Moji su ti sou, mama je onako glumela neku strogocu, a tata popustljiv i sad mama brani, a tata popusta i onda se ona na njega ljuti sto treba da bude stroziji,pa smo mami cesto precutkivali neke stvari (znam da je greska) i onda kad sazna to je sok i naravno tata jadan uvek najebe,a gleda nju da zastiti da se ne sekira, a pritom da bude uz meneStopBup wrote: ↑Mon Oct 21, 2019 3:02 pmOnda ćaletu ispričaj sve, svaki normalan otac je jako osetljiv na ćerke. Uvek mnogo više je osetljiv na ćerke nego na sinove.xxxana wrote: ↑Mon Oct 21, 2019 2:52 pm A i zao mi je ponovo da ih stresiram, tata ok,on mi bas ima pristup, on sve lagano izvuce iz mene, ali za mamu je to sve crno bez imalo belog,ona je panicar sto se toga tice, a nije ni cudo,odmah se vrati u neki moj ludacki period sa gudrom i vec vidi te stvari kao da ce opet da se deseMoja jedna drugarica je tako sve ispričala iskreno ćaletu, ovaj joj je rekao:"Ne dam ja svoje dete, napraviću čudo da te spasem." Za godinu dana, ova se preporodila, ali je imala da trpi ihahaj sranja i dosade.
![]()
I sad mi se place, vracas me u detinjstvo