ne.smisao za humor.nesho shto je kod tebe,izgleda,umrlodete svemira wrote:inteligencija?
OVDE SU NARKOMANI KOJI SE BORE ZA DALJI ZIVOT BEZ DROGE....
Moderator: sanela
Re: OVDE SU NARKOMANI KOJI SE BORE ZA DALJI ZIVOT BEZ DROGE....
Smirite se dječice i ne trošite uzalud energiju a i bore se stvaraju od mrštenja 

rekoh da podjelim s vama....danas mi je tacno 4 mjeseca od kako sam cista. Najduze do sada. Nadam se da ce jedan dan biti i 4 godine. Nije lako, u svakom slucaju....svaki dan je nova borba. Uglavnom ...to je to. puno pozdrava svima 

" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
- joesspappa
Cestitam od srca i zelim ti josh puuuno dana i meseci cistoce...
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
Luna, :smt041
jago
jago
My lost...and here we go again...
-
Posto vidim da smo ovde skoro svi imali slicne gluposti u zivotu i da smo postali i farmaceuti ,psihijatri i sve potrebmo.Ja imam ugradjen implan (ovo mi je drugi posle prvog sam se radio mesec dana i morao ponovo na ciscenje) sada am cist vec mesec ipo i plus 10-tak dana ririje ugradnje .staza imam 7-8 godina minimum ali sam 2 god bas bio nakacen .Bio sam jedan od retkih Djankoza koji je volio da ima sex konstantno pgotovo posto je trajao satima
ali sada to je zalosno sta vise blam me kao da sam kar luis na sto metara 2-3 min i zabava gotova .ZATO MI JE POTREBAN SAVET POSTOJI LI NEKI LEK KOJI CE MUI POMOCI DA MI SE SEXUALNI ZIVOT VTATI U NORMALU .CITAO SAM DA SE POJAVIO NEKI LEK U AMERICI ALI SAM ZABORAVIO IME INACE MI NIJE PROBLEM DA GA KUPIM.Koje je vreme potrebno ili IME NEKOG LEKA .TO MI JE STRASNO POREBNO AKO NEKO IMA SAVET ILI ZNA NESTO MEIL JE mikiobrenovic@yahoo.com

Ahahahahahahahahah........
Ohohohohhohohohoho.......
Kakva si ti budala....Pa ja ne mogu da verujem da si ti ozbiljan.
Ohohohohhohohohoho.......
Kakva si ti budala....Pa ja ne mogu da verujem da si ti ozbiljan.
SAMO CEO ŽIVOT...
čovjek je promašio forum...prvi dio posta Ok..ali pitanje...definitivno ne spada ovdje.
-
STO JE NAJGORE MRTAV SAM OZBILJAN
nemoj tako....jbg ..desava se. Ne znam bash sta bi ti pomoglo. Moj savjet ti je da odesh kod doktora i kazes mu ovako isto kao sto si i nama rekao. To i nije mala stvar...!
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi