Naša raja kod Omara na kafi!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
zvrky

Post by zvrky »

Dobro jutro radni narode,preksinoć nisam spavala ,juče sam otišla na neku svadbu u devet ujutru odvalili se tamo,provela mnogo dobro na svadbi,pa sam tamo malo i zaspala kad sam ustala nastavila sam da divljam....sada sam se probudila i nije mi dobro uopšte ali vreme je sunčano i to me čini veselom :!: Inače pomirila sam se sa jednim dečkom sa kojim sam bila čitavih 10 dana u vezi i evo sad opet,nešto smo se sinoć baš voleli,štaću kad sam danguda malo mi je drag malo me nervira jebiga ali valjda će ovog puta sve biti uredu,dogovorili smo se oko nekih stvari i želim sebi samoj svu sreću da ovaj put uspe....eto toliko od mene :-)
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
M4j4

Post by M4j4 »

Dobro jutro zvrky!!! Ej sta je ovo,svi se sparuju,a nije prolece! :wink:
Sve najlepse,zvrky,la la la la la
CMOK
Image
zvrky

Post by zvrky »

ne znam šta je, ovde je kao da je proleće,vreme je divno ono pravo za lov....kako si mi ti?
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Fanatik

Post by Fanatik »

Eh ,Luno to se i meni isto desava pa sam mislio da nije virus ,pa ugradio ovaj sigurnosni sistem ,pa opet ledio, pa ledio dok ga nisam spuco :smt075.Eh otkako je i Šaban dobio terapiju ,sada radi koooo dokss.
Nego Ramonicu moj, znam da nemas kuna na mobu, nego jesil li odlucila kada dolazis u Sarajevo kod mene na skijanje, sankanje, čevape, pitu ispod saća, na baklave, na hurmašike.J4el ,kada dolazis ba .Nemoj sad traziti razloge neke ,vamo -tamo.Nego bio sam u gradu, nas grad je postao pravo gradiliste, nasa glavna ulica Maršala Tita je izrovana, mijenjaju se šine tramvanske( hehheh) i stavljaju se nove ploce na trotuar.Uglavnom, Sarajevo ce biti opet lijepo, divno i krasno, a o toplini ljudskoj da ne govorim.Uglavnom , svi koji zele da dođu imaju kod koga ,OMAR VAS CE VAS UGOSTITI KAO BRATA ROĐENOG.Cmoka svima!!!
Vatra se ugasila i postala je dim,
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Zvrks šta sam ti ja rekla da će se desiti na svadbi?????
KO JE BIO U PRAVU :?: :!:
:partyman: :finga:

Eeeeeeeeeee,Omare valjda ću i ja videti malo lepog nam Sarajeva :prayer:
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Ramona

Post by Ramona »

Jooj mačak moj dragi - a znaš da bi volila doći, pa ću nešto i učiniti u vezi toga - oću reć potrudiću se loma eli ... cmok cmok cmok xxx
Fanatik

Post by Fanatik »

Evo mene opet, pijem kaficu i malo pricam sa vama, mada sam malo iznerviran odmah na pocetku kada sam vidio reakciju ali dobro, ljudi nekad krivo procijene neke stvari.Ne bih sada zelio o tome, kao da je opet sve krenulo naopacke.Nego sta ima, kako ste mi svi vi???, nadam se da vam je lijepo vrijeme kao u Sarajevu, sunce udarilo kao da je proljece, ehhh sad ja odo cvike nabacit 8) i odo na Čaršiju popiti kahvu sa rahat lokumom ,mljacccc,mljacccc,hehehehehe.Puno poljubaca.
sanela

Post by sanela »

DOBRO JUTRO SVAKO JUTRO!!

Bogami, nama dolazi proljeće, a ne jesen.
Kako ste mi svi vi? Omare, M4j4, Ramona, Luna, Katarina, Jelena, Vlado, pepe & shone, zvrky, Archy, kokane, starkid, styks... sorry, ako sam koga izostavila, nije namjerno :)
Nego, otkako su ove svađe puno ljudi nam se ne javlja - sunrise, NS, darkangel, i još gomila raje... a ima nas uvijek 5-6 kad god dođem. Pišite ljudi, javljajte se, unesite pozitive na forum... nekako nam toga fali.

Toliko od mene.

:smt006

Sanela
zvrky

Post by zvrky »

Pa ovog puta si ti upravu pepe, ali i ja sam se tome i nadala,ne znam videću kako će se stvari odvijati,ali mene sada muče neke druge svari...ubijaju me u pojam i besnim plačem i smejem se sve u isto vreme...
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Fanatik

Post by Fanatik »

I meni je isto tako ZVRKSSSS, ja sam skonto sta je, SAMOĆA MENE UBIJA.Da ,da,da pa covijek je drustveno bice pa zamisli kako je kad je covijek sam 5 godina ,hejjjj, ticape.Pritisni peticu i zapocni igricu. :smt104
Locked