Ma znam Lunicu moj, sve znam druže moj iz mahale.Nego da te Omćo pita , jesil se poželila raje sa Koševskog, jesil se poželila Sarajeva.Ja ne znam kako uspijes ,ali ja kad bi bio bez mog grada samo 10 dana , JA BI IZVRSIO SAMOUBISTVO.Ne znam da li bi mogao biti negdje drugo, ne znam bil to uspjelo, sigurno znam da bi uvenuo ko biljka.Puno poljubaca.
Ramonicu moj, znas ba da nemam kredIta na telefonu ali kad odem do starog na poso mogu te nazvati , pa mi reci kada te i oko koliko te mogu zvrcnuti da te cujem.Omćo
thc
Moderator: sanela
sta cu Omare.....ne vrijedi tugovati...Mada, tugovala sam godinama...Zivjela u proslosti sve do prije neke 2 godine. Stalno sam sanjala kako sam tu....i to bez rata i sranja...
Bila sam ja tu 2 puta.....I malo sam se razocarala...jer kao sto rekoh , zivjela sam u proslosti i ocekivala sam da sve bude kako sam to i ostavila...medjutim.....
sve se promjenilo-i raja i sve. Mada ce moja raja od prije rata uvijek biti moja raja...i uvijek cemo imati neku posebnu vezu.
Fali mi to...RAJA. Iskrena...naj bolji drug....drugarice....To je ovdje jako tesko imati. Ljudi su zli, sebicni i ne vezu se za nikoga....sve je samo u prolazu. Naravno ima i ovde finih ljudi....
imam par dobrih prijatelja i to je to......sve ostalo-bye bye.
Eto a kad budem dolazila....obavezno cemo popiti kafu
Bila sam ja tu 2 puta.....I malo sam se razocarala...jer kao sto rekoh , zivjela sam u proslosti i ocekivala sam da sve bude kako sam to i ostavila...medjutim.....
sve se promjenilo-i raja i sve. Mada ce moja raja od prije rata uvijek biti moja raja...i uvijek cemo imati neku posebnu vezu.
Fali mi to...RAJA. Iskrena...naj bolji drug....drugarice....To je ovdje jako tesko imati. Ljudi su zli, sebicni i ne vezu se za nikoga....sve je samo u prolazu. Naravno ima i ovde finih ljudi....
imam par dobrih prijatelja i to je to......sve ostalo-bye bye.
Eto a kad budem dolazila....obavezno cemo popiti kafu

Eeee, znam ja sta ti govorim.Nema tu otvorenih vrata od kuce, pa da ti komšija dođe bez kucanja kao u svoju kucu.Nema one bliskosti i topline među ljudima, sve je tu kod vas u brzini, jebo to kad oni jedu hodajuci i kada im je sve u parama, fujjj.Ne bih mogao stvarno ne bih mogao ni sekunde a kamoli citav zivot.Ako je sve u parama onda ubrzo ce KIJAMETSKI DAN.
pa ne mora biti citav zivot....
volila bih se vratiti u ecropu...bilo gdje samo da je evropa
a to o cemu ti pricas....to ima i ovdje-gore sjevernije-gdje postoji kultura, istorija....Jako je slicno balkanu....
I kanada takodje...mnogo slicnija evropi....
a sto se tice brzine i para....to je istina. Samo pare su ne ophodne za zivot....ne moraju te pokvariti. Pogotovo kad ih nemas kao ja...ihhh....
Ali kazem ti...pare moras imati ako zelis da zivis u stanu...a ne na ulici. Jer ako nemas za rentu(kiriju)....noga ti je....
ako nemas da platis mjesecnu ratu za kucu....ode kuca...pa ti vidi. Zato je to tako. Mada i nije lako skupiti pare...cak sta vise....jako je tesko.
Ali sve ima svoje.....tu sam, radim sta mogu....zivim dan po dan. Kao i ti
volila bih se vratiti u ecropu...bilo gdje samo da je evropa
a to o cemu ti pricas....to ima i ovdje-gore sjevernije-gdje postoji kultura, istorija....Jako je slicno balkanu....
I kanada takodje...mnogo slicnija evropi....
a sto se tice brzine i para....to je istina. Samo pare su ne ophodne za zivot....ne moraju te pokvariti. Pogotovo kad ih nemas kao ja...ihhh....

Ali kazem ti...pare moras imati ako zelis da zivis u stanu...a ne na ulici. Jer ako nemas za rentu(kiriju)....noga ti je....
ako nemas da platis mjesecnu ratu za kucu....ode kuca...pa ti vidi. Zato je to tako. Mada i nije lako skupiti pare...cak sta vise....jako je tesko.
Ali sve ima svoje.....tu sam, radim sta mogu....zivim dan po dan. Kao i ti

Ejh sada Kanad, pa hajde reci mi ima li u toj Kanadi ono da setas Čaršijom i da osjetiš miris čevapa i suđuke ili da odes negdje u Ašćinicu pa pojedes sogan-dolme ili Bosanskog lonca .Uhhh dobro vala ja sad gladan hehehhehehe.Lunicu moj doces ti opet nazad ja to znam a znas kako.KO SE JEDNOM NAPIJE VODE SA BEGOVE, ON CE SE VRATITI 100 POSTO.Cmokenzi
Vatra se ugasila i postala je dim,
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
droga me je uništila učinila me zlim!!!!