Ovdje možete saznati više informacija o programu AN i pronaći podršku ukoliko ste još uvijek ovisni i tražite pravi način uspostavljanja i održavanja apstinencije.
izgleda da je bila greska u koracima kod mene. dolazi on sa dve, a ja sam iz neke njegove komunikacije razumeo da ce neko iz Medjugorja takodje sa njim. sada kada sam ponovo iscitiao postu cini mi se da ce ipak doci sa komada dva anonimnih narkomanki. sto ih cini ukupno tri komada, tako da ljudi kod Mansona ima jos mesta.
za Beograd, za beograd, firmom krstic...
:smt079
Last edited by meki on Sat Nov 22, 2008 1:35 am, edited 1 time in total.
Ja sam iz Skoplja.U ovu se tehniku ne razumem ali su nam problemi slicni.Moj sin 23g. je na heroin vec sigurno 3 g..Lecio se nalorexom ali posle 4 meseca opet se vratio heroinu. ponovo smo pokusali u jos tri navrata ali smo primetili da pokusava da ga probije.Bio je pozitivan na nekoliko navrata.Psihijatar je rekao da su nasi pokusaji uzaludni ako on ne suraduje.Napustio je dom povremeno se pojavljuje lici na aveta znam da tone ali ne prihvata da dodje i da mu pomognemo.I otac i ja i mladji mu brat spremni smo na sve.U Makedoniji ne postoje nikakve zajednice ovo je tabu tema a svi sa ovakvim problemima borimo se sami.Jedina zajednica naplaca 1500 eura za mesec.Sta da radim?
mama Maja wrote:Ja sam iz Skoplja.U ovu se tehniku ne razumem ali su nam problemi slicni.Moj sin 23g. je na heroin vec sigurno 3 g..Lecio se nalorexom ali posle 4 meseca opet se vratio heroinu. ponovo smo pokusali u jos tri navrata ali smo primetili da pokusava da ga probije.Bio je pozitivan na nekoliko navrata.Psihijatar je rekao da su nasi pokusaji uzaludni ako on ne suraduje.Napustio je dom povremeno se pojavljuje lici na aveta znam da tone ali ne prihvata da dodje i da mu pomognemo.I otac i ja i mladji mu brat spremni smo na sve.U Makedoniji ne postoje nikakve zajednice ovo je tabu tema a svi sa ovakvim problemima borimo se sami.Jedina zajednica naplaca 1500 eura za mesec.Sta da radim?
Licno se slabo slazem sa psijitrima i njihovim metodama lecenja, ali u ovom slucaju moram da podrzim ovoga. DOK TO ON ZELI, POMOCI MU NIKO NECE MOCI!!!
Ali ako on slucajno hoce, neka dodje u Beograd na nasu konvenciju. Mozda se nesto prelomi u njemu.
Last edited by meki on Sat Nov 22, 2008 1:37 am, edited 1 time in total.