O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

xxxana

Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Post by xxxana »

Frajla wrote: Mon Oct 21, 2019 6:22 pm
xxxana wrote: Mon Oct 21, 2019 6:10 pm Hahahah e sad me nasmejaste :D
Ok, malo sam razmisljala i sa mamom cu pricati sutra,nisam lepo ni spavala i glava me boli,pa cu sutra to obaviti, a i zvacu ovu da zakazem..
Trazila sam preko neta, nisam po iskustvima vec ono ukucas sta trazis i salju ti na mail i meni su poslali 6 njih, i odabrah jednu, upisala sam br. Pa cu je pozvati.. Poslali su mi i jednu sto je radila na Vorobjev klinici, ali je mlada i ima samo 5god staza,odabrah neku drugu, i tu moze da se omasi,ali valjda necu biti takav baksuz
Bravo bravo!
Ma lako ti nju promenis ako ti ne valja, ali retki su to slucajevi. Moze da ne valja, ako ti ne ide uz dlaku pa smo ljuti. Tako je meni moj prvi doktor rekao, kad sam bas bila zaglavila to sa 18 godina, ja besna uletela i pocela da vicem sto cekam dva sata ispred, a on car meni na to : ooo pa divno, ima pomaka, bar je neka reakcija izasla iz tebe:) tada sam ga mrzela, ali sam ga posle obozavala

Ili sta moze da ti se desi, tipa da ti kaze da ima nekog ko je kompetentniji za tvoj problem i posalje te nekom drugom, ali tesko da ce dole sebi neko izbijati pare iz dzepa tako lako.

Samo je pitno da ih prihvatis kao nekoga ko ce tebi biti od pomoci a ne da radi protiv tebe
Pa dobro verovatno je covek u pravu.. Nije mi to problem, samo da pocnem i prodje ono uvodno i bice mi lakse
StopBup

Post by StopBup »

Kakva je Jovana, sva nešto tajnovita, moraš se potruditi da izvučeš nešto iz nje i da kaže nešto konkretno. Latentnost joj je definitivno jedna od karakternih osobina. Ako hoćeš da joj priđeš, moraš je prvo malo isprovocirati da se otvori. Kad se otvori, onda to sve ide lepo, i postane pitoma. :D Dobro je to, ne treba ni u životu sve karte odmah pokazivati. Jovana je prava, samo još da uradi neke popravkice na sebi. :D Da, niko još od članova koliko sam ja video nije kao nickname na forumu stavio drugu polovinu svog imena, a prvu skrio iksićima sem nje, što dodatno podupire moje prethodne zaključke o njoj. Ja je eto zovem Jovana, a Jurke Mićana, haha. :D
Nego, ne znam da li nekad bacite pogled kad uđete na forum na donji deo početne strane foruma, na sekciju gde piše "our newest member", jedan, pa zatim i drugi od naših najnovijih članova su prethodnih dana bili:"ante1974", pa zatim "anteante74", da li vam pada na pamet ko bi to mogao da bude, :?: :idea: :arrow: :!: :) :? ili je eto puka slučajnost. :D
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Ninocka

Post by Ninocka »

StopBup wrote: Mon Oct 21, 2019 11:57 pm Kakva je Jovana, sva nešto tajnovita, moraš se potruditi da izvučeš nešto iz nje i da kaže nešto konkretno. Latentnost joj je definitivno jedna od karakternih osobina. Ako hoćeš da joj priđeš, moraš je prvo malo isprovocirati da se otvori. Kad se otvori, onda to sve ide lepo, i postane pitoma. :D Dobro je to, ne treba ni u životu sve karte odmah pokazivati. Jovana je prava, samo još da uradi neke popravkice na sebi. :D Da, niko još od članova koliko sam ja video nije kao nickname na forumu stavio drugu polovinu svog imena, a prvu skrio iksićima sem nje, što dodatno podupire moje prethodne zaključke o njoj. Ja je eto zovem Jovana, a Jurke Mićana, haha. :D
Nego, ne znam da li nekad bacite pogled kad uđete na forum na donji deo početne strane foruma, na sekciju gde piše "our newest member", jedan, pa zatim i drugi od naših najnovijih članova su prethodnih dana bili:"ante1974", pa zatim "anteante74", da li vam pada na pamet ko bi to mogao da bude, :?: :idea: :arrow: :!: :) :? ili je eto puka slučajnost. :D
Vidjela sam 😂😂😂😂 i meni je palo na pamet da je Lika!!
StopBup

Post by StopBup »

Ninocka wrote: Tue Oct 22, 2019 12:34 am
StopBup wrote: Mon Oct 21, 2019 11:57 pm Kakva je Jovana, sva nešto tajnovita, moraš se potruditi da izvučeš nešto iz nje i da kaže nešto konkretno. Latentnost joj je definitivno jedna od karakternih osobina. Ako hoćeš da joj priđeš, moraš je prvo malo isprovocirati da se otvori. Kad se otvori, onda to sve ide lepo, i postane pitoma. :D Dobro je to, ne treba ni u životu sve karte odmah pokazivati. Jovana je prava, samo još da uradi neke popravkice na sebi. :D Da, niko još od članova koliko sam ja video nije kao nickname na forumu stavio drugu polovinu svog imena, a prvu skrio iksićima sem nje, što dodatno podupire moje prethodne zaključke o njoj. Ja je eto zovem Jovana, a Jurke Mićana, haha. :D
Vidjela sam 😂😂😂😂 i meni je palo na pamet da je Lika!!
Možda će nam Sanela preneti šta je pokušao da napiše, pošto ona od svakog novoregistrovanog člana prvo proverava tekst, da li je prikladan i da li se radi o nekome ko je izgubio pravo da piše zbog vređanja ili ostalih povreda pravilnika pisanja na forumu. Da li je hteo da uputi ispriku, prvenstveno Frajli, ili je hteo svima da nam se načestita mile Nove godine lažljive! :D :D :D
Ninocka

Post by Ninocka »

Joj Bozeee kad sam se skidala , pa i prije, ja sam citala ovaj forum, bukvalno svaku pricu i ispovijest. I citam jedan dio tamo prije 10 gpdina, svi ludi navuceni, stvarno svasta pisu, od toga kako se skinuti, do dogovora za semu.
I u jednom trenuntku ulazi kralj i kaze ljudi vidite li ovo podnozje stranice, dje pise ko je online, stalno je Neki boot tu , to mora da su ovi iz policije, spijuniraju
Hahahahahahahhahahaha
StopBup

Post by StopBup »

Video sam to. Jbm li ga, ili se neko zajebavao, ili je paranoičan, mislim na to za pandure. A za šeme su se dogovarali preko privatnih poruka, mnogi su fasovali ban kad su provaljeni.
Ako neko ne zna, evo da napišem. Botovi su programčići koje koriste pretraživači, u najčešćem slučaju se javlja Guglov bot, jer je Gugl najpopularniji pretraživač. Kad kucaš u Guglu recimo:"skidanje sa buprenorfina", Guglov bot ti izbacuje linkove od svih internet stranica koje sadrže reči koje si kucao u pretrazi.
yasujirozu

Post by yasujirozu »

StopBup wrote: Tue Oct 22, 2019 1:59 pm Guglov bot ti izbacuje linkove od svih internet stranica koje sadrže reči koje si kucao u pretrazi.
(ro)bot jeste skripta koju pretraživači odašilju da bi spoznali postojanje novih stranica, il promene na već postojećim, ali ne šalju oni na upit - oni uknjižuju, pa iz tog indeksa, dobiješ rezultat pretrage ;)
StopBup

Post by StopBup »

yasujirozu wrote: Tue Oct 22, 2019 5:59 pm
StopBup wrote: Tue Oct 22, 2019 1:59 pm Guglov bot ti izbacuje linkove od svih internet stranica koje sadrže reči koje si kucao u pretrazi.
(ro)bot jeste skripta koju pretraživači odašilju da bi spoznali postojanje novih stranica, il promene na već postojećim, ali ne šalju oni na upit - oni uknjižuju, pa iz tog indeksa, dobiješ rezultat pretrage ;)
E jebi ga, ja sam ono samo tako doživljavao, i nisam puno pogrešio, tačnije minimalno, a ti si vidim biflao/štrebao. :) Neka, neka, sad si pravi dr Jasuđiro. :D
Jurke

Post by Jurke »

yasujirozu wrote: Tue Oct 22, 2019 5:59 pm
Pa gdje si si brate eee?!
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... :D
yasujirozu

Post by yasujirozu »

ehehe, pa ćao momci (valjda će i netke djeve doć) :D
https://www.youtube.com/watch?v=VixdIglCZXk
Post Reply