DJAVOLICA
Moderator: sanela
Re: DJAVOLICA
93 dana bez...tralala :rock: :rock: :rock:
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
trudim se J,i ne pada mi tesko jer to i zelim...pronasla sam neki svoj kutak i sebicno ga cuvam...cuvaj se malena!
BAKUTA UBICU TE ZBOG MACE,NIJE MI DOBRO!!!ahahhahaha jos kao klinka sam imala problema sa svim sto se vrti...nikad kao ostala djeca nisa mogla sjesi na ringispil,balerinu...cccc
CESTITAM,AL cekam 100-TI DAN -PA DA ZAOKRUZIM hehe..ljubim te
BAKUTA UBICU TE ZBOG MACE,NIJE MI DOBRO!!!ahahhahaha jos kao klinka sam imala problema sa svim sto se vrti...nikad kao ostala djeca nisa mogla sjesi na ringispil,balerinu...cccc
CESTITAM,AL cekam 100-TI DAN -PA DA ZAOKRUZIM hehe..ljubim te
PER ASPERA AD ASTRA...
neznam o čemu pričate al ajde da vas toplo pozdravim
pa,eto pozdaravila sam 'procitaj me' i nacu..a i njenu macu sto se vrti na avataru eto to !pozdrav i za tebe,lijepo te je vidjeti...
PER ASPERA AD ASTRA...
Procitaj pitanje za tebe u vezi MACE kod SASE-EX
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
lepotice,samo da te pozdravim.dugo me nije bilo.pa nisam u toku,a nije da necu da budem,vec nemogu.valjda prosla godina,pa iz nekih razloga cesce putujem za bg,i uspomene naviru...i onda me spicila visednevna zikra,koju sam uspela da zavrsim lekarom,a ne zamalo samoubistvom,odnosno namernom overom,al to je isto.vi mi budite dobro i ljubim vas. 

``zli razgovori,kvare dobre obicaje``
AloHA, rajuno...Zvoni Ti telefon
http://forum.narkomanija.ba/viewtopic.p ... 934#p50934
Sto se mal uobrazi, po kome Ti to dolazi?:}
Mala, za Tebe uvek bicu tu..I pretuci cu te. umorna si?Dusho, to je simptom koji te vodi recidivu.Molim te, bebo, pogledaj ih opet.V.T. tebe tvoja sister...Nemoj mi se izvlacit vise. Ocu te na cistinu, na fer ako oces
A ovaj link posjeti...Imas svasta ponesto. Drago mi je da sam ga "slucajno" postavila, jer mnogo ljudi nije znallo neke sitnice, finese.kakva sam na sliKi, a raj?:}
Ovo je stvarno koorisno.Ukoliko zelis da znas kada je neko sa foruma online, klikni na korisnicko ime.otvorice Ti ono sto je korisnik o sebi napisao.
Svakako.Imas opciju ADD FRIEND..i uvjek vidis kada je online (poplavi:} Kad se, Ne daj Boze, posvadjate, onda ga REMOVE
Sto se mal uobrazi, po kome Ti to dolazi?:}
Mala, za Tebe uvek bicu tu..I pretuci cu te. umorna si?Dusho, to je simptom koji te vodi recidivu.Molim te, bebo, pogledaj ih opet.V.T. tebe tvoja sister...Nemoj mi se izvlacit vise. Ocu te na cistinu, na fer ako oces

A ovaj link posjeti...Imas svasta ponesto. Drago mi je da sam ga "slucajno" postavila, jer mnogo ljudi nije znallo neke sitnice, finese.kakva sam na sliKi, a raj?:}