Alkohol je neizbezna stvar u zivotu svakog coveka, to ide kako rastes tako kreces da pijes pa posle dolazi sve ostalo. Imao sam prijatelje koji su se dobro posvetili tom sportu neki su i zavrsili ovozemaljski zivot sa flasom u ruci. Ali imam jednog koji je medju zivima jos uvek, on je i i na jednom i na drugom. Ujutru kad svratim kod njega na kafu tako usput on je vec povukao liniju skuvao kafu i rakija u casi za vodu od dva deci.
To mu je dorucak, onda kad se nasteluje kolko treba krene na pivo i tako do kasno u podne. Onda jede, pa nastavi dop pa pivo i dan mu se zavrsi uglavnom u sedecem polozaju sa pikavcem u ruci...
između 2.zla
Moderator: sanela
Re: između 2.zla
...
Šta je pikavac? Šta god da jest u toj situaciji nije dobro . Nikako.ziki wrote:nastavi dop pa pivo i dan mu se zavrsi uglavnom u sedecem polozaju sa pikavcem u ruci...
ignorance is bliss!
Samo polako i budi uporan u nastojanima. Probaj sa kombinacijama to ti uvijek pali recimo popij navece dvije litre vina nekog finog tvorničkog ,ne domaceg i odma ujutro dok su ti suha usta popij još litru , pa razvlači bilo koji alkohol tokom dana i navecer se opet dokusuri sa crnim tvornickim vinom.ziki wrote:Kod mene se alkohol ne prima bas toliko a neki put mi padne napamet bolje da sam se navukao na rakiju nego na dop. Bar bih imao u svakoj prodavnici ono sto mi treba.
A ako ti se Ne pije ujutro vino znaci da noc prije nisi pogodio kombinaciju, probaj navecer rakiju pola litre do litru ,a ujutro odma prasni pivo, neko finije malo kvalitetnije.
U pocetku kupuj samo kvalitetno,a poslije kada se navuces ce ti bit svejedno ma da je i medicinski alkohol.
E i jedi samo kada stvarno moraš, samo nešto njopni da ne krulji stomak. Dakle ziki budi uporan upamti stvar je u kombinaciji.
P.S. druži se sa beskućnicima ali onom ekipom za "oće pit" ..
ignorance is bliss!
pikavac je opusak pljuge.
Ajoj i ja imam jednog takvog ortaka, ali sada bukvalno bezim od njega. Ali on umesto pajde guta gomile tableta, raznih AD, AP, anksiolitika, psihostabilizatora, doslovce, bukvalno i naravno, sve to dobro zalije. Ovim kombinacijama koje je Ivica spominjao, samo sto je odavno isfurao foru dobrih vina i trosenje kinte...sada krade gvodje i menja ga za alkohol.
Kako mi je drago kada imam da pisem o nekome ko je gori od mene, kakav cinizam. Ne mogu da verujem u sta se pretvaram.
Oci su mi pivske boce, sacuvaj me Boze!!!
p.s. nisam pjan...
Ajoj i ja imam jednog takvog ortaka, ali sada bukvalno bezim od njega. Ali on umesto pajde guta gomile tableta, raznih AD, AP, anksiolitika, psihostabilizatora, doslovce, bukvalno i naravno, sve to dobro zalije. Ovim kombinacijama koje je Ivica spominjao, samo sto je odavno isfurao foru dobrih vina i trosenje kinte...sada krade gvodje i menja ga za alkohol.
Kako mi je drago kada imam da pisem o nekome ko je gori od mene, kakav cinizam. Ne mogu da verujem u sta se pretvaram.
Oci su mi pivske boce, sacuvaj me Boze!!!
p.s. nisam pjan...
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
Jaka stvarp.s. nisam pjan...

Doduse na pivo se navucem svako leto ali jedine posledice od njega su pivski stomak.
Vino moze zimi leti mi ne ide nikako, eventualno neki ladan spricer ali pivo je pivo.
Vino moze zimi leti mi ne ide nikako, eventualno neki ladan spricer ali pivo je pivo.
...
a tek vruca radza?? preko leta? sta kazes ziki?
Jeste da prija pivcuga, ali samo uvece, nocu, i tone vise od 3. nikako vise od 3.piva,i 3.prave jak mamurluk, a sta mislis onda 5,6,7,8.... mrzim pivski mamurluk.
Jeste da prija pivcuga, ali samo uvece, nocu, i tone vise od 3. nikako vise od 3.piva,i 3.prave jak mamurluk, a sta mislis onda 5,6,7,8.... mrzim pivski mamurluk.
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
moje saucesce...Video sam na chat temi da si imao gubitak u porodici...
Sve dok si mek, drugima će biti ugodno gaziti po tebi...
Citat:"Ptica se probija iz jajeta. Jaje je svet. Ko zeli da se rodi, mora razoriti svet.
Citat:"Ptica se probija iz jajeta. Jaje je svet. Ko zeli da se rodi, mora razoriti svet.
Dobro došao u klubwinston85 wrote:a sta mislis onda 5,6,7,8.... mrzim pivski mamurluk.

ignorance is bliss!