Trainspotting - Moja istorija - od pocetka do - kraja!?

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Mark_Renton

Post by Mark_Renton »

Znam sta dalje. Cim pocnem da se osecam malo normalnije, krecem u aktivno treniranje, uglavnom cu se fokusirati na trcanje, i recimo sklekove, zgibove i trbusnjake. A plan ostaje isti, krajem leta prava France - Legion Etrangere!
Danas sam cuo pozitivne vesti odande, poslao mi lik koji je vec tamo. Potraznja za ljudstvom je povecana.
Prednost se daje onima sa vozackom dozvolom, poznavanjem sto vise stranih jezika, rada na kompjuteru... Sto i nije lose jer imam dozvolu za kola i kamione, govorim engleski, nabadam francuski (mogu da se sporazumem), poznajem odlicno rad na kompjuteru... samo kondicija i eto mene!
Inace roditelji znaju, trude se da mi pomognu koliko mogu i tako... Iskljucio sam mobilni, da se ne desi da neki stari poznanik pozove na semu i tako...
When Hell is full, the dead will walk the Earth.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

ccc...pa ja sam kontala da si ti odustao od te sulude ideje...
Mark_Renton

Post by Mark_Renton »

Hehe, ne odustaje luda glava od lude ideje! Samo me strah da me ne odjebu zbog neke gluposti. Ono, ako nadju nesto krupno, jebiga ,nesposoban sam i gotovo, bilo bi bezveze da me vrate za neku bas glupost.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

e bez ljutnje, ali ja bih bas volila da te odjebu...
Mark_Renton

Post by Mark_Renton »

Stoooo? da bi mogli da me zajebavate ovde na forumu "propali legionar"?
Sta je ljudi toliko lose u toj legiji stranaca? vojska ko vojska, a vala meni je u mojoj vojsci bilo fino, doduse, u pocetku sam malo kukao dok se nisam navikao... a sad... ovog casa bi se ponovo vratio!
A dok sam bio tamo, dane sam brojao kad ce da se zavrsi... Inace, misljenja sam da svako musko treba da odsluzi vojsku, bar tih 6 meseci, cisto da vidis kako je, vise naucis da cenis slobodu. Al' ko pita mene?
ima na youtube dobrih video-a o legiji, pogledajte i vidite da nije to bas tako...
sanela

Post by sanela »

Mark_Renton wrote:Stoooo? da bi mogli da me zajebavate ovde na forumu "propali legionar"?
E baš zato :D
Nego, sjećam se ja da si se ti htio i u vojsci skinuti, pa čim izađe nije ti dugo trebalo da se navučeš. E pa mene je strah da ćeš i to što zaradiš u legiji lijepo ponovo potrošiti na ono na šta "najbolje znaš". Legija, odlazak na selo, bilo kakva izolacija je samo stavljanje flastera na ranu, a u rani komad stakla. Dok staklo ne izvadiš, rana neće nikad zarasti. Znači izolacija (flaster) sam od sebe ne daje rezultat ako ne promijeniš način razmišljanja, ponašanja, funkcionisanja (odnosno ne izvadiš staklo)... I zato mi je bilo super kad sam nedavno u jednoj komuni pitala momka koliko dugo je tu, pa mi on odgovorio dvije godine. I ja mu ono kažem super, svaka čast. A on meni odgovori da vrijeme provedeno u komuni ništa ne znači ako nisi napravio promjenu u sebi. To je ključno. Mada mogu ja tebi ovako pisati do zore, tebi to ništa ne znači, jel de?
Mark_Renton

Post by Mark_Renton »

Ali 5 godina potpuno drugacijeg zivota od narkomanskog, u potpuno drugacijim uslovima... Nisam bas siguran da covek moze ostati isti kakav je bio. Drugo je komuna, gde si ti sa jos ko zna koliko narkomana i verujem da svi non-stop samo o gudri pricaju. A u legiji, mozda je tek svaki deseti narkoman i naravno niko to ne bi rekao na glasi ni za zivu glavu jer bi to odmah znacilo odbijanje.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

ma daj ba rentone bas si ko' dijete...i odakle uopste vadis te podatke ? svaki deseti narkoman...da si reko' svaki deseti je budala, pa hajd'...pa jel' ti zato hoces da se prijavis?
naravno da ces biti promjenjen poslije legije...bices hladnokrvni monstrum...
Mark_Renton

Post by Mark_Renton »

Te podatke nagadjam, onako lupam. U svakom slucaju, sto ih je manje, to bolje. Znaci svi koji se prijave u Legiju Stranaca su kao deca? Zato sto beze od stvarnosti, ako se odlazak tamo moze nazvati begom od stvarnosti.
sanela

Post by sanela »

Mark_Renton wrote: Znaci svi koji se prijave u Legiju Stranaca su kao deca? Zato sto beze od stvarnosti, ako se odlazak tamo moze nazvati begom od stvarnosti.
E ovo si dobro rekao - da ljudi koji se prijave u LS zapravo bježe od stvarnosti. I droga se koristi kako bi se pobjeglo od stvarnosti. E zato sam ja skeptična u to da se osoba tamo može promijeniti u onom smislu koji će joj pomoći da se osjeća dobro u svojoj koži....
Post Reply