Ista takva zbrka je i u glavama vasih majki. Da li sad da budem stroga, ne,ne pokazat cu da imam povjerenja, a sta ako...a gdje sam ja to pogrijesila...mozda je to bilo zbog toga...a kako sad da se ponasam....-ludilo! :smt073
Valjda kad se sav uzas prezivi i dostigne onaj prvi mir, onda roditelj osjeca jos veci strah. U periodu uzasa upoznavao je neprijatelja, pronalazio nacin da se bori protiv njega, a onda poslije te glavne bitke raste strah da se neprijateljnije samo primirio i vreba pogodnu situaciju. E, tad mi pravimo tu gresku u stilu: "Neka, zlato imam ja povjerenja u tebe" i sl.
I sama sam krenula tako, kada sam kcerki pomagala da prebrodi sve one periode apstinencije, ali u odredjenom trenutku sam osjetila da njoj godi da ja izigravam policajca i spremno sam prihvatila tu ulogu...Mozda i vasima treba da to osjete, da im kazete, ako ne osjete. Probajte naci nacina za to, jer vasi su u strahu i to velikom strahu i boje se da bi i pogresan pogled mogao pokrenuti lavinu...
Pozdrav,
Drugo proleće Svete Petronijevića
Moderator: sanela
Re: Drugo proleće Svete Petronijevića
Draga zeleni, razgovaraj otvoreno sa svojom mamom i reci joj kako se osjećaš. Pa iskrenost i otvorenost su najbolji načini prevazilaženja problema, a i to da suočiš svoju mamu sa svojim razmišljanjima i potrebama je pokazatelj tvoje zrelosti. Super je imati bezuslovno povjerenje, ali je još bolje imati otvorenu komunikaciju i povjerenje zasnovano na tvojim uspjesima, postignućima. Zašto je nama važno da nas drugi provjeravaju? Pa da bismo osjetili da je nekome stalo do nas, da prati šta se dešava u našim životima, da nas čuje, da se brine za nas... Naravno, ne treba pretjerivati. Pa biti policajac, istraživati, ispitivati, stalno provjeravati.
Slobodno reci svojoj mami kako se osjećaš, jer i ona je zbunjena, kao što ti Klara već napisa....
Slobodno reci svojoj mami kako se osjećaš, jer i ona je zbunjena, kao što ti Klara već napisa....
pocela sam razgovor sa kevom... i prvo je slusala, slusala, a onda zakljucila da ako ikad opet pocnem da se gudram, da odma` overim, da ne maltretiram ljude oko sebe... joooj, ali svaki put tako. ja pricam jedno, ona cuje drugo... nista, ipak je pocetak neki. probacu opet. i ona zena je u panici... sve to znam.
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
A šta misliš da joj pokažeš ovaj forum? Dio o suovisnicima...
-
pretpostavljam da si vec pisala a ja procitao :senilan: al' koliko dugo traje tvoja trenutacna klinoća? raniji najdulji period(i)? cjenim :mnogosammudar: kak u odnosima s' bliznjima taj mutant ritual ustajanje/padanje (skinerovi bihevjoristi imaju, makara i netacno, stosta prilozit toj temi) najcesce izludjuje kak ovisnicu tak i posebno, njojzi najdraze.
a propos mame psiholoskinje, u biti je sasvim ocekivano da postoji (nevoljno) razgranicenje profesija-djete, da je drugacije ne bi valjalo.
a propos mame psiholoskinje, u biti je sasvim ocekivano da postoji (nevoljno) razgranicenje profesija-djete, da je drugacije ne bi valjalo.
mnogosimmudar...mnogosimmudroser...yasujirozu wrote:mnogosammudar
esi ti neka endemska vrsta? zagorac iz kruga dvojke...
aj, bre, pisi ko covek...
godinu i 4 meseca
@sanela
palo mi je napamet da joj pokazem forum... ali mislim da bio joj to bilo malo hevi. ne znam, nisam pametna...
Last edited by zeleni on Thu Apr 14, 2011 1:10 am, edited 1 time in total.
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
-
škrbavi purger (op.cit. d. savićević) schwester, medj' pustim morem ljotićevštine.zeleni wrote:zagorac iz kruga dvojke....

-
pazarila cigarete?
pisi dalje zelengoro, ne posustaj.
aj' daj neku misao spram uspjeha pravosudja u borbi protivu kriminaliteta kroz refleksiju slucaja CECA-nacionale, pa da ti ja odgovorim primjerima kak je 'rvaCka polito-bagra jos i gora.. šljam.
pisi dalje zelengoro, ne posustaj.
aj' daj neku misao spram uspjeha pravosudja u borbi protivu kriminaliteta kroz refleksiju slucaja CECA-nacionale, pa da ti ja odgovorim primjerima kak je 'rvaCka polito-bagra jos i gora.. šljam.
Pa, Malisa morao sam ovde, da se registrujem skapirajuci da ovo moze da bude samo moj najrodjeniji brat!!! Mani overavanje. Ako ne izvaljujes, ja sam onaj P 21.vek i slicno... Batika
Pa, zar ovde da se najdemo... Kako je svet mali... i ostale idoitske postapalice.