Iza tog znaka se kriju samo lose stvari odnosno tamne stvari.
Zakljucujem da zona sumraka iz ne znanja koristi taj masonski znak, a da isto tako ni ne znajuci stvara sebi probleme u zivotu.
Silama tame ne treba puno da udju u nase zivote i naprave nam haos od zivota a da mi nemamo pojma sta se desava.
Onaj koji je jednom bio navucen ne moze reci da tamna strana postoji, jer ako nije tako koje je onda objasnjenje za toliko jaku volju da covek iznova i iznova ponavlja recidive?
Jer ako kazemo da je narkomanija bolest, zasto je onda medicina ne leci?
Otisao sam od onoga sto sam hteo da kazem. Neki ljudi upadnu u takve probleme i nije im jasno zasto im se desavaju neke lose stvari a mozda je kod nekih bas u pitanju tako neka naizgled bezopasna stvar kao sto je kod zone sumraka ta masonska slicica ili citanje horoskopa gde covek na taj nacin daje zeleno svetlo djavolu da mu upravlja zivotom.Neki ce reci da u ovo ne veruju ali to ih na zalost ne ce zastititi od zloga.
Nemam nista protiv zone sumraka niti tvrdim da ona ima nekih problema samo sam je uzeo za primer i ovim putem se izvinjavam ako sam je mozda uvredio, ali sto se tice slike definitivno sam protiv.
Nisam video da je neko na avatar stavio sliku nekog cveta ili neceg tako slicnog vec uglavnom neka ne postojeca cudna bica,gole guzice,neke face u teskom ocaju uglavnom slicice koje asociraju na nesto strasno!
Da li se neko od vas zapitao zasto je to tako?
Crna reka-centar za izbegavanje
Moderator: sanela
Re: Crna reka-centar za izbegavanje
Pozovi me u dan nevolje!
Tad cu te izbaviti, a ti ces me slaviti!
Bog
Tad cu te izbaviti, a ti ces me slaviti!
Bog
evo ja se zapitah da li je moguce da ti stvarno verujes u ovo sto si napisao???neverovatno...znaci avatar je kriv za sve,a?ovo je jedan od zescih bisera.trna wrote:Iza tog znaka se kriju samo lose stvari odnosno tamne stvari.
Zakljucujem da zona sumraka iz ne znanja koristi taj masonski znak, a da isto tako ni ne znajuci stvara sebi probleme u zivotu.
!
Da li se neko od vas zapitao zasto je to tako?
zona,bogami ja bih se zapitao da sam na tvom mestu...dajte ljudi,pa stvarno...jeli moguce da dotle ide ljudska glupost???
- Zona Sumraka
hahahhahahahah meni su vile u glavu... jbte ovo je toliko apsurdno da stvarno nema potrebe da repliciram...
Hhahahahahhahahahhahahhaha ovo je sjajno majke mi sita se nasmejem svaki dan na ovom forumu
Zona mogu ti reci jako je stresna situacija bolje ti promeni taj avatar mozda ti krene u zivotu

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
- Zona Sumraka
dobro si jbte...vidim ja neki maler me bije...da nisu kakve urokljive oci
??

Da nije perfidno žalosno,bilo bi smješno.........Reci te mi vi koji mislite da Djavo u naše živote ne ulazi i ne upravlja njima kroz male tako reći nevidljive načine ili kako već rekoh prefidne,sladunjave,kako onda...jeli on neki pošte ni gospodin koji dođe i pokucati na vrata i kaže ti...hajde djevojčice smanom da ti dam patnju i muku?
Šta je vama tu apsurdno,pogotovo tebi zonče za koju vidim da si učena i educirana cura.
Šta je vama tu apsurdno,pogotovo tebi zonče za koju vidim da si učena i educirana cura.
Na kraju krajeva,zašto i kršćani imaju simbol,svi ga imaju i oni nešto znaće...svjesno ili podsvjesno,to je naša pripadnost......grijeh je veći od onoga ko više zna,ko me je više kazano i ko je više naučen jer samim ti svjesnije čini zlo........ovi koji ne vjeruju u ništa,njima će biti i oprošteno,jer i nisu znali ništa(pišem isključivo o vjeri ili hajmo reći dobroj sili ili Bogu)
Zasto mislis da nista nisu znali?ovi koji ne vjeruju u ništa,njima će biti i oprošteno,jer i nisu znali ništa(
A cekaj avatar je neki znak da je u nju usao djavo ili se tek priprema da udjeReci te mi vi koji mislite da Djavo u naše živote ne ulazi i ne upravlja njima kroz male tako reći nevidljive načine ili kako već rekoh prefidne,sladunjave,kako onda

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Postao/la zvrky dana 15 tra 2008, 07:50
ovi koji ne vjeruju u ništa,njima će biti i oprošteno,jer i nisu znali ništa(
Zasto mislis da nista nisu znali?
Zvrky dušo,dublja je to malo priča i sestra će ti sve objasnit,ne želim ovdje više o tome...između ostalog ne osjećam se uopće ovih dana tako čisto da bih držala predavanje o BOgu.
Ljubim te
ovi koji ne vjeruju u ništa,njima će biti i oprošteno,jer i nisu znali ništa(
Zasto mislis da nista nisu znali?
Zvrky dušo,dublja je to malo priča i sestra će ti sve objasnit,ne želim ovdje više o tome...između ostalog ne osjećam se uopće ovih dana tako čisto da bih držala predavanje o BOgu.
Ljubim te
- joesspappa
Pa recimo zato sto je narkomanija pre svega bolest duše, a ne tela. A medicina se, koliko ja (ne)znam oslanja na lecenje tela. I pokusaj medicine da pobedi narkomaniju ili bilo koju zavisnost ili da budem malo siri da leci bilo koju psihicku bolest, na sta se svodi!? Na kljukanje sve vecim kolicinama lekova, ponovno navlacenje i skidanje, psihoterapije. A kad to ne uspe sta se desava, ajd da probamo nesto novo! Ili jednostavno odustajanje. Jer toboze pacijent nije dovoljno slusao svog terapeuta.trna wrote: Onaj koji je jednom bio navucen ne moze reci da tamna strana postoji, jer ako nije tako koje je onda objasnjenje za toliko jaku volju da covek iznova i iznova ponavlja recidive?
Jer ako kazemo da je narkomanija bolest, zasto je onda medicina ne leci?
Mozda ce mi biti u zivotu bolje ako stavim krst kao avatar ili polumesec. Avatar oznacava vlasnika, a ne djavola. BRE!trna wrote: Neki ljudi upadnu u takve probleme i nije im jasno zasto im se desavaju neke lose stvari a mozda je kod nekih bas u pitanju tako neka naizgled bezopasna stvar kao sto je kod zone sumraka ta masonska slicica ili citanje horoskopa gde covek na taj nacin daje zeleno svetlo djavolu da mu upravlja zivotom. Neki ce reci da u ovo ne veruju ali to ih na zalost ne ce zastititi od zloga.
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.