ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

oci boje meda

Re: ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja

Post by oci boje meda »

ima istine u tome perice..ali necemo ovde o kvalitetu dopa, kao neki sto su....a pauzu od meta do bloka, dok test ne pokaze -negativno :-D
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.

M.Antic Hodajuci na rukama
hellfire

Post by hellfire »

minimum 7 dana od poslednjeg uzimanja(dopa,meta,trodona itd)...u mom sluchaju sa blokatorima sam pocheo tek posle 20ak dana...ali kao shto oci boje meda kaze, u principu dok test ne pokaze-negativno!
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
perica

Post by perica »

kvalitet sranja nisam pomenuo radi samog sranja vec zbog one neke prepirke,nikada tako nesto ni uzivo ne bih uradio a kamoli na ovom mestu. izgleda da sam umesto ovde,jedan post poslao tebi greskom na pp. ali nacicu ga i ovde ga paste. cuvaj se . i,pametno tempirajj vreme pocetka uzimanja blokatora.
a,i nisiam dobio konkretan odgovor kada mislis,no nema veze,samo drito furaj.
joesspappa

Post by joesspappa »

Moram da pohvalim osobu sa nickom oci... licno sam imao priliku da je upoznam i veoma sam impresioniran njenim drzanjem i stavovima... Hrabra devojka nema sta... samo napred... na dobrom si putu... ucinila si prvi korak...
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
oci boje meda

Post by oci boje meda »

bas je lep osecaj..upalis komp, odes na forum, kad ono tako lepe reci te docekaju....i podrska...kao i sinoc.....sigurno cemo se vidjati jos......mnogo.... :-D
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?

hellfire

Post by hellfire »

nadam se samo da je dotichna poremecena osoba prochitala ono shto sam mu napisao nocas kao odgovor na prozivq koju je uputio svima, pre nego shto su odr. postovi obrisani...poz.
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
rajouno

Post by rajouno »

Jbt sta bi sa ovim ABRAXASOM,ili kako se vec zove :shock: nisam uspjela sve da procitam,jer hell rece da je nesto izbrisano...ali druze,tebi bas nije dobro...ostavi devojku na miru,ili otvori svoju temu-pa tamo da te citamo :-D
Samo da pozdravim 'koleginicu' ,jos malo i uspjela si..vidis da moze i na taj nacin,samo ako bas bas zelis...samo hrabro i odlucno,i ako te je josseppapa nahvalio toliko -onda mu vjerujem jer njega je bas tesko impresionirati :-D
drago mi je kad upalim komp i vidim borbu,borbu..uspjeh...a ne padove,i recidive...iskreno ne prijea mi to da citam,jbg
kuckamo se :wink:
Igro,drzi se i vjeruj :wink:
PER ASPERA AD ASTRA...
oci boje meda

Post by oci boje meda »

hellfire...zao mi sto nisam procitala sta si napisao doticnom abraxasu kao li mu vec nick....bas bih volela da jesam...sto te izbrisase :( :evil: ali hvala ti, svakako....bas nas isprozivao (mene pogotovo :-D , neka ga, ne dam da me iznervira) ali ako je od reci, nije se vratio na moju ispovest pa verovatno na zalčost nije procitao..da jeste verovatno bi nesto i odgovorio..ipak on ima svakome da kaze po nesto..jbg on je ovde jedini pravi narkoman samo on zna, ipak koliki mu je staz, jbg. ne moze to svako, mi smo svi ovde zalutala deca... :lol: ne volim za druge ruzno da govorim ali jace je od mene-jadan je i bedan
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?

perica

Post by perica »

Ne znam sta mu je Sanela uradila,ali je sigurno okej. ako je pa-pa,onda je i sebi ucinio uslugu,posto je kao trazio nesto tako i sam. kao sta ce on tu. pa,stvarno,koji ce andrak ovde. mozda mu je UHO pravi izbor.

" ne volim za druge ruzno da govorim ali jace je od mene-jadan je i bedan
hellfire...zao mi sto nisam procitala sta si napisao doticnom abraxasu kao li mu vec nick....bas bih volela da jesam...sto te izbrisase :( :evil: ali hvala ti, svakako....bas nas isprozivao (mene pogotovo :-D , neka ga, ne dam da me iznervira) ali ako je od reci, nije se vratio na moju ispovest pa verovatno na zalčost nije procitao..da jeste verovatno bi nesto i odgovorio..ipak on ima svakome da kaze po nesto..jbg on je ovde jedini pravi narkoman samo on zna, ipak koliki mu je staz, jbg. ne moze to svako, mi smo svi ovde zalutala deca... :lol: ne volim za druge ruzno da govorim ali jace je od mene-jadan je i bedan"

nema on,draga sugradjanko nista da kaze. to sto on mozda misli da ima,to je samo u njegovoj glavi. i,zasto ne volis da kazes "ruzno o drugima",pa to nije nista ruzno vec samo nazivas stvari svojim imenom. sto bi svi trebali da usvoje kao standard kada je model ponasanja i medjuljudskih odnosa U PITANJU..
no,ovog vise nema i imam jedan predlog,ko je za neka digne misha,O TOM TIPUSU VISE NI RECI!!! MOZE?!?
KO JE ZA ,MISHA U VIS.!!
Last edited by perica on Wed Jun 11, 2008 11:16 am, edited 1 time in total.
oci boje meda

Post by oci boje meda »

:supz: dizem ruku visoko
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?

Post Reply