Hey da je neki onaj -super mali fildzan
posrrrko bi je odjednom iz prve,tako volim,poslije prvog srka to ti je skoro to,ostaje josh jedan srk,oprezno da ne pojeedesh toz onaj
Mozda je to malo brebrzo za kafu ali joint cu da ceifim,,,,,pa tako
Eeee kada se sjetim, fukas, joint, novine i baš,baš onaj prvi srrrrrrrkkkkkkkkk.Ahaaaa, ma bolje je od bilo kojeg usranog fleša ili nekog savršenog orgazma.Srrrrkkkkkkk je moj fleš i oragazam .Hhahhahahahah
Auuuuuuuuu izgleda da ja ovde poslednja ustajem,zakasnila sam i na fuks i na cavrljanje sa vama,jesam imala tesku nedelju i vise od nedelje ali evo vracam se malo u normalu do prekljuce sam ustajala u 17,18h a i duze,sad pokusavam da se vratim malo u normalno stanje,leganja i ustajana,a ja cu sokic neki ako niko nema nista protiv?
NEKO TO OD GORE VIDI SVE! Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
A tu siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, spavalice ajde dizanjeeeeeeeeeeee :smt075 .Kakav sokić, ovde se kafa pije, a čavrljanje si propustila, ali ne zamjeramo ti mi .TI SI NAŠ ZVRKSONN,HEHHEHEH.
Spirit wrote:mmmmmmmm probudi me miris kafice :drinkers: dobro jutro svima.
Ma probudila je zvonjava telefona a ne miris kafe!!! :smt043 Do 7h jutros me nije pustala sa mesindzera, pa sam morala ja je pozovem oko podneva, da vidim sta radi. :smt044 :smt044 :smt044
Omare, evo stigoh i ja na kaficu. Pristavi druze.
Slobodna sam da promenim mišljenje i izaberem drugaciju budućnost ili drugačiju prošlost.
Čuj toooo, do 7 pa jaaaaa ko bi drugi.Kada smo onu noć brbljali, ja oko 5h joj kažem ,ja ne spavam 3 noći a sada vidim duple tipke ja sam umoran.Ona kaze hahahahahahahhahaha, čujj umorannnn, ajde instalirajjj taj mesenger nemoj da telefon proradi, hehehhehhehe.Jel tako,jel tako :smt042 :smt026 :smt026 .
Evo još jedna ĐEZVA, jebote kao da sam PRŽIONICA KAFE,.HEHEHEH
U 5h si rekao da si umoran i da ti se spava?! :smt044 Omare, pa to ne pali u to vreme! Tek kad svane i izadje sunce, tek onda mozes da se izvuces! :smt044 Nego, sta je bilo sa tvojim mesindzerom? Instalirao?
Slobodna sam da promenim mišljenje i izaberem drugaciju budućnost ili drugačiju prošlost.
Tebi erineja nije dovoljno jednom da napises nego tri puta :smt082 ,omco pa sokic sta cu drugo nisam ja za kafu,probala al ne ide,sokic mi ujutru bas prija,ne jedem i ne pijem kafu kad se probudim ali sok je uvek dobrodosao!!!!!!!
NEKO TO OD GORE VIDI SVE! Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!