istina:
Pita “dijete” od 1o godina majku “Mama, drukam li ga ja”…Majka “Okle ti to sine?”…Pa, pita me drug iz skole..Ol mi rec-drukam li ga? Ona veli..ne znam sine, Znam za jedan izraz…koji ona reče Drkam…On je pita-detaljno objasni je`l to to..Ona reče da…
I tako…Kao što ništa nije slučajno..Dječak je Nemanja sa Zabjela
Pitao je majku:” Mama, jesu ti rezali stomak kad si me rodila”..Ona veli “Ne, sine”..Nemanja :” A, što me lažeš majko?” Ona…eto tako sine…
Nemanja..”jel te boljeo bas ka što kažu..jeste sine..”pa što si me rađala kad si znala da boli”..Šta reċi
Vicevi...
Moderator: sanela
- Zona Sumraka
- joesspappa
Re: Vicevi...
Evo jedan friski engleski sa konvencije u Trogiru. Radi se o NA clanovima... crnjak
Razgovaraju zavisnik i njegov sponzor (mentor) o prolaznosti zivota. Kaze mentor: Meni su znas, dani odbrojani. Pre neki dan su mi otkrili rak. Ali nemoj da tugujes, sine. Ja sam proziveo ceo zivot. I srecan sam sto cu umreti cist i spokojan. Srecan sam sto ces nastaviti da prenosis poruku umesto mene.
Na to mu kaze njegov sledbenik, sav uplakan, molim te da mi javis nekako ako gore na nebu ima sastanaka NA.
Nije proslo dugo, pocetkom proleca, umre mentor, i posle sahrane njegov sledbenik ostane u stanu da ga spremi. Kad mu se ukaze lik njegovog mentora. Tad rece: Sinko imam dobru i losu vest za tebe. Na nebu je sjajno, ima sastanaka NA. Poseceni su i super je sve organziovano. Losa vest je da si krajem meseca govornik.
Jos jedan kratak...
Koja je razlika izmedju zavisnika i alkoholicara. Obojica ce ti ukrasti novcanik, samo sto ce zavisnik da se ubije trazeci ga sa tobom...
Razgovaraju zavisnik i njegov sponzor (mentor) o prolaznosti zivota. Kaze mentor: Meni su znas, dani odbrojani. Pre neki dan su mi otkrili rak. Ali nemoj da tugujes, sine. Ja sam proziveo ceo zivot. I srecan sam sto cu umreti cist i spokojan. Srecan sam sto ces nastaviti da prenosis poruku umesto mene.
Na to mu kaze njegov sledbenik, sav uplakan, molim te da mi javis nekako ako gore na nebu ima sastanaka NA.
Nije proslo dugo, pocetkom proleca, umre mentor, i posle sahrane njegov sledbenik ostane u stanu da ga spremi. Kad mu se ukaze lik njegovog mentora. Tad rece: Sinko imam dobru i losu vest za tebe. Na nebu je sjajno, ima sastanaka NA. Poseceni su i super je sve organziovano. Losa vest je da si krajem meseca govornik.
Jos jedan kratak...
Koja je razlika izmedju zavisnika i alkoholicara. Obojica ce ti ukrasti novcanik, samo sto ce zavisnik da se ubije trazeci ga sa tobom...
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
joesspappa wrote:Evo jedan friski engleski sa konvencije u Trogiru. Radi se o NA clanovima... crnjak
Jos jedan kratak...

znate li kako je nastao grand kanyon?jedan jevrej izgubio je novcic u pesku.
-
Dolazi devojka kod sveštenika:
Devojka: "Oče, moram da se ispovedim, mnogo sam grešna!"
Sveštenik: "Samo izvoli, kćeri, biće ti lakše."
"Našla sam dečka i tako, kad izađemo zajedno, on počne mene da ljubi u uvo..."
Sveštenik: "Ju, kćeri!"
Devojka: "Pa onda pređe da me ljubi u obraz"
Devojka: "Pa me onda sočno poljubi u usta..."
Devojka: "Onda počne da me ljubi niz vrat..."
Devojka: "Pa s vrata pređe polako na grudi..."
Devojka: "Onda sa grudi pređe na stomak..."
Devojka: "Pa počne da me ljubi po stomaku i po pupku..."
Devojka: "Onda počne sa stomaka da se spušta sve niže i niže..."
Devojka: "Onda počne da me ljubi po butinama i nogama..."
Sveštenik: "NE PRESKAČI!!!"
Devojka: "Oče, moram da se ispovedim, mnogo sam grešna!"
Sveštenik: "Samo izvoli, kćeri, biće ti lakše."
"Našla sam dečka i tako, kad izađemo zajedno, on počne mene da ljubi u uvo..."
Devojka: "Pa onda pređe da me ljubi u obraz"
Devojka: "Pa me onda sočno poljubi u usta..."
Devojka: "Onda počne da me ljubi niz vrat..."
Devojka: "Pa s vrata pređe polako na grudi..."
Devojka: "Onda sa grudi pređe na stomak..."
Devojka: "Pa počne da me ljubi po stomaku i po pupku..."
Devojka: "Onda počne sa stomaka da se spušta sve niže i niže..."
Devojka: "Onda počne da me ljubi po butinama i nogama..."
Sveštenik: "NE PRESKAČI!!!"
ima li josh??? ovi vicevi su me danas izvukli.....
citala sam neke i po drugi put 8) ....
citala sam neke i po drugi put 8) ....
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
Ovaj sam juche prochitao u Kuriru...
Shetaju dve plavushe nekom livadom i nailaze na trecu koja sedi u chamcu i vesla...na to ce ova prva drugoj: "Vidi onu budalu...Joj da znam da plivam, sad bih je polomila..."
Shetaju dve plavushe nekom livadom i nailaze na trecu koja sedi u chamcu i vesla...na to ce ova prva drugoj: "Vidi onu budalu...Joj da znam da plivam, sad bih je polomila..."
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
MENI SU NAJJACI ONI S PANDURIMA NPR: zasto se svadjaju 4 pandura kad ulaze u auto?
svadjaju se ko ce sjediti pored prozora
svadjaju se ko ce sjediti pored prozora
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.