Nesto slicno zivotu...

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

saša-ex

Re: Nesto slicno zivotu...

Post by saša-ex »

PDT_Love_06 PDT_Love_09 :smt057 :smt061
SAMO CEO ŽIVOT...
YugoStar

Post by YugoStar »

Hahahahahahhahhahhahh
Jebote,nemogu da prestanem da se smijem hahahhahah....
Skochimud je moj smajli favorit :smt026 ,a ni tetka nije losa :smt061

Da sve ovo moze uz zvucne poklice Jupiii i Juhuuuu,hahahhhahahah...bilo bi vrh !
:smt029

Jeli to :?: :!:
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

I sta bi sad to trebalo znaciti?
Potpis.
heroinapg

Post by heroinapg »

Nastaviii :wink:"Slusamo te" A bicee i nesto-bas kao zivot, ako nije vec...
saša-ex

Post by saša-ex »

Znači da smo Manson i ja dve matore barabe i da život nije dečja igra i da ti želimo sve najbolje...
SAMO CEO ŽIVOT...
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

A inace, svi koji smo na ikakvim lijekovima (tj. tko nije u komunama,posebno predivnom Reto centru i sastancima) smo kreteni koji su nadrogirani terapijom i sve nam je sareno, divno i sl. i usput ne vidimo u kojim smo govnima !
E pa dragi Sasa i ostali ja sam se nazalost odavno uvjerila da zivot nije igra, a kamoli djecija i bezazlena. Sa sesnaest godina, dok su moji vrsnjaci prvi put izlazili, ja sam drzala strazu u pljacki , krala, bola se , prakticki zivjela na ulici. A o ljudima koje sam sretala tijekom vremena da ne govorim. Svi usponi, padovi, razocarenja, gubitci i moji osjecaji su me doveli do ovoga ovdje, ovoga zivota. nije bas neki-ne bih ga nikome preporucila, ali jebiga, tu sam i sta sad! Zato molim te, znam ja sta je i kako je, ali istina, ja to đubre od heroina volim i zajebala sam se dobro u zivotu. Uostalom kao i svi mi ovdje. Sada radim na tome da se vratim u normalu i nadam se u bolje...

Pisala bih opsirnije ali nemam vremena, obaveze, cujemo se!!

Pozdrav,
ANA
Potpis.
heroinapg

Post by heroinapg »

Ana...samo laganoSvi smo mi prosli kroz slicno/ isto na ovaj il` onaj nacinNije nam svima pomogla..komuna, reto, sastanci.(odlazak na 1 sastanak?)--Imam jednu molbu..(postavila sam je vec)..Kada sam napisala da Te citamo-kontala sam da pisem u ime svih...ZA sve postoji vrijeme!JA sam skontala-izgleda da nisam u pravu da ti bas pises o tome da zivot nije igra :rolleyes: Ti istresi sta imas...Ovo je Tvoja ispvijest (svima nam pisu godine u profilu-ko je htio da se izjasni)...Lagano, dan po dan....Pozdrav i podrska..Marija 31pg...Pisi bre...TU SMO
YugoStar

Post by YugoStar »

Nije dobro :idea:
Dugo razmisljam sta da napisem. :smt069

Ana,samo da te pozdravim
:smt039
saša-ex

Post by saša-ex »

ajmo redom....Smajliji koje sam postavio nemaju nikakvu vezu sa tobom ili sa tvojom ispovešću. Imaju veze sa Mansonom. Izvini ako si to protumačila na neki drugi način. Prosto su mi smajliji smešna stvar, posebno kada se preteruje sa njima. I nisam isključiv. Nema univerzalnog recepta i rešenja. To nikada nisam ni tvrdio.
SAMO CEO ŽIVOT...
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Ma nista, nista..
Ja bezveze planem, pa pisem gluposti, pa bi najradije pola postova pobrisala...
I ja bas volim smajlije. :D 8) PDT_Love_05

Pozdrav svima,posebno onima koji se brinu i koji mi daju podrsku preko pp-a...znaju oni tko su!! PDT_Love_23
Potpis.
Post Reply