CHAT - Kako se trenutno osećate

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Zona Sumraka

Re: CHAT - Kako se trenutno osećate

Post by Zona Sumraka »

kakvog kandidata?...e, sigurna sam da nije tako dramaticno kako tebi to sada izgleda...ovdje svi imaju leseve na tavanu, tako da nema cega da se stidis...sad je ionako gotovo, prema tome ubuduce ako ne zelis da ti neke privatne stvari ne procure, zadrzi ih za sebe...
Samantha

Post by Samantha »

opet te manipulisu...a sta ti mislis da ti prestanes da trazis, neko prepustis to svome toku i tako jednog dana naleti tvoj princ...
Be Yourself. Everyone Else Is Taken!
ruzicasti oblak

Post by ruzicasti oblak »

U tom slučaju sa "osobom" ne mogu ništa ni pričati. Jer bilo šta da "osobi" kažem doći će do ovog foruma. Na ovaj ili na onaj način. Prema tome, misija nemoguće. A ja se nemam čega stidjeti, samo svoje gluposti što sam povjerovala da se sa "osobom" možda može ljudski razgovarati.
ruzicasti oblak

Šta naleti? Ima ih na pasja preskakala! Samo eto, ja se "zaljubila" u "osobu" pa eto k'o mislim...ma bljak! (Ovo malo duše broj 2.)
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

heh, jbga oblace, pogubila si me negdje oko "u tom slucaju sa "osobom" ne mogu ni pricati" :shock: ???...
sto se onda jebo ga ti nerviras, kada se ocito pripremas na isti scenario...mislim, ne kontam te nikako...
ruzicasti oblak

Razumijem te totalno. To su ti zaljubljeni-ludi ljudi (nerazumljivi svojoj okolini). Nemoj se puno zamarat'. Ne razumjem nije baš to sve najbolje. E pozdravljam vas raja - odoh u život! Istanbul bekliyor. (Prevod: Istanbul čeka!)
paramparcad

Post by paramparcad »

ma nije moguce sta se ovo desava...ruzicasta trazi savete od nas,nazire se ljubav od strane samanthe prema ptg jer koliko vidim i citira njene redove...e svasta
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

sta je sljedece, tic tac ce poceti da provaljuje smijesne viceve?....mislim, sta jos treba da nas snadje, sta?
Samantha

Post by Samantha »

ha daco...pa to je bila ironija 'covece' :D
Be Yourself. Everyone Else Is Taken!
bojanol

Post by bojanol »

Zona Sumraka wrote:mislim, sta jos treba da nas snadje, sta?
Da Sale mazne kvoter za rođus....
Post Reply