ispravni
MANS0N

Post by MANS0N »

Moji starci sada ne postoje.Kazem da su me ucili kada sam bio klinac da su ova dvojica,i likovi kao oni,neko na koga bi se treba ugledati.Zato se vise trudim da im se sada kada sam cist nekako dopadnem.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
sargman

Post by sargman »

izvinjavam se za starce,ma znam i meni su uvijek govorili ovaj je fin što ne bih bio kao on a ja naravno teška kontra
MANS0N

Post by MANS0N »

Ne,ne ,nisu mrtvi.Ustvari za starog ne znam ,stara mi je ziva,nego kazem nema te price vise.Misli,ipak sam malo star da mi se kaze tako nesto.Ali mi je ostalo to osjecanje vezano za ove ljude.:)
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
vudd

Post by vudd »

MANS0N wrote:Ne,ne ,nisu mrtvi.Ustvari za starog ne znam ,stara mi je ziva,nego kazem nema te price vise.Misli,ipak sam malo star da mi se kaze tako nesto.Ali mi je ostalo to osjecanje vezano za ove ljude.:)
Ma ko ih sisa,mislim te super likove,a znam brate kako je...,jooooj,sve nesto foliram,zapocinjem njihove teme,ono, smijem se''muuuaahhaahhha''i istovremeno se sam sebi toliko zgadim,da me pukne jos veci kompleks.Ma ko ih j....kroz sve sto si pros'o,i gdje se sad nalazis,ono cist,imas svoj neki cilj,poljubio si dno,sad koliko toliko ''poljubi'' dobru stranu,i eto te.Oni mozda cjeli zivot nece,ni jedno ni drugo.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
paramparcad

Post by paramparcad »

ja sam imao jednog druga koji je bio uvek ispravan i uz to bogatun...pravi tatin sin.na njega sam ja trebao da se ugledam(bar kako su moji mislili).bio mi je drug nakon srednje skole.svirali smo u prvom bendu zajedno jer je on navodno nesto petljao po gitari.kada sam upao u sranje sa gudrom,redje sam ga vidjao ali sa vremena na vreme on bi naleteo sa sve fensi golf peticom i fensi odelom,vodio me sa sobom i uvek znatizeljno trazio da mu pricam iz heroinaskog zivota,voleo je da slusa te price.kao i svi vi i ja sam imao uspona i padova i kada bih ga god video u tim trenucima uvek bi bio cudan i postavljao pitanja tipa"sta,kao ne rokas se"?ej sad stao si?sto kenjas kad znas da uzimas...i jos kada bih ja krenuo da placam pice uvek bi mu bilo neprijatno.
dok jednog dana nisam skontao sta je taj moj drugar.obican,zlobni,iskompleksirani,nesigurni i nadasve nesrecni (mis)tip jer on se hranio tim pricama kada ti propadas i non stop si u kurcu.jadan je i on i njegov tata koji mu je sve dao a opet ucinio nesrecnog coveka od svog sina...
Last edited by paramparcad on Mon Oct 13, 2008 3:01 pm, edited 1 time in total.
sunrise

Post by sunrise »

sta mislis da si ipak star da ti se nesto kaze?
u kakvim si odnosima sa mamom?
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
MANS0N

Post by MANS0N »

Ej,maloprije sam bio kod nje i bas sam spomenuo ovog lika.I rekla mi je da je on bezveznajkovic i nesto o putevima ,bilo mi je pravo drago. :)
A sad sam u dosta dobrim odnosim sa starom,nemamo mnogo dodirnih tacaka. :)
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sanela

Post by sanela »

saša-ex wrote:Sanela, koja drogu u zivotu nije probala (mislim :-D ), je totalno zanimljiva i interesantna i meni uvek super sagovornik....
Hvala Sale :wink:
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Ja jos uvek ne mogu da se upustim u svet provodjenja vremena,
cak ni razgovora sa drugim ljudima osim sa onima koji su imali ili imaju problem kao ja. (za sada)
Za druzenje sam vrlo vrlo izbirljiva: to moraju pre svega da budu posteni, plemeniti i nadasve nesebicni ljudi.
naravno i duhoviti, savremeni i kulturni i da poznaju bonton, jbg, takva sam.
P.S. Sanelu nazalost ne poznajem, ali po svim kontaktima (virtualnim) sa njom mogla bih i zelela da mi bude prijateljica!
Dace Bog da je jednoga dana i upoznam.

O Mansoneeee, ne trudi se previse oko tipova ako ne osecas potpuno uzivanje i opustenost u razgovoru sa njima.
Ljubi te Bakuta - slicna "tvojoj tasti" :wink:
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Post Reply