ZVRKY

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

dinela

Post by dinela »

Ne kontam. Mislim hvala na pozdravu, ali ne kontam. To mi nesto malo zastrasujuce.
Luna

Post by Luna »

sta da ti oprostimo bona? sta si uradila ubila nekoga? nisi.....
zato sto nemozes da pises? pa vec sam ti rekla. AKo ti se pisi pisi ako ne Boze moj....
Opet se sjebajes zbog tudjih gresaka.....!!!!! to ti nije pametno. Pazi ti da i sama ne progrijesis jer ces se tek onda sjebati
ljubim te
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
dinela

Post by dinela »

Vidim da sam van svih dogadjaja, ali draga Zvrky, ako se nesto lose desilo nije kraj svijeta. Stvarno nista ne kontam. Glupo mi da pisem, ne znam sta da kazem, jer mogu lupiti nesto sto nema veze s vezom.
zvrky

Post by zvrky »

Sada sam razgovarala jako dugo sa covekom koga skoro i ne poznajem,i desilo mi se da od svih on mi je ulio neku nadu,pricala sam ja sa njim i pre ali ovaj razgovor mi je definitivno bio potreban,ovom prilikom mu se zahvaljujem jer je mnogo ucinio za mene a samo smo razgovarali i ne poznajemo se!!!!HVALA TI, ulepsao si mi makar ovu noc koju sam mislila da necu preziveti ali eto cuda se desavaju,pojavio si se bas kad si trebao,kao i svaki put,ja ne znam kako, ali kad god mi se nesto lose desava ti se tu negde pojavis,ne znam sta da kazem....nisu umeli ljudi koji me poznaju jako dobro a uspeo je neko ko mi oci nikad video nije :heart: hvala ti,moje srce ponovo kuca, ispovest cu da nastavim....i boricu se....pisacu mislim kad me toliko hvalite :oops: hehehe \:D/ O:) Ne znam ali toliko sam sad srecna.....

DA SMO ZIVI I ZDRAVI JOS GODINA 100...

SRECNU PRAVOSLAVNU NOVU GODINU ZELI VAM OD SRCA ZVRKY
Last edited by zvrky on Sat Jan 14, 2006 1:31 am, edited 1 time in total.
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
dinela

Post by dinela »

he , he,....
Vidis kako se moze. Sretna sam zbog tebe. Nastavi. Drago mi je da ti je srce ponovo zakucalo. Neka kuca jos sto godina u zdravlju i sreci.
Ljubim te
zvrky

Post by zvrky »

Dinela pa ti si tu,pratis? Vidi sta mi covek uradi ne znam kako da mu se zahvalim? Instalira yahoo?
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
dinela

Post by dinela »

A kako. Ja sam ti bona smotana za ove stvari. Jedva cekam da se stobom ispricam. Nemas pojma koliko mi je drago. Pratim ja bona sve. Ja se navukla na vas :D
dinela

Post by dinela »

a nisam skontala. To neko instalira yahoo. Ja mislila ti meni kazes. Ako je meni, hajd posalji mi pozivnicu za yahoo, kako to vec ide.
zvrky

Post by zvrky »

Nemoj na nas mozemo ti boles neku preneti :-D nego sta bi sa yahoo-om jesi otvorila mail adresu na yahoo?
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
dinela

Post by dinela »

Evo, pokusacu sada instalirati. Pretpostavljam da je taj divni covjek Mustafa.
Post Reply