heheheh
stara dobra vremena.....
neka bas je ovako fino!!!! Sanela ne zatvaraj...ma ovo...ma ono...super!!!!!!!!
KAFA KOD BANDE HAME HAPIĆA!!!
Moderator: sanela
Eeeee sječam se u ovo doba prošle godine , svi u isto vrijeme smo se sastajali i pili kafu na forumu, pricali, zezali se a sada svako na svoju stranu.Izgleda da je vrijeme da Omar odee sa foruma , mozda sam dojadio pa sa mnom niko nece da kafenise, možda sam nekome nesto ruzno rekao ali sta je tu je ja cu zapjevati:
Pijani koraci u zoru i svađa preko puta, čađavim čirom prema moru sitna meza i rakija ljuta.
Kišobrane popravljam ,neko vice u ljetnom danu, moj poklon za njen rodžendan, prvi skok s kuće pod branu.
Čuvar kokuće na kapiji u svijetlo plavom loncu, perači peru ulice i dijeca na Vašigntoncu.
Buđenje bez mljekara ,ko noć bez ljubavi, bez raspjevanog poštara ,pismo ne dolazi.
DOBRA MOJA MAHALA KAO DA JE ZASPALA, ZASPALA I UMRLA.
Pijani koraci u zoru i svađa preko puta, čađavim čirom prema moru sitna meza i rakija ljuta.
Kišobrane popravljam ,neko vice u ljetnom danu, moj poklon za njen rodžendan, prvi skok s kuće pod branu.
Čuvar kokuće na kapiji u svijetlo plavom loncu, perači peru ulice i dijeca na Vašigntoncu.
Buđenje bez mljekara ,ko noć bez ljubavi, bez raspjevanog poštara ,pismo ne dolazi.
Vatra se ugasila i postala je dim,
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
Eh Sanela ovako, nisam još završio ,mislim cd-ovi jesu snimljeni za raju ali ja cekam neku lovu i ovih par dana da to platim i da pošaljem,a ja ću maksuzije doći u XY-i tebi donijeti jedan jel moze.
Luno nemoj zezati ja znam da ti mislis na mene, ZVRKI jesil dobila PISMO JUPIIIII :smt026 :smt038 :smt026 SUPER,SUPER.Šonetu članak daj a tebi slika, i reci mu Omar je ljuttttttt sto mu se nisi javio 109 dana ,samo ti tako reci hehehehheh.
Ramona me vise ne voli :smt010 to znam nece vise da mi piše, a nece vise niko da sa mnom kafeniše ujutro.Kako sam tuzan radi toga, mislim da sam vam dojadio, JEL HOČETE DA OMAR ODE, MISLIM JESAM LI VAM DOJADIO?????
Luno nemoj zezati ja znam da ti mislis na mene, ZVRKI jesil dobila PISMO JUPIIIII :smt026 :smt038 :smt026 SUPER,SUPER.Šonetu članak daj a tebi slika, i reci mu Omar je ljuttttttt sto mu se nisi javio 109 dana ,samo ti tako reci hehehehheh.
Ramona me vise ne voli :smt010 to znam nece vise da mi piše, a nece vise niko da sa mnom kafeniše ujutro.Kako sam tuzan radi toga, mislim da sam vam dojadio, JEL HOČETE DA OMAR ODE, MISLIM JESAM LI VAM DOJADIO?????