VODOLIJA.....svašta-nešto :)

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

MAKI

Re: VODOLIJA.....svašta-nešto :)

Post by MAKI »

Uhhhhhh........dota bilo ne mogu više..... :-D
MAKI

Post by MAKI »

E al samo još jedna za kraj,,,i ja imam ovakve iste patofne..... :-D :-D :-D Buaaaaaaa......... :rolleyes:
Attachments
gospodin.jpg
cokapeace

Post by cokapeace »

Ne zezajjjjjjj!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne znam šta da kažem osim - Aaaaaaahhaaaaaaaahaahaaahaahsaaaaaaaa :smt044 :smt044 :smt044

Vala-Fala ti za ove frikove..smejem se ko luda celo jutro :smt057 PDT_Love_18 PDT_Love_18 PDT_Love_18

P.S. Odo po švrleta,pa se kucamo ! PDT_Love_08 PDT_Love_07 PDT_Love_14 PDT_Love_14
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
cokapeace

Post by cokapeace »

Evo ,i malo FRIKOVA :-D ...i dosta je za danasss... :D
NJUPORT, R.I.: Osumnjiceni za pljacku, Dzejmi Dzonson (24) je, bezeci od policije, preskocio zicanu ogradu, pao na drugu stranu i bezao jos malo pre nego sto su ga policajci uhvatili. U policijskoj stanici su, medjutim videli da krvari. Po Asosijeted Presu, policija se vratila na mesto jurnjave, i pronasla Dzonsonove testise, koji su jos uvek visili na tarabi!

NEP. LOKACIJA: Zena je prijavila da joj je neko ukrao auto i pomenula da u kolima ima telefon. Policajac koji je pisao izvestaj odmah je pozvao broj i rekao lopovu (koji se javio) da je procitao oglas u novinama i da zeli da kupi auto. Ugovorili su sastanak i lopov je uhapsen.

SIJETL: Policija je uhapsila tipa koji je pokusao da isisa benzin iz jedne auto - prikolice, parkirane na ulici. Kada su stigli, nasli su ga kako sklupcan lezi na mestu zlocina, povracajuci fekalne materije. Ocigledno je crevo umesto u rezervoar gurnuo u cev za odvod kanalizacije. Vlasnik kuce je izjavio da nece da podigne optuznicu, jer, kako je rekao, odavno se nije tako nasmejao.

DETROIT: R.C.Gejtlin je zainteresovano prisao dvojici policajaca koji su gomili dece pokazivali kompjutersku opremu za proveru indentifikacije, instaliranu u njihova patrolna kola. Pitao je policajce kako to radi, a oni su mu zatrazili da im da neku indentifikaciju za demonstraciju. Gejtlin im je dao svoju vozacku dozvolu, a policajci su podatke ukucali u kompjuter. Posle nekoliko trenutaka uhapsili su Gejtlina zato sto je na ekranu stajala vazeca poternica za njim, zbog dve godine stare oruzane pljacke.

SENT LUIS: Izvesni Robert Paulo (32) je poceo da se gusi ispred gradske pijace. Odvezli su ga u bolnicu ali je bilo kasno. Kasnije su u njegovom grlu nasli 12 cm dugacku kobasicu. Ispostavilo se da je pokojni Paulo odlucio da ne plati hot dog koji mu je dao prodavac na pijaci, pa ga je brzo progutao i poceo da bezi, ali mu se kobasica zaglavila u grlu i udavila ga.

OKLAHOMA SITI: Denis Njutn, optuzen za oruzanu pljacku, odlucio je da otpusti advokata, i da se sam brani. I kazu da mu je dobro islo sve dok vlasnik prodavnice (koja je opljackana) nije posvedocio da je Njutn razbojnik. Kad je to cuo, ovaj je skocio, nazvao svedoka lazovom, a onda dreknuo: "Trebalo je da te ubijem na mestu!" Onda se malo smirio i dodao: "...da sam bio jedan od pljackasa." Porota je vecala 20 minuta i za Njutna predlozila 30 godina robije.

FLORIDA: Jednog dana lopov ulece u banku, noseci ski masku i pistolj i vicuci: "Freeze mother-stickers, this is a fuck-up!" (ko razume, shvatice). Za trenutak svi su ucutali, a onda je pocelo kikotanje. Na kraju su se svi prisutni valjali po podu od smeha, dok ih je postidjeni lopov gledao. Onda se okrenuo i pobegao.

KANZAS: Policija je u uhapsila 22-ogodišnjeg falsifikatora koji je na aerodromu pokušavao da proda dve lažne novcanice od po 16 dolara.

MICIGEN: Kada su dva radnika prodavnice odbili da predaju pazar pijanom pljackašu, ovaj je zapretio da ce da pozove policiju. Kada su ponovo odbili, lopov je zaista pozvao policiju koja je došla i uhapsila ga.

TEKSAS: Neko je provalio u stan izvesne Meri Tejlor, okupao se i otišao. Po izjavama policije, ništa nije uzeto osim dve posude za hladjenje vina i jedne rolne toalet papira.

MICIGEN: Kada je Ronald Eroh pobegao iz zatvora u Auburn Hilu, bio je tako siguran u sebe da je u svojoj celiji ostavio poruku: "Kada budete citali ovo, vec cu biti na pola puta do Evrope". Policija ga je uhvatila 5 km dalje od zatvora.

BELGIJA: Nakon što je vlasnik kuce u Antverpu iznenadio lopova, ovaj je brze-bolje pobegao na zadnja vrata, preskocio 3 metara visoki zid i - našao se u gradskom zatvoru.

NEP. LOKACIJA: Na letu preko Amerike, nepoznati covek je ustao iz svog sedišta, izvukao pištolj i uzeo stjuardesu kao taoca. "Okrenite avion za Detroit!" - zahtevao je. "Ali... Mi ionako letimo za Detroit..." - objasnili su mu. "Oh, dobro..." - rekao je, pustio stjuardesu i ponovo seo.

NEP. LOKACIJA: Nepoznati kriminalac ušetao je u prodavnicu oružija, pokušavajuci da je opljacka preteci - nožem! Tri radnika oružarnice su ga bez problema upucala.

FLORIDA: Dva lopova su 4. Februara 2000. godine u 22,30h opljackali KFC prodavnicu u Boynton Beachu. Preteci pištoljima, uzeli su novac od par kupaca i sa kasom u rukama istrcali napolje gde su naleteli pravo na policijski auto. Pljackaši nisu izabrali baš najbolje mesto za pljacku preko puta KFC-a je Boynton Beach policijska stanica. Da stvar bude još gora, u pola jedanaest uvece je smena, tako da je u zgradi bilo najmanje 25 policajaca.

OHAJO: Odmah nakon pljacke banke u Ohaju, kriminalac je uhvacen. Naime, cim je pobegao iz banke, lopov je pozvao 911 i raspitivao se da li je za njim raspisana poternica.

NEP. LOKACIJA: "Genijalni" bostonski lopov se nekoliko dana motao oko izvesne banke, vrebajuci pravu priliku da je opljacka. Kada se konacno rešio, ušao je u banku i stao u red pred šalterom. Kada je došao red na njega, izvukao je pištolj i viknuo: "Ovo je pljacka, niko da nije mrdno!!!". Na njegovo iznenadenje, petoro ljudi u redu iza njega izvuklo je pistolje i bez problema ga uhapsilo. To su bili FBI agenti koji su, na pauzi za rucak, stajali u redu, pokušavajuci da uzmu platu. I pored duge pripreme, genije nije primetio da je stanica FBI samo 2 vrata dalje od banke.

NEW ORLEANS: Pljackaš pocetnik je uhvacen tokom pokušaja pljacke banke. Pošto jadnicak nije imao para za pravu masku, preko lica je namazao kremu za brijanje i tako krenuo u pljacku. To bi nekako i proslo, da prilikom bega nije natrcao na staklena vrata, što ga je ošamutilo i obrisalo mu polovinu maske. Uhapšen je par minuta kasnije.

NEP. LOKACIJA: Nakon uspešne pljacke banke, lopov je uhvacen kada se sutradan vratio u tu istu banku i pokušao da uloži opljackani novac.

NEP. LOKACIJA: Nakon što se provozao tek ukradenim kolima, lopov se igrom slucaja parkirao baš pored šokiranog vlasnika automobila (ne znajuci da je to vlasnik) i pitao ga za pravac.

NEP. LOKACIJA: Kriminalac je upao u kucu i dedicu, koga je zatekao, zakljucao u orman. Na njegovu nesrecu, baš u tom ormanu se nalazila dekina kolekcija pusaka. Poslednji izveštaj - lopov je u kriticnom stanju.
This must be a bad trip
cokapeace

Post by cokapeace »

:lol: :lol: :lol:
Mislim da i ovo spada pod provale :
artur dent je napisao/la:
Nazalost ja sam vecina,i t o umjerena,vjerovala ili ne,
ovo mu dodje kao- UMERENA VEĆINA JEDNINE...ki,ki,kiiii
Last edited by cokapeace on Wed Dec 05, 2007 5:45 pm, edited 1 time in total.
This must be a bad trip
Modesty

Post by Modesty »

joooj super što si stavila i bikove,ja sam bik,podznak blizanac...taman sam te htjela pitat odakle si to uzlela :idea: :D
cokapeace

Post by cokapeace »

Kao što rekoh... :wink: ne smem da reklamiram!

Šta vas interesuje,a da mami osmeh na lice-vi kuckajte,a meni će već dobro doći da ubijem vreme ujutru , "posle obdaništa" :-D -kad mi se spava,jer sam "ustala ko' vampir"-pa ,pored kafe -vidim jedino i monitor :wink: :D
Attachments
sweety...
sweety...
137-4.gif (11.95 KiB) Viewed 1168 times
This must be a bad trip
Modesty

Post by Modesty »

nažalost ja sam većina hahahahahhaha,nažalost :lol: :lol: :lol:
narko

Post by narko »

sve moje vodolije ostavile su dubok trag na mene... lako za fizičke ožiljke... posjećene ruke... ubodne rane u desnoj nozi... od sexa do smrti dijelio nas je samo tanak list suhog papira... i što je najgore , sve bih ja to detalj po detalj ponovio isto... n.
I start to think, and then I sink, into the paper like I was ink...
Modesty

Post by Modesty »

[quote="narko"]sve moje vodolije ostavile su dubok trag na mene... lako za fizičke ožiljke... posjećene ruke... ubodne rane u desnoj nozi... od sexa do smrti dijelio nas je samo tanak list suhog papira... i što je najgore , sve bih ja to detalj po detalj ponovio isto...

:shock: :shock: :shock: Coko,jel ovo istina :oops: :shock: ;-)
Post Reply