ZVRKY
Moderator: sanela
Re: ZVRKY
hehehe ma ja sam kao htela no ne mogu ja ostaviti ovo mesto tek tako,volim ovaj forum...sva sam bwe poletela negde :smt057 volela bih da je u jednom pravcu hehe bez povratne karte. Ostajem do daljnjeg ovde...na netu ovo je moj dom...voli vas zvrky
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
- joesspappa
Vidis i sama da si morala da napustis ovaj virtuelni dom, kako ga ti zoves, da bi ti se nesto lepo desilo u stvarnom zivotu...
Promena prija, jel!?
Promena prija, jel!?
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
A ne ne, nisam ja napustila net nego ovaj forum hehehehhe znas joe ovde imam nekoliko ljudi na netu sa kojima se ne mogu live videti predaleko su a suvise ih volim da bi me bolo dupence sto eto nisam dosla na net jedan ili vise dana,zelim se druziti sa njima svaki dan ako treba,jedina nam je veza ovaj jebeni internet,jednog dana ako mi se ukaze prilika sve cu ja njih upoznati...volim ih...dragi su mi jako...
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Da te volim
Aleksandra Kovać
Ti si moja ljubavna pesma
moja prva misao
kad me jutro probudi
ti si potreba i smisao
Ti si tim za koji oduvek
iz sve snage navijam
mnoge zene lude za tobom
a ti meni pripadas
Refren
Da te volim, malo je reći
ti si moj par pod zvezdama
i ja ništa ne bih znala o sreći
da te još nisam pronašla
da te još, da te još nisam pronašla
Ti si moja životna ljubav
neko ko me zagreva
kad je hladno i svuda je tama
ti si svetlost jedina
I mada znam da ponekad sumnjaš
iz nekih starih razloga
ti si poslednji na ovom svetu
koga bih ikad izdala
Refren
samo za moju ljubav... :smt026 :smt008
Aleksandra Kovać
Ti si moja ljubavna pesma
moja prva misao
kad me jutro probudi
ti si potreba i smisao
Ti si tim za koji oduvek
iz sve snage navijam
mnoge zene lude za tobom
a ti meni pripadas
Refren
da te još nisam pronašla
da te još, da te još nisam pronašla
Ti si moja životna ljubav
neko ko me zagreva
kad je hladno i svuda je tama
ti si svetlost jedina
I mada znam da ponekad sumnjaš
iz nekih starih razloga
ti si poslednji na ovom svetu
koga bih ikad izdala
Refren
samo za moju ljubav... :smt026 :smt008
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Dosla sam do jednog zakljucka....a to je da je ovaj forum bio daleko daleko bolji onda kad sam se ja na njemu pojavila nego danas,i pored svih onih svadja i rasprava sa katarinom i mansonom i jos nekima ipak je bio bolji nego sada...ode sve ovo u qurac krasni da vam ja kazem...i nedostaje mi i ramona i kata i jebeni manson koji me onoliko nervirao sa njegovim komunama ...ipak su se tada neka resenja nalazila zajednickim snagana bez obzira sto je tada na forumu bilo mnogo vise aktivnih nego onih drugih.....i jebes ti "normalan" zivot......i ajd zdravo ,ljubim vas sve...
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Jeste...priznaj Zvrky da sam ti otvorila ochi
Sve se promenilo darlin'
Nisam bila tada,ali sam citala,a posle kad sam se registrovala,polako je pocelo sve da poprima drugi oblik,...dosta ljudi koje sam obozavala da citam vise nema ...a zasto keve vam a ??? I ta vasa srca i ljubakanja,...sve se kao volite,sve ste BI,...svi dajete podrsku svima na pogresan nacin...svi "ranjeni" ovde vrlo dobro znaju da MORAJU i TREBAJU da idu kod lekara i psihijatra i to je jasno ko dan....Kad neko dodje i pita "sta da radim ocu da se skidam " ...pa valjda zna i sma da treba da ide kod lekara pobogu....nedostaju mi stare teme,...pa makar se i svadjali na njima,makar smo nesto ucili,..ovako se svi vrte u krug a niko nikome ne pomaze(mozda nekome i ne treba pomoc kakvu ste vi zamislili da date,mozda treba u drugom obliku da je date ) .....blaH ....kenjam...

Nisam bila tada,ali sam citala,a posle kad sam se registrovala,polako je pocelo sve da poprima drugi oblik,...dosta ljudi koje sam obozavala da citam vise nema ...a zasto keve vam a ??? I ta vasa srca i ljubakanja,...sve se kao volite,sve ste BI,...svi dajete podrsku svima na pogresan nacin...svi "ranjeni" ovde vrlo dobro znaju da MORAJU i TREBAJU da idu kod lekara i psihijatra i to je jasno ko dan....Kad neko dodje i pita "sta da radim ocu da se skidam " ...pa valjda zna i sma da treba da ide kod lekara pobogu....nedostaju mi stare teme,...pa makar se i svadjali na njima,makar smo nesto ucili,..ovako se svi vrte u krug a niko nikome ne pomaze(mozda nekome i ne treba pomoc kakvu ste vi zamislili da date,mozda treba u drugom obliku da je date ) .....blaH ....kenjam...