KAKO PREPOZNATI NARKOMANA
danas sam nazvala da pitam kako je nece da prica sa mnom.posle mi kaze njgovo mama da je on povredje,to sam gore pisala,a ona mu je dala laznu nadu...da sam mu dala sansu za mesec da se skine....sutra mu vracam jaknu,dacu mu podrsku vec kako ja znam...okrenuti se i otici...necu zvati njegove da cujem kako je....vec ce ljudi pricati pa cu znati.okrecem ledja...to je najbolje resenje...kraj...
-
Ok, bitno je samo da ti to zelis, mozda kad on vidi da si mu stvarno okrenula ledja, mozda se predomisli pa ode u komunu, ako te stvarno voli to ce i uraditi, samo budi cvrsta, i skontaj to da nije samo njegov zivot u pitanju, nego i tvoj, ako se budes vidjela sa njim, kad mu budes vracala jaknu, ne pokazuj osjecaje, budi hladna kao led, to je upalilo mojoj djevojci kad je meni tako uradila... sad sam cist hvala bogu, samo budi hladna... sretno
mers..šta da ti kažem...i narkomani vole...ali je istina da dok ima onog praškastog djavola u njima-ljubav prema NJEMU je uvek na prvom mestu..a kada ,i ako, uspeju tog djavola da se oslobode-shvate koliko su bitnih i voljenih stvari i ljudi zbog njega izgubili...budi jaka,tvoja odluka je samo tvoja...
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
- joesspappa
Mers, devojko sta ti je sve to trebalo?
Kako gadno zvuchi ovo pitanje!? Ali jbg, zivot ide dalje, bez njega, sa njim, svejjedno ide dalje... zaptaj se da li je vredan tvoje borbe... pogotovo shto koliko procitah ti i nemas pojma ko je on... mislim nisi ga upoznala str8, znas samo tamnu stranu... veruj mi to je samo tamna strana... evo ovde koliko svedoka... covek dok je pod nekom psihoaktivnom supstancom, nije covek... on samo trazi... retko, ali retko kad ishta da zauzvrat... a pogotovo heroin ne daje nishta zauzvrat. jednostavno je tako, ne obaziri se na njegovo trenutno stanje, bes, gnev, depresija, tuga, sve je to prolazno... kad dodje sebi pitace se ko si ti? Ko su mu majka i otac... ne bukvalno, ali bice mu mnogo loshije nego sto je sad... do tad... ti se sredi... ako mu je stalo nacice te... ako nije bolje... I ne veruj mu shta prica... to su prazne price jednog magistra (nazalost josh jednog) iz oblasti manipulacije....
Nadam se da si ti ok... a tek ti je 28 i tek si upoznala pravog djavola... zato pusti ga nek prodje pored tebe i potrudi se da te shto manje okrzne...
Ja te kao i mnogi ovde necu posavetovati shta da uradish, to je tvoj izbor, tvoja odluka, tvoj zivot... a ti stavi na papir da li je tebi sve to potrebno...
Poz... i skupi snagu, trebace ti ...
Kako gadno zvuchi ovo pitanje!? Ali jbg, zivot ide dalje, bez njega, sa njim, svejjedno ide dalje... zaptaj se da li je vredan tvoje borbe... pogotovo shto koliko procitah ti i nemas pojma ko je on... mislim nisi ga upoznala str8, znas samo tamnu stranu... veruj mi to je samo tamna strana... evo ovde koliko svedoka... covek dok je pod nekom psihoaktivnom supstancom, nije covek... on samo trazi... retko, ali retko kad ishta da zauzvrat... a pogotovo heroin ne daje nishta zauzvrat. jednostavno je tako, ne obaziri se na njegovo trenutno stanje, bes, gnev, depresija, tuga, sve je to prolazno... kad dodje sebi pitace se ko si ti? Ko su mu majka i otac... ne bukvalno, ali bice mu mnogo loshije nego sto je sad... do tad... ti se sredi... ako mu je stalo nacice te... ako nije bolje... I ne veruj mu shta prica... to su prazne price jednog magistra (nazalost josh jednog) iz oblasti manipulacije....
Nadam se da si ti ok... a tek ti je 28 i tek si upoznala pravog djavola... zato pusti ga nek prodje pored tebe i potrudi se da te shto manje okrzne...
Ja te kao i mnogi ovde necu posavetovati shta da uradish, to je tvoj izbor, tvoja odluka, tvoj zivot... a ti stavi na papir da li je tebi sve to potrebno...
Poz... i skupi snagu, trebace ti ...
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
hvala svima,mnpgo ste mi pomogli.ja sam donela odluku i ne menjam je....bolje sad sto sam prekinula nego da sam se udala,pa deca..sve se preboli...vreme ce uciniti svoje...a svakako i da je cist bio mi smo usustini dva razlicita sveta,samo kad volis nista ti to nije vazno...prema tome...kraj..meni ne treba neko pa cak i da se izvuce...da stalno pazim na njega i da zivim sa crvom u glavi...da li je?gde je?ma to bi bilo mucenje..prevari te jednom momak...pa posle sumnjas non stom...stalno si u grcu,a o ovom da ne govorim...zivot ide dalje...hvala mu za neke stvari..sto me je oslobodio nekih mojih blokova....tako je moralo biti....uostalom ide godina jarceva a to je moja godina a i njegova.tako da drzim glavu gore koliko mogu i nastavljam dalje.....zivot je lep...a ljubavi?bice...znam..moram da verujem....
Vi devojke stalno povlacite argument > "mi smo dva razlicita sveta".I gle stvarno,
ti i ovaj tvoj bivsi ste stvarno dva sveta! I kada se ta dva sveta sudare uvek taj tvoj lose prodje ,jer je cistog srca i dobrih namera.A narkomanija je uzas
i sve zelje pocinju i zavrsavaju se sa heroinom.Jednom si mi u dopisu rekla kako nemas para da mu das pa posle sam procitao kako si bila bez dinara jer si sve njemu dala?! To je bio samo pocetak jer da si bile duze u vezi iscedio bi svaki dinar od tebe i tvojih.Nista novo uvek je tako(e da je to najgore..).Sve sto mozes da uradis za sebe i njega je da kada ga ostavis MU JASNO DAS DO ZNANJA DA JE NJEGOVO DROGIRANJE razlog raskida,da se nezavaravara da sve drzi pod kontrolom(cesta narkomanska iluzija).
Neznam gde zivis ali izadji prosetaj se i videces puno frajera normalnih lepih
nastavi da zivis i budi srecna sto ti se to desilo u 28 godini a ne recimo u 18godini,tada nebi bila ovako zrela i upropastio bi ti zivot i zivote ljudi pored tebe ...nepovratno
Iskustvo vise-kako englezi kazu it's better to love and loss then never to love at all..bolje se usuditi i voleti i pogresiti nego neusuditi se uopste.Vise nego slobodan prevod koji se moze primeniti na tebe.
Samo hrabro! Idi dalje !
ti i ovaj tvoj bivsi ste stvarno dva sveta! I kada se ta dva sveta sudare uvek taj tvoj lose prodje ,jer je cistog srca i dobrih namera.A narkomanija je uzas
i sve zelje pocinju i zavrsavaju se sa heroinom.Jednom si mi u dopisu rekla kako nemas para da mu das pa posle sam procitao kako si bila bez dinara jer si sve njemu dala?! To je bio samo pocetak jer da si bile duze u vezi iscedio bi svaki dinar od tebe i tvojih.Nista novo uvek je tako(e da je to najgore..).Sve sto mozes da uradis za sebe i njega je da kada ga ostavis MU JASNO DAS DO ZNANJA DA JE NJEGOVO DROGIRANJE razlog raskida,da se nezavaravara da sve drzi pod kontrolom(cesta narkomanska iluzija).
Neznam gde zivis ali izadji prosetaj se i videces puno frajera normalnih lepih
nastavi da zivis i budi srecna sto ti se to desilo u 28 godini a ne recimo u 18godini,tada nebi bila ovako zrela i upropastio bi ti zivot i zivote ljudi pored tebe ...nepovratno
Iskustvo vise-kako englezi kazu it's better to love and loss then never to love at all..bolje se usuditi i voleti i pogresiti nego neusuditi se uopste.Vise nego slobodan prevod koji se moze primeniti na tebe.
Samo hrabro! Idi dalje !
Puno obecavao na mnogim poljima,nazalost u ovoj najvise opravdao visoka ocekivanja!
ex PAJA!harvardpaje
ex PAJA!harvardpaje
ne secam gde sam napisala da sam zbog njega ostala bez para.da se razumemo...to nije tacno..necu da na njega padne nista crno....ono sto je pozajmio to ce posteno vratiti,a ono sto sam mu davala za cigare je toliko bedno da nije vredno spomena.da srecna sam sto mi se sad to desilo??!!koji bre frajeri...........alo...ma nema ih..uzas....i on mi je pao sa neba..hehehe...zivim u gradu toliko dosadnom da me muka hvata od svega...nisam od onih devojaka kojima je bitna udaja...ali sam od onih,(arem posle njega pre nisam bila takva) kojima treba ljubavi...eto...
i da,naravno da sam mu rekla da ga zato ostavljam.ja uvek igram posteno..kao sto sam i pre govorila samo nisam znala da je u pitanju droga...sve zavisi s...od tebe..ja te nikad necu ostaviti...ako ti sam sebi ne presudis....i nateras me na to
i da,naravno da sam mu rekla da ga zato ostavljam.ja uvek igram posteno..kao sto sam i pre govorila samo nisam znala da je u pitanju droga...sve zavisi s...od tebe..ja te nikad necu ostaviti...ako ti sam sebi ne presudis....i nateras me na to
mers wrote: sta sam ja cinila za njega...jaoj...izgubio je posao..kola nema,para takodje..ja sam dolazila kod njega svaki dan,pa pozajmljivala pare...trcala na sto strana da mu nadjem posao...sve sto je trebalo ja sam radila i njemu ugadjala...uvek je on centar bio,on je uvek jadan niko ga ne razume..slusala price..
IZVINI ovo je sta si napisala ...Ja dok sam se drogirao sam imao taj rad
>svi oko mene su ostajali bez para pa odatle mi ideja..Sta ti je to od poslednjeg pozajmljivanja uzimanja para proslo je nekoliko godina
Puno obecavao na mnogim poljima,nazalost u ovoj najvise opravdao visoka ocekivanja!
ex PAJA!harvardpaje
ex PAJA!harvardpaje
-