darla

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Guta_Retas

Re: darla

Post by Guta_Retas »

pozdrvljam i ja tebe,sve cestitke...sjecam se kad sam ja bio cist mjesec dana...bilo mi je toliko draga da sam sebe umalo proglasio narodnim herojem...to je bilo za mene tada najvece dostignuce u zivotu...ni Kolumbu nije toliko bilo drago kada je otkrio ameriku...hehehe nemas se ti nama sta diviti SVI SMO MI OBICNI SMRTNICI BAS KAO I TIZato,uzivaj u zivotu i u godinama sto su ispred tebe/nas....... :P :P :P :P
So rise and be your master you don't need to be a slave
darla

Post by darla »

hehe i ja se tako osjecam !! kao da mi je to najvece dostignuce u zivotu!! nego,koliko si ti sad cist ? znam da si rekao da nema tvoje ispovijesti :( kak zivis? kak si ? ti si komunu prosao jel?
Guta_Retas

Post by Guta_Retas »

darla wrote:hehe i ja se tako osjecam !! kao da mi je to najvece dostignuce u zivotu!! nego,koliko si ti sad cist ? znam da si rekao da nema tvoje ispovijesti :( kak zivis? kak si ? ti si komunu prosao jel?
ojjj koliko pitanja u tako malom postu...hehehe ja sam cist vec nekih 5 godina....prosao komunu.....zivim radim,br.Lk je 57477/823,jmbg 83838929274747 heheheh status:neozenjen i sta si jos ono pitala...hehehehe i da jedini porok teretana...heheheh
darla

Post by darla »

ajd daj jos i broj telefona kad si vec neozenjen,hehe
Guta_Retas

Post by Guta_Retas »

darla wrote:ajd daj jos i broj telefona kad si vec neozenjen,hehe
nije mi mob u funkciji...pokvario se....a ja nisam majstor da ga popravim...heheheheh
darla

Post by darla »

dobar odjeb ;-) mozda te kopiram pa tak majmunima u stvarnom svijetu i ja kazem :)
nego,ne znas koja ti je to steta sad hahaha
Guta_Retas

Post by Guta_Retas »

znam koja je steta...21 vijek a ja nemam tel u funkciji...Zamisli???? al' sta cu????...tako je kako je....hehehe
ivano

Post by ivano »

neka si nam Darla živa i zdrava, i samo nastavi bez dopa, pobjeda se računa iz sata u sat,a tek dani...Veliki je korak što samo i terapiju piješ bez dopa, pa ćeš se s vremenom i toga riješiti. Kako provodiš dane, je li ti faks dolazi na pamet, stvara li se želja da želiš nastaviti učiti?
Veliki pozdrav od Ivana :bear:
darla

Post by darla »

joj dragi Ivano,taj moj faks...ma! imam par ispita do kraja i napisat diplomski...e padne meni svaki dan,ma svaki sat na pamet da bih trebala i morala uciti al ne mogu...nije da ne mogu zapamtit nesto,ustvari mozda i ne mogu,ne znam..ja ne mogu ni otvorit skriptu..ajd da imam nekog posla al nista,sjedim u kuci i lapim..mnogi ne vjeruju al svih mojih 30ak polozenih ispita,polozeni su jer sam ja ucila pod utjecajem H...ne znam sta da radim,totalno pizdim..
"ak si mogla 5 god uzimat dop i ucit,pa ko ga jebe uzimaj ga jos dva-tri mjeseca samo i zavrsi fax i onda odjebi dop" "mjesec dana si cista,nemoj vise nikad uzet dop,ko jebe faks,uvijek mozes konobariti"
e sad,znas ono s andjelom i vragom na ramenu..moram skontat koje andjel govori i njega poslusat..
Guta_Retas

Post by Guta_Retas »

andjeo ti govori pusti se dopa zavrsit ces ti fax i bez njega...trust me!!!!.. :P :P :P
Post Reply