Saša,
žao mi je što ne mogu ujutro da ti postavim ovaj post.. nemam komp sa netom na poslu.. tako da će zasmejavanje tebe uz kafu, ovoga puta izostati..
oću da te pitam da li će ti momci, koji će nam se pridružiti na rodjendanskom druženju na Avali, moći da biraju da li će da dodju ili ne?? ili ćete vi nekako izabrati ljude po nekom svom sistemu??
znaš na šta mislim?? da li neko od vaših štićenika može da kaže: alo, ja oću d'idem na rodjkaš!!
zanima me jedan od momaka odande.. pisaću ti na PP.
el ti uopšte imaš veze sa RETOm Beograd?? kontam da imaš... nešto sam se pogubio...
ništa, uz ovo, šaljem ti i PP.
pozzzzzzzz svima koji dolaze na III RODJUS NA BEOGRAD!
i onima koji bi želeli da dodju!
Narkomanija je IZLEČIVA bolest
Moderator: sanela
Re: Narkomanija je IZLEČIVA bolest
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
-
ja mislim da mi je zivot poptuno nepotreban da zivim ako neko procita ovo nek mi barem posale neki komentar o meni plisssssop potpuno sam izgubljen zbog 2 godine koriscenja trave zivot mi se uorppastio !!! :axe: :axe: :axe: 

Ja sam iz Reta izasao pre 6 godina, kao i momci i devojke iz Izlaska, tako da ti je sada valjda jasan i odgovor na tvoje pitanje.
SAMO CEO ŽIVOT...
- preispitivac
joj zivote wrote:ja mislim da mi je zivot poptuno nepotreban da zivim ako neko procita ovo nek mi barem posale neki komentar o meni plisssssop potpuno sam izgubljen zbog 2 godine koriscenja trave zivot mi se uorppastio !!! :axe: :axe: :axe:
ccc deco draga...preispitivac wrote:joj zivote wrote:ja mislim da mi je zivot poptuno nepotreban da zivim ako neko procita ovo nek mi barem posale neki komentar o meni plisssssop potpuno sam izgubljen zbog 2 godine koriscenja trave zivot mi se uorppastio !!! :axe: :axe: :axe:
Nemoj tako T...
Fora je u ovoj liniji
________________________________________....kapiras?
Fora je u ovoj liniji
________________________________________....kapiras?

Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
http://www.facebook.com/pages/TVOJE-NE- ... 1237272958
Ne znam sta da mislim....Dobili su 1,5 miliona evra za ovu akciju. Delice letke, pustati spotove, raditi "prevenciju".... Verovatno po starim dobrim obrascima. Ogromna reklamna kampanja...
Da li bilo bolje ove pare rasporediti onima koji nesto stvarno rade po pitanju narkomanije? Ne mislim samo na nasu organizaciju. Mada nam trebaju pare, dobili smo zemlju na kojoj cemo napraviti plastenike, da bi se zaposlili bivsi narkomani, koji bi na taj nacin imali mogucnost da dobiju normalan posao. Dati ih komunama, kako bi povecali kapacitete...Platili prostor za tri godine anonimcima...Organizovali sluzbe za bolju pomoc ljudima na metadonu...
Ili je sve to u stvari ok, a ja ne mogu jasno da sagledam, brigu drzavnih organa i njihovu zelju da se bore protiv narkomanije?
Nemam pojma, mozda jasno ne vidim
Ne znam sta da mislim....Dobili su 1,5 miliona evra za ovu akciju. Delice letke, pustati spotove, raditi "prevenciju".... Verovatno po starim dobrim obrascima. Ogromna reklamna kampanja...
Da li bilo bolje ove pare rasporediti onima koji nesto stvarno rade po pitanju narkomanije? Ne mislim samo na nasu organizaciju. Mada nam trebaju pare, dobili smo zemlju na kojoj cemo napraviti plastenike, da bi se zaposlili bivsi narkomani, koji bi na taj nacin imali mogucnost da dobiju normalan posao. Dati ih komunama, kako bi povecali kapacitete...Platili prostor za tri godine anonimcima...Organizovali sluzbe za bolju pomoc ljudima na metadonu...
Ili je sve to u stvari ok, a ja ne mogu jasno da sagledam, brigu drzavnih organa i njihovu zelju da se bore protiv narkomanije?
Nemam pojma, mozda jasno ne vidim

SAMO CEO ŽIVOT...
E, da Sasa i mene ta praksa, na koju ukazujes, odavno muci (jos prije nego sto se moja porodica susrela sa ovim problemom). Imala sam dodira sa nevladinim organizacijama, prilazila im sa velikim entuzijazmom, a odlazila razocarana u tzv.okrugle stolove, letke, plakate i sl. Normalno da su potrebni i ti okrugli stolovi, konferencije, plakati, ali ipak smatram da je njihova uloga da budu prateci efekat nescega uradjenog-u ovom slucaju, bas toga sto ti nabrajas...Problem je u tome sto mnogi ljudi u tim organizacijama vide sebe, svoj cilj-afirmaciju, materijalnu dobit i sl, bez da ulazu sebe u istinsko rjesavanje ili ublazavanje problema, pa te NVO i koriste u licnu promociju...zalosno!
Ajme Sale, pa ne mogu da verujem čemu se čudiš...
Koja bre briga državnih organa, pih, pa daj matori?? Nije valjda da veruješ u tu priču?
Zaboravi se brzo onih 700kg u sefu Komercijalne banke...
Ajde ganjaj Čedu, obećaće ti brda i doline ako prođe cenzus, a dobićeš ćorak. Osim ako si spreman da zaprljaš ruke. A i tad će te naguze.
Koja bre briga državnih organa, pih, pa daj matori?? Nije valjda da veruješ u tu priču?
Zaboravi se brzo onih 700kg u sefu Komercijalne banke...
Ajde ganjaj Čedu, obećaće ti brda i doline ako prođe cenzus, a dobićeš ćorak. Osim ako si spreman da zaprljaš ruke. A i tad će te naguze.
all that I want is to play