Ejjjj prije bi, ja KO JA, ispastao da cekam ZVRKYA na forumu koliko god ali da je ipak na kraju vidim.Ja mislim ,da ce to sve biti OK,koliko smo se naucili, koliko smo prošli toga
OD LAZNIH JARANA ,PA DO PRAVIH JARANA.Itd.
Prosli smo grozne stvari a niko nam nije bio kriv, eh kada smo sve to mogli predeverati. mozemo i ovo.
VOLI VAS VAS OMAR!!!!
Nasa draga kafica!!!!
Moderator: sanela
Zvrks, ja uopce ne sumnjam u tebe i vjerujem da ces jako brzo doci ovdje i napisati nam da si pocela raditi. Dosta si velik dio posla odradila na sebi, onaj najbitniji dio a i ostatak ces uspjesno savladati. Pusa, cuvaj se!
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Nadam se,nadam se,evo prelistah ove oglase sto mi Sonja dala i nenadjoh nista za mene,traze sve neke knjigovodje,inzinjere diplomirane ovakve onakve,traze iskustva skoro na svim poslovima,ekonomiste,pravnike.... mozda bi bilo bolje da ja dam oglas
Da se ja fino vratim u stampariju na moju tampon masinu i kraj price
to je jedino sa cim ja imam dosta iskustva i dobro obavljam taj posao,samo jos naci stampariju kojoj trebaju radnici za tampon masinu,heh

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Ljudi moram vam nesti reci sto me tišti i pravo se jedem radi toga.Imar par dana,imam nekakvu ludu ideju da napustim ovaj FORUM, ne zato sto on ne valja.Nego dapače, mislim da sam kao jedan stari član postao dosadan.Danas mi je rođendan,naravno samo Bezze Sa ili moj drug je znao da mi je rodž.
Mislim, ja cu dolaziti sa vremena na vrijeme, da vidim jesam li to ja stvarno doprinjeo ovakoj atmosferi na forumu.Nekad cu doci ali necete znati i tako to.
Hoču da znate da mislim na vas stalno i da vrlo dobro znate da ste mi postali za ove 3 god. i majka i sestra i brat i najbolji drug i sve.
Vidjecemo se ,AKO BOG DA!!!
Mislim, ja cu dolaziti sa vremena na vrijeme, da vidim jesam li to ja stvarno doprinjeo ovakoj atmosferi na forumu.Nekad cu doci ali necete znati i tako to.
Hoču da znate da mislim na vas stalno i da vrlo dobro znate da ste mi postali za ove 3 god. i majka i sestra i brat i najbolji drug i sve.
Vidjecemo se ,AKO BOG DA!!!
Gde ćeš Omare? Pa najzad je ovaj forum raščićen kao metlom! Dugo me nije bilo, ranije je ovde vrvelo od ljudi i različitih mišljenja, pa i svađa! A sada nosi poruku, koja je valjda pozitivna po mišljenju onih koji ga vode! Čisti dolaze tek po nekad da pogledaju šta se dešava, ima li neke diskusije u kojoj bi mogli dati po neki komentar, iako u suštini nezainteresovani jer su u međuvremenu izgradili neki svoj život! Oni koji su navučeni i ako se požale, adekvatan savet ne mogu i nemaju od koga da dobiju! To u slučaju da požele da se leče! A kako u suštini od želje do realizacije bude dug put, ovde se ne mogu zadržati jer ih odmah oteraju komentarima! Majke, sestre i suovisnici koji su dolazili, prestaše u međuvremenu, jer su se na njihovim temama vodili ratovi i niko ih zapravo nije ni shvatao ozbiljno, niti pokušao da im stvarbno pomogne! Na kraju ostade čašica onih koji se stabilizuju na metadonskom održavanju, zadovoljni jer su napokon uvek sređeni i to za džabe, što im jurnjava za heroinom nije dozvoljavala!? Valjda je to ta poruka!
ZAPOČNITE ŠTO PRE SA METADONOM I PROVEDITE OSTATAK ŽIVOTA PLANIRAJUĆI POTPUNO SKIDANJE ( POSTEPENO DA NE BUDE BOLNO) U PLANIRANJU SMO SVI MAJSTORI I NEISPUNJAVANJU ISTIH TIH PLANOVA!
Omare, priznaj sam sebi,a objasni i ovim mlađima, šta bi do sada bilo sa tobom da nisi imao metadonsko održavanje!? Pitanje je upućeno tebi, jer si najduže na metadonu! Po mom mišljenju ima dva odgovora. Jedan je taj da bi propao skroz, morao bi da se baviš nekim kriminalom da bi došao do droge, možda ne bi bio ni živ više?! A drugi je taj, da ti to sve ne bi hteo ni mogao da činiš pa bi jednom ipak doneo odluku da staneš da se najozbiljnije lečiš!
Čitala sam ovde mnoge stavove o tome da li je metadon droga ili lek! Šta god da je, metadonsko održavanje je samo redovno drogiranje i to samo besplatno i trebali bi da prestanete da se samozavaravate i shvatite da ste i daljhe zavisnici i to sada mnogo gori koji će se mnogo teže odlučiti da se odreknu udobnosti koje im to pruža! Evo, devojka se "nagrađuje" jer nije utrošila vreme i novac na drogu, zadovoljna sobom!? Stvrano smatrate to uspehom?
Do pre sedam godina sam se drogirala! Imala sam bolesnog muža, problem sa starim roditeljima. Morala sam da nabavljam novac i drogu za oboje, da brinem o roditeljima, da glumim normalan život i normalan brak. Uspevala sam sebe da nagradim čime i kada sam htela, a pored toga i kuću napravila i bez metadona!Ja sam i tada imala stabilnost kojom se vi toliko hvalite, a po meni je to samo dekriminalizacija! Mogla sam da dobijem metadonsko održavanje i verovatno bih još uvek bila na njemu! Izabrala sam teži način i nisam se pokajala! Nemam straha od recidiva, živim slobodno! Jeste teško, ali nije nemoguće!
ZAPOČNITE ŠTO PRE SA METADONOM I PROVEDITE OSTATAK ŽIVOTA PLANIRAJUĆI POTPUNO SKIDANJE ( POSTEPENO DA NE BUDE BOLNO) U PLANIRANJU SMO SVI MAJSTORI I NEISPUNJAVANJU ISTIH TIH PLANOVA!
Omare, priznaj sam sebi,a objasni i ovim mlađima, šta bi do sada bilo sa tobom da nisi imao metadonsko održavanje!? Pitanje je upućeno tebi, jer si najduže na metadonu! Po mom mišljenju ima dva odgovora. Jedan je taj da bi propao skroz, morao bi da se baviš nekim kriminalom da bi došao do droge, možda ne bi bio ni živ više?! A drugi je taj, da ti to sve ne bi hteo ni mogao da činiš pa bi jednom ipak doneo odluku da staneš da se najozbiljnije lečiš!
Čitala sam ovde mnoge stavove o tome da li je metadon droga ili lek! Šta god da je, metadonsko održavanje je samo redovno drogiranje i to samo besplatno i trebali bi da prestanete da se samozavaravate i shvatite da ste i daljhe zavisnici i to sada mnogo gori koji će se mnogo teže odlučiti da se odreknu udobnosti koje im to pruža! Evo, devojka se "nagrađuje" jer nije utrošila vreme i novac na drogu, zadovoljna sobom!? Stvrano smatrate to uspehom?
Do pre sedam godina sam se drogirala! Imala sam bolesnog muža, problem sa starim roditeljima. Morala sam da nabavljam novac i drogu za oboje, da brinem o roditeljima, da glumim normalan život i normalan brak. Uspevala sam sebe da nagradim čime i kada sam htela, a pored toga i kuću napravila i bez metadona!Ja sam i tada imala stabilnost kojom se vi toliko hvalite, a po meni je to samo dekriminalizacija! Mogla sam da dobijem metadonsko održavanje i verovatno bih još uvek bila na njemu! Izabrala sam teži način i nisam se pokajala! Nemam straha od recidiva, živim slobodno! Jeste teško, ali nije nemoguće!