NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Zona Sumraka

Re: NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Post by Zona Sumraka »

da zivis GDJE i Luna...ccc...kako sam samo smotana...
sunrise

Post by sunrise »

nije bed,skuzila sam Zona
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
sunrise

Post by sunrise »

al,opet ne znam kako je to osjetiti na vlastitoj kozi
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
sunrise

Post by sunrise »

ljeto i bed mi nekako ne idu skupa
Luna

Post by Luna »

heheh ...ni je ni meni ishlo dok se nisam preslila u pustinju ... ljeti bude i do 50c. ili 120F...jebi ga. niko ne hoda po ulicama...u kuci imash hladjenje u autu hladjenje(osim ako nisi neki peh kom se hladjenje pokvarilo...e to je fakat zajebano)...na poslu hladjenje..i onda izadjesh do auta ili da bacish smece...i bum...toplotni udar covjece. uhh..zime su lijepe...da je ovako tokom cijele godine bilo bi extra.
e ba pishite kako vam bi na sastanku.....hocu slike da vidim.. s toga slikajte se! nemojte da vam ja dolazim pa da vas slikam heheh
neko me upita koliko dugo nisam bila tu...ahmm..nekih 4 5 godina. 2002 ili 2003 cini mi se...doci cu ja "jope'...u te krajeve.... :-D samo dok sve skontam...skupim pare, sredim sve shto treba i eto me...
eto toliko od mene...pusa svima :butthead:
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
Vlado_M

Post by Vlado_M »

30.03. prva zajebancija u prirodi uz rostilj i brdo mesa i nesto piva u 2008. godini... Konacno je doslo proljece. Jebes zimu.

Popio sam svega 2 piva za cijeli dan, a pojeo brdo mesa. Dobro je i kad ne pijes.

A bilo bi odlicno kad sutra ne bih morao na posao...
sanela

Post by sanela »

Hej ljudi, kako ste? I u Sarajevo napokon proljeće došlo. Danas sam ispratila Sašu i ekipu iz Sarajeva, pa smo Avdija i ja nastavili šetati po gradu, Vilsonovim, Miljacka, sunce, drveće, ma ljepota prava...

Jučer sam imala priliku upoznati Bobana i Yugostara s foruma, a i još nekoliko momaka koji su bili na konferenciji u Sarajevu. Izuzetno mi je drago što sam imala priliku da ih upoznam. Moram vam reći da mi je žao što nisam ostala tokom cijelog druženja. Vjerujem da bi mi bilo zanimljivo, ali biće opet prilike. Sale i Zvrky su došli dan prije ostatka ekipe, pa sam zajedno s njima prenoćila u Kampusu. Imali smo priliku malo više pričati i družiti se, a u petak nam je u Kampus došla i Pročitaj me. Drago mi je što sam je upoznala.

U subotu navečer sam bila na koncertu Zostera u Domu mladih, pravo sam se iskakala. Super mi je bilo iako Dom mladih nije baš ekstra prostor... ali, bez obzira, ja sam došla da se iskačem, pa mi je bilo dobro. Trenutno slušam CD Zostera... Dobar su bend.

Vlado, opet si se izvukao, pa se nismo upoznali... ccc
Sramota prava.
Nego, žao mi je što je Davor propustio druženje...
Pozdrav svima...
zvrky

Post by zvrky »

Ja mogu da kazem da mi je bilo prelepo imali smo srece i sa vremenskim uslovima,sve pohvale za ljude koji su nas docekali i ugostili. Kampus je takodje prelep verujem da je mnogo truda ulozeno stvarno je vrhunska atmosfera i jako prijatni ljudi. Pozdrav i hvala .
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Boban

Post by Boban »

Pozdrav,ja takodje sam pod vrlo jakim utiskom iz Sarajeva :D To su divni ljudi,meni je takodje drago sto sam upoznao seficu,avdiju,yugostara,zvrky,vladu_m kojeg kada vidim sledeci put :axe: :D i mnoge druge momke i devojke. .Zao mi je sto nisam Davora imao priliku da upoznam ali se nadam da ce ozdraviti i da cemo zajedno sledece godine svi opet biti na okupu.pozz
Luna

Post by Luna »

evo i mene...komp je popravljen....ali i prazan. jebi ga...virus me pravo sjebao ovaj put. Ovde je i dalje sve po starom...vruce...cekam posao...idem u gym i to je to. Prilicno dosadno i glupo ali jebi ga.....shta je tu je. A dosta mi je i party-janja...drogiranje mi je glupo...a i isfurano...tako da sam se nekako zaglavila u nekoj medjudimenziji...! valjda ce i to proci..nemam pojma. evo rastegla sam s ovom kafom...pijem je cijelo jutro i evo pola dana...hehe. jednu sholju.
Vidim bilo vam je fino...jel imate nekih slicica???Vlado....shto ne ode i ti?
pozz svima
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
Post Reply