Lilith*Nancy*-DEWOJKA KOJA SANJA
Moderator: sanela
Re: Lilith*Nancy*-DEWOJKA KOJA SANJA
Nensi cuvaj se! Budi dobro i dobra.Zapamti da postoji TRIJEZNI Punk. Ljubac.
- Lilith*Nancy*
E ljudi puno wam hwala na lepim recima i podrsci.....
Ja sam trenutno u wrlo cudnom psajho tripu,dobro sam sto se tice moje cistoce,ali imam neki period lutanja&razmisljanja o swom istripowanom ziwotu.....
Dugo je meni u glawi taj trip a sad ga wec sprowodim.....Pokusawam da smislim gde cu i sta cu,ne mogu wise da podnesem da sam parazit,uwek na teretu,da mi ljudi pomazu iz sazaljenja....jednostawno ne mogu!Chaos mi je u glawi,a moj ranac i ja idemo i pokusawamo da uskladimo moju licnost bez heroina,kakwa jesam i zelim da budem,znaci razmatramo zelje i mogucnosti a nikako da swe to uskladim...Stwari su realno gledano wrlo jednostawne ali ih mi cinimo strasno komplikowanim.Ja bre wolim sebe sa swojim tripowima,sa swojom kreatiwnoscu i wolim onu Nancy koja ce da uradi sta god pozeli ALI SADA BEZ GUDRE....ali ta Nancy je pocela nekako da nestaje a JA to nikako ne zelim....!Zato i hocu da shwatim kako da uskladim swoje zelje i skoro nikakwe mogucnosti..... :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :supz: :supz: :smt051 :smt010 :smt010 :smt010 :smt022
Ja sam trenutno u wrlo cudnom psajho tripu,dobro sam sto se tice moje cistoce,ali imam neki period lutanja&razmisljanja o swom istripowanom ziwotu.....
Dugo je meni u glawi taj trip a sad ga wec sprowodim.....Pokusawam da smislim gde cu i sta cu,ne mogu wise da podnesem da sam parazit,uwek na teretu,da mi ljudi pomazu iz sazaljenja....jednostawno ne mogu!Chaos mi je u glawi,a moj ranac i ja idemo i pokusawamo da uskladimo moju licnost bez heroina,kakwa jesam i zelim da budem,znaci razmatramo zelje i mogucnosti a nikako da swe to uskladim...Stwari su realno gledano wrlo jednostawne ali ih mi cinimo strasno komplikowanim.Ja bre wolim sebe sa swojim tripowima,sa swojom kreatiwnoscu i wolim onu Nancy koja ce da uradi sta god pozeli ALI SADA BEZ GUDRE....ali ta Nancy je pocela nekako da nestaje a JA to nikako ne zelim....!Zato i hocu da shwatim kako da uskladim swoje zelje i skoro nikakwe mogucnosti..... :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :supz: :supz: :smt051 :smt010 :smt010 :smt010 :smt022
STAND UP FOR WHAT IS RIGHT
EVEN IF YOU STAND ALONE!
EVEN IF YOU STAND ALONE!
Slusaj ,polako tek si se skinula nemoj da se jos opterecavas tim stvarima da trebas da budes kao i svi ostali.Puces,pa onda opet na pocetak,tj na dno a iz njega tesko ikad ides nazad.Zato polako,ne brini ser bices ti i produktivna i svoja,uradi samo sve sto je potrebno da ostanes cista.obecavam ti da ce sve stvari iz promises da ti se ostvaro.To je bona dio programa,zato samo ne lupaj glavu i prepusti to na brigu Visoj Sili.Naravno pravilno me shvati ne sad ludo skroz,ali samo nemoj da brines toliko.Ostani cista,sve samo po sebi poslije dolazi.Obecavam. 

Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
Zaista Nancy manson je u pravu,treba nam gomila strpljenja.Ja sam se do nedavno osecao tako svojom snagom pokusao da menjam stvari ali ne ide. Sve dok Gospod ili visa sila to ne resi a ona najbolje zna kada je pravo vreme za to.Drzi se.Pozdrav.
- Lilith*Nancy*
EVEN IF YOU STAND ALONE!
EVEN IF YOU STAND ALONE!
- Lilith*Nancy*
EVEN IF YOU STAND ALONE!
EVEN IF YOU STAND ALONE!
- Lilith*Nancy*
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QdOqhJGgSKE[/youtube]
HLADNO PIWO-SAMAR(meni weoma dobro poznate scene od ranije....)
HLADNO PIWO-SAMAR(meni weoma dobro poznate scene od ranije....)
EVEN IF YOU STAND ALONE!
EVEN IF YOU STAND ALONE!
- Lilith*Nancy*
HLADNO PIWO-NIJE SWE TAKO SIWO
Da...jaaako sjeban dan....jaaaaako.....nadam se....prawim plan...nisam sama.
:smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EAeZPiZbpvw[/youtube]
Da...jaaako sjeban dan....jaaaaako.....nadam se....prawim plan...nisam sama.
:smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EAeZPiZbpvw[/youtube]
EVEN IF YOU STAND ALONE!
EVEN IF YOU STAND ALONE!
Nensi, ya sve postoji vrijeme i za sve ce ga biti, ali samo ukoliko ostanes trijeyna. LAgano. Sve te te stvari cekaju. A proslog zivota se mozes sjecati kolikogod zel;is. Ali, draga moja, nisi u tom zivotu bila nista posebno, kao ni niko od nas, jbg-to je fakat. Tek posto ostvaris apstinenciju to ce doci. Tek posto budes trijeyna moci ces ya sebe da kayes da si posebna. Malo je to vremena koliko si stre8 da bi pocela nesto eralno da osjecas. bg, ni ja ne volim definicije i fraze, zato mi je drago bilo sto nisi ostala u komuni. kontam da bi se bryo direktnom linijom vratila u drogu.Ostani cista,sve samo po sebi poslije dolazi
ZAto sam ti naglasavala TRIJEZNi punk. Jer punk ce Nensi postojati i bez tebe i bez mene, kao i sva muzika ovog svijeta. POstoji gomila zivotnih stvari koje su tako male i jednostavne, a tako snazne da je grijeh propustati ih...
Upravo te stvari su nam bile smijesne dok smo se ne razmisljajuci o njima, drogirali ili pili.
Bili smo bey emocija. Tesko je meni bilo to da prihvatim, al je to fakat.
EUFORIJAnastupa kada se skines sa droga i cini ti se da moyes sve. I ti moyes, al pojma nemas kolko si yapravo krhka i ranjiva i koliko ce te brzo i direktno savladati neka naiygled jednostavna stvar i neces umjeti nikako drugacije da odgovoris, osim da uymes drogu.napravis RECIDIV
Molim te budi svjesna kolko si nesvjesna bila./ Voljela bih da se sretnemo..I ocemo, ako Bog da...CUVAJ SE
Trijezni punk iz not dead!
Dont foget that it really exists. remember " NArkoslavija" KAd krenes s tim rancem.
I mala

MIJENJAJ TO
Jer ti ja necu HUg
nego u Hag s tim arncem, ne bih ja tebe u komunu, no bi te prikopcala da slusas Grand show 24 sata pa ti ne bi vise padalo napamet:}
Salim se, malo japanskog nije na odmet.
Budi dobtra!
Dont let Yourself down
Aj pa na exit da triejyni budemo...
z-y* srpska tastatura..smor mi da mijenjam
- Lilith*Nancy*
EEEE hwala ti draga M. bas si me nasmejala u nekim delowima swog posta.Da mi 24 h,ma pola sata da mi pustas Grand/to jedino ako zelis da me ubijes
:smt088 :smt088 :smt088 :smt096 .Punk muzika za mene nije samo muzika wec moje srce :supz:
W se na srpskom cita V zbog Wuka
i nikada te ne saljem u HAG nego saljem HUG!
Dobro sam sada i odlucila sam da ostanem dobro.Bilo mi je jaaako tesko ali pametnu odluku sam donela.
Zahwaljujuci osobi koji wolim,jako wolim-shwatila sam da nisam luda,da je swe sto zelim saswim uredu jer je to ono sto ja zelim,da treba uwek da budem ono sto jesam,da se ne ponasam kako drugi zele i da ne dopustim da me drugi slikaju i kreiraju moju licnost i moja osecanja.Wolim ja malu,ludu,pametnu i zanimljiwu NANCY a ne onu glupu i dosadnu.
Owe bre cizme ne trba da se wuku od wrata do wrata saplicuci se i padajuci wec treba ponosno i odlucno da koracaju napred!!!!

W se na srpskom cita V zbog Wuka

Dobro sam sada i odlucila sam da ostanem dobro.Bilo mi je jaaako tesko ali pametnu odluku sam donela.
Zahwaljujuci osobi koji wolim,jako wolim-shwatila sam da nisam luda,da je swe sto zelim saswim uredu jer je to ono sto ja zelim,da treba uwek da budem ono sto jesam,da se ne ponasam kako drugi zele i da ne dopustim da me drugi slikaju i kreiraju moju licnost i moja osecanja.Wolim ja malu,ludu,pametnu i zanimljiwu NANCY a ne onu glupu i dosadnu.
Owe bre cizme ne trba da se wuku od wrata do wrata saplicuci se i padajuci wec treba ponosno i odlucno da koracaju napred!!!!
EVEN IF YOU STAND ALONE!
EVEN IF YOU STAND ALONE!