DjECEMO ZNAMO LI DjECEMO?

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

nanii

Re: DjECEMO ZNAMO LI DjECEMO?

Post by nanii »

Pa đe si legendo, bila sam ti u komšiluku poar dana, išla sam mužu u posjetu.................eto vidiš nisam se sjetila, a mogla sam navratit u bolnicu............nema veze, super što te konačno kući puštaju pa nek je sa srećom, a napisala sam ti broj još davne '46 kad smo marširali na Igman..........ozbiljno napisala sam ti broj udruženja iz Cg još davno, sad nisam sigurna ni da ga znam više, Selmaaaaaaaaa uskoči. Selma zna broj sigurno pa nazovi :D
stani iza onoga u šta vjeruješ,čak i ako to znači da ćeš morati da stojiš sam
selma

Post by selma »

ma poslala sam mu :)
Pa si đe Nanni, ša mai?
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
nanii

Post by nanii »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-GFBde8-Nxw[/youtube]

BE HIGHAIRLY MAN, NOT SIKIRLY MAN, YA KNOW WHAT I MEAN MAN......................

ALI razvaljuju, dobra ova Dubioza pravo.
Evo me Selmić, ima svega,šta da ti pričam.č
Kod tebe?
nepopravljiv

Post by nepopravljiv »

ima,ima broj imam ga u pp poslala mi Selma sad kad dodjem sutra kuci ih zovem,samo da neke stvari rijesim kad dodjem kuci.napokon cu uteci iz ove vonjave bolnice,necu vise jesti djema i maslaca za dorucak i slusat babu kako se dere sa kraja hodnika AJMO DORUCAK ,urezalo mi se to u mozak.
nepopravljiv

Post by nepopravljiv »

selma

Post by selma »

nanii wrote: Evo me Selmić, ima svega,šta da ti pričam.č
Kod tebe?
a evo ide..jes na fb, ja zatvorila stari prof, otvorila novi...poslala ti rikvest,pa prihvati bolan živa bila
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
nepopravljiv

Post by nepopravljiv »

kuci sam lezim u sobu spustenih roletna tako da je skoro mrak u sobu a i sve jedno mi je jeli je sunce ili noc. stigoh kuci nista posebno nism dozivio ni ushicenje ni nista jedino sto mi je sex sa zenom prijao a i to me proslo za 5 min.taj seh je vise licijo na komediju nego ne ista drugo ja nemogu da se pomjerim ovako ona ne moze tako ali smo nasli neko resenje mozda je glupu ovo sto pisem ali ja pisem na ovom forumu sto mi se trenutno desava i kako se osjecam ,na drogu nisam pomislijo mada to nije problem svi brojevi tel su mi uglavu nilad nisam nisam drzao br. tel dilera u tel. mislio sam sam da cu kad dodjem kuci bolje se osjecat ali nista cak mi i fale one med. sestre da se svadjam sa njima i prepucavam .sutra zovem onaj broj sto mi je nani dala.
nanii

Post by nanii »

nepopravljiv wrote: mislio sam sam da cu kad dodjem kuci bolje se osjecat ali nista cak mi i fale one med. sestre da se svadjam sa njima i prepucavam .
Evo ja ću da se svađam i prepucavam s tobom ako ti baš toliko fali :D .
...................a mogu da ti pričam i partizanske priče iz oba svjetska rata.Ja to radim i ovako i onako.

Ma neka si ti više izašao iz te bolnice, šta ti je.
Bori se jarane.
welcome
nepopravljiv

Post by nepopravljiv »

danas u 5sati mi dolazi psihijatar kuci to oni od 30 eura na sat sto zaradjuje spremio sam smu strasnu pricu naostrio sam se ko zilet da vidim sto ce da mi kaze sto ja ves neznam. :axe:
sanela

Post by sanela »

nepopravljiv wrote:danas u 5sati mi dolazi psihijatar kuci to oni od 30 eura na sat sto zaradjuje spremio sam smu strasnu pricu naostrio sam se ko zilet da vidim sto ce da mi kaze sto ja ves neznam. :axe:
Jel to alternativa ljudima za koje ti je Nanii dala broj?
Post Reply