Ne mogu se skinuti

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Sagitarius

Re: Ne mogu se skinuti

Post by Sagitarius »

statistike su,blago rečeno,porazne...
black rose

Post by black rose »

sunrise wrote:ja nazalost sumnjam u te rijeci

kriza koja traje niti dva dana, gdje ti je vec drugi dan super. di to ima. ili ti nisi dop vidjela i bila navucena ili mutis. a jos trudna. pa, izvini sto cu ti ovo reci ali, bolje ti je da si na dopu nego na suho s bebom u stomaku. a,terapiju neces jel tako? jel zna neki tvoj doktor tvoje trenutno stanje?
znas koji dio trudnoce je najbitniji za bebu? jesi citala malo, jesi svjesna posljedica koje mogu biti?

koji to 10% uspijeva? sta onaj koji se skida na suho,bez terapije i icega.
pitaj saleta koje su statistike da ja ne lupam
Suti i moli se Bogu, ma da,ja se sredim i onda dodjem vama i prosipam pricu kako sam cista vec 10 dana :?: :!: kakvo je to razmisljanje,ima li veze s mozgom uopsre?!!

Recu ti u cemu je fazon: Ja imam povjerenja u sebe i vjerujem da ja to mogu-zato je svima cudno,izgleda da vi ljudi ne vjerujete u sebe i druge ljude...
Ja sam samo optimisticna i nista vise...

U komunu NE IDEM,tamo cu umrijeti,vezu me najgroznije uspomene za nju,ne bi se mogla nositi sa njima...
Nista se ne desava bez razloga...
black rose

Post by black rose »

m-e-p wrote:Dios santo.
Rose,pred tobom su josh godine i godine borbe,nadam se da cesh da pobjedish bez obzira na to, kako ti to opisujesh,nije jednostavno(znamo).
Hajde budi ti macher,pokazi svima.
drz se

mise

ovo bez trunka ironije.......
hvala ti hvala,
ljubim te :)
misty

Post by misty »

Ja sam samo optimisticna i nista vise...
E draga moja, da se narkomanija leči optimizmom mnogi bi danas bili izlečeni!!

Slušaj sebe šta govoriš....
Nemoj biti sebična, misli na to dete....sad veruješ u to da ćeš se skinuti i izlečiti, ja ti to iz sveg srca želim...ali šta ako ne bude tako....jel to dete dužno da ispašta?!

Nemoj se ljutiti, ljudi ti ovde sve govore iz sopstvenog iskustva, niko ti ne želi ništa loše!Ali naravno, odluka je samo tvoja!
Daj trgni se malo!
bekim remar

Post by bekim remar »

ja sam bivsi ovisnik i skinuo sam fizicku krizu prije tri godine a psihu je sredio bog ako ti je tesko obrati se u remar centar u zagrebu mozes odma uci odi sto prije dok nije kasno puno srece bekim 00385993315303 ovo ti je broj komune naj slobodnija komuna
black rose

Post by black rose »

Ja kad sam zadnji put bila u komuni izgubila sam i decka i djete..dvoje najdrazih umrlo u jednom danu..
ovaj put se to nece desiti...ni najveca muka me nece vise natjerati u komunu...
ako odem tamo nakon 2 dana me odmah mogu prebaciti u ludnicu i obuci mi ludacku kosulju...
Ja ne idem u komunu,a ne,ja nikad vise tamo...

hvala vam sto mi dajete tako divne savjete,al ne,nema nista od toga...
Od iduce sedmice mi je zakazano psihijatrijsko lijecenje kod jednog naseg privatnika,to bi mi trebalo pomoci...
I da se zna,ja sam ovisnik vec 5 god,ali nikada se nisam pucala 10 puta dnevno kao neki niti su meni su bila dovoljna 2 g dnevno koja sebi fino rasporedim na 2 jednaka dijela...
Ja sam mozda jedan od laksih ovisnika ali opet grijesim... joooooooj bolesna sam...

U ponedeljak psihijatar ce saznati (kad me saslusa) da ne zna dobro obavljati svoj posao... :) :)
Doll

Post by Doll »

Izvini, ali tvoji postovi su me naterali da se prvi put oglasim...
Naka me neko ispravi ako gresim, ali tvoji postovi su jako kontradiktorni...ili lazes sebe ili lazes ljude ovde ili je nesto sasvim trece u pitanju...
Prvo se zalis kako nema mesta u komuni i kako ti je lecenje tamo neophodno, pa onda kako ne mozes u komunu jer bi tamo umrla...
Pa kako patis za pokojnim deckom nenormalno,zivis kod njegovih, nikoga nemas na ovom svetu... pa odjednom si sa nekim drugim trudna i selis se kod njega....
Pa kako ne znas sta ces i kako ces jerne mozes da se skines... pa posle sve mozes sama jer ti i u stvari nisi toliko navucena i nisi toliko zaglibila...
Ej, odluci se...Zar ne mislis da ljudi ovde zasluzuju istinu? I da ne treba da ih opterecuje neka mozda neistina prica?
Ej, devojko ili ni to mozda nisi?
sunrise

Post by sunrise »

black rose wrote:Zivim u Banjaluci...imam 22 godine..nervozna sam i ne mogu puno pisati,izvinite...pomozite mi,ne mogu se skinuti...Pila sam na lijecenju 3 puta po par dana i bjezala sam,cista sam bila najduze 5 dana..sad sam odlucila da se skidam,ali ne mogu sama.u bl imaju 2 komune u kojima vise nema mjesta,a mozda i nece da me prime jer sam im napravila veeeeliku stetu...Nemam podrsku porodice,zivim sa roditeljima mog pokojnog momka,MOLIM VAS recite mi sta da radim,jer necu jos dugo izdrzati!!!!
tako je prica pocela
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
sunrise

Post by sunrise »

black rose wrote:Da li je neko od vas imao iskustva sa skidanjem na suvo????????Ja jedino to mogu pokusati,jer sam u bosni,ostale komune su prepune i jednostavno nema mjesta za mene....a ne mogu preci granicu Bosne... :cry:
nastavak
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
sunrise

Post by sunrise »

black rose wrote:Jako se bojim fizicke krize :cry: :cry: mrzim je iz dna duse,zato i odgadjam..Zovem sutra komunu i idem,svega mi je dosta..Gledam se u ogledalo i vidim kostura od 38 kg koji smrdi na trulez..
Ostanem li ovde,umrjecu...
Veeeeeeeeliki poljubac svima... ;-)
3dio
Post Reply