eto da i ja nesto napisem
Moderator: sanela
-
Re: eto da i ja nesto napisem
Molim sve koje sam uvrijedio, iako to nisam zelio, da mi oproste. U periodu kada sam ovo pisao imao sam gomilu problema i bio sam na najboljem putu da nakon skoro 2 godine cistoce postanem opet ovisnik. Ne smatram se ni u kom slucaju bolji od ostalih, a sto se tice kontrole , ja sam spomenuo da sam godinama bio ovisnik, tj. da mi je pajdo bio svakodnevnica i da nisam imao nikakav zivot pored toga. Bio sam malo razocaran jer sam htio da podijelim svoja iskustva i da se malo dopisujem sa ljudima koji su u slicnim problemima a nekim svojim izjavama sam postao predmet ismijavanja. Djevojke, fakultet, ono kao ja neki zavodnik, ali bio sam samo ponosan jer nakon mnogo godina sam zivio koliko-toliko , nazovimo normalnim zivotom. Ljudi izvinite ako sam zvucao arogantno. IZVINITE : )
- Djomlanija
...nikad izvini !!!
-
Ne razumijem, jel hoces rec da se nikad nikom ne izvinjavas ili nesto drugo?Djomlanija wrote:...nikad izvini !!!
- Djomlanija
DA to hocu reci JA se nikom ne izvinjajem,pogotovu ovim lazovcinama na forumu
,vidi se da si mlakonja 

-
Druze to je uljudnost. Ti si primitivac jedan obicni. A mlakonja bi te raznjeo da nebi znao sta te je snaslo. Internetski mangupe nisi ti nista proso u zivotu levatino mala. Bio sam u muriji s ljudima od koji bi se upiso samo da ih vidis , pa i oni znaju za izvinjenje ako nesto pogrijese. Takvo ce te ponasanje strpat u grob.Djomlanija wrote:DA to hocu reci JA se nikom ne izvinjajem,pogotovu ovim lazovcinama na forumu,vidi se da si mlakonja
-
Najveci gubarluk je vrijedjat nekog preko interneta. Tako da se i tebi izvinjavam 

-
A ako je ovo sto si napisao bila sala , opet izvini 

- Djomlanija
:smt040 ...kome mater
,sad mi je malo lakse, bogami si me uplasio malo pre,prihvatam izvinjenje...

-
Extra, bolje da se zajebavamo nego da se svadjamo i vrijedjamo. A ako sam te "uplasio", izvini 

- Param-parcad
ma pusti djomlaniju,njemu su mosnice velicine zrna pirinca(jednog ukupno)...cinjenica je da su svi preko interneta mudonje ali sta ces...s'tim se mora ziveti.moraju i oni imati neki ventil od svakodnevnog zivotnog maltretiranja.kao sto vidis,djomlanija je jedan od njih,odma' si ga na keca provalio...ja ga znam licno,to ti je brate teska picketina.