jos jedna ispovest

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

nenormalan-a-lud

Post by nenormalan-a-lud »

jesi probala da studiras psihologiju :) bas ti super ide,hvala ti sto pises ovde,ja sam tvoju pricu poceo da citam,ali nisam uspeo mnogo da procitam,znas kako je,ne mogu da se skoncentrisem ali za par dana obecavam procitacu sve,jer mislim da smo u slicnoj situaciji,i mene ceka sudjenje(od 2 do 10god.) ali trudim se da ne razmisljam sada o tome i nadam se da cu dokazati da nisam kriv
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim

Mesha Selimovic
nenormalan-a-lud

ljudi,ja sam i dalje str8,prvi dan ode skoro,sad ce mi doci devojka(nije iz ove price)i ode dan,bas se radujem tome ali se onog sledeceg plasim jako jako,taj drugi dan je kod mene najgori,ali uspecu....poz
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim

Mesha Selimovic
rajouno

Post by rajouno »

NAL,MENI JE OSMI I DESETI DAN BIO NAJGORI ...JOSH SAM IMALA SWU TERAPIJU,ALI NENORMALNI BOLOWI U BUBREZIMA-ODSKAKALA SAM OD KREWETA1 U 4 UJUTRU SAM ZNALA DA WRISHTIM OD BOLOWA,DA POKUHAWAM DA POBJEGNEM KROZ PROZOR U CARAOAMA ,SAMO DA MOLIM ZA ZERU TERA...AL MOJI SU ME ZAKLJCHALI DALI MI LEKOWE I REKLI,MORACEAH DA IZDRZZISH..JOSH MALO I GOTOWO...A MENI SE TO MALOOOOOO ZWUCHALO U NEDOGLED.DOLAZILO MI SE DA SE UBiJEM,DA ME MAJKA NIJE DRZALA SWO WRIJEME TIH PRWIH MJESECI za RUKU,BACILA BIH SE PO TRANWAJ-SIGURNO...MISLILa SAM DA CE SCE DA MI ISkOCI...I ETO.I TO PROJE...A CHINILO SE NIKAD NECE PROCI...

DRZI SE ,SAMO MOLIM TE NEMOJ DA SE ZAWARAWASH-SA HERINOM NEMA IGRE!JBG,MISLILI SMO DA SMO NEUNISHTIWI,A ONDA SE POJAWI SMRDLJIWO ZUTU *OWNO...I IT SI U OWOM SLUCHAJU POtCHINJENI....

ZAJE*I HORS MOLIM TE

DNO DNO DNO DNO DNO DNO DNO-SWIH DNA KOJA POSTOJE!MISLE DA SU PAMETNIJI OD NAS TI SHTO GA SHALJU NA WELIKO,SHATRO,DAJ DA SHISHAMO OWCE I JA IM SE DIWIM-RADE,I SHISHAJU I DERU NAS I OD TOGA!DIWIM IM SE SAMO U JEDNOJ STTWARI-ONI OD TOGA ZIWE,I NIKAD IM RUKa KRENULA nIJE PREMA TOME-Ye JE SAMO ZA NJIH BIZNIS,LAGANO ZARADJIWANJE..I DIWIM SE SWOJ OWOJ GOSPODI DILERA,KOJI NE MOHGU DA SMISLE MIRIs TOGA U BLIZINI!CHOWJEK RADI SWOJ POSAO..

ODOH...CMOKA WELIKA OD BEBE :wink:
Last edited by rajouno on Fri Sep 21, 2007 12:29 pm, edited 1 time in total.
PER ASPERA AD ASTRA...
nenormalan-a-lud

hvala ti,izdrzacu,meni je drugi i treci dan najgori,tako mi je do sada bilo,tako da se nadam da ce i sada tako biti(nisam intravenski uzimao)ali nekako mi je lakse kada uzmem taj blokator,nekako i ti bolovi i sve sto ide posle tih 3,4,5,6 dana nekako mi ne padaju tesko jer znam da ce proci i znam da ih necu resiti jbnim zutim djavolom,tako da zivim za ponedeljak,koji ce resiti moje trenutne probleme,a kasnije moram da resim sa svojom psihom zasto se stalno vracam tom paklu

Mesha Selimovic
Alsa

Post by Alsa »

Zdravo nal-e, ja ovde nisam svracala dugo i prvo sto citam je tvoja ispovijest....... Osjecam u kakvom si sranju i da se boris i da zelis da se skines ali dok ne ODLUCIS da HOCES da zivis neki bolji zivot ti neces prestat sa sranjima. Bit ce tu uvijek neka nova cura koja ce htjet da bude uz tebe dok se lijecis, bit ce mati kojoj se zivot sveo na to da ceka dan kad ces ti stvarno prestat al cini mi se da ti volis cijelu tu igru. Svi mi koji znamo sta je zuto volimo dokazivanje ljubavi a na zutom je sve to tako lijepo :roll:
Budi malo grub prema sebi i pusti da drugi budu grubi prema tebi. To te mozda osvjesti. Sa zutim je sve to lazno. Patnja nam izgleda ko sreca i ljubav. Sve je to laz.
Nemoj da ti se svaki dan svodi na cekanje ponedeljka kad ces pocet sa skidanjem. Misli malo dalje. Ne misli na put vec na cilj. Zivot nam se moze promjeniti u sekundi. Na tebi je da odlucis kad je ta sekunda.
Zivot je lijep :) Al ne stalno
nenormalan-a-lud

Alsa kao sto sam vec rekao trenutni i prioritetni cilj mi je da prestanem da se drogiram i da primim tu blokadau a posle cu da vidim sta i kako,zasto sam poklekao dva puta itd...pozdravljam vas sve ovi lekovi me malo slomise,nadam se da cu nekako uspeti da odspavam malo imam spremljenu saku lekova,sutra ce mi biti najteze ali znam da cu uspeti jer zelim to...laku noc svima

Mesha Selimovic
malena_maca111

Post by malena_maca111 »

i kako ide danas? Nadam se da ces ovaj put zadrzati rec,..
rajouno

Post by rajouno »

kako ide,pijesh li kakwu terapiju?malo karaktera pokazi molim te,nisi maza,ne umire se od toga!necu da te tjeshim,bla,bla..zelim da te trgnem iz te apatije!stisni zube,ako sam ja izdrzala zashto i ti ne bi mogao??postawi sebi neki izazow samo da imash snage s nechim da se ffajtash..'KAD MOZE ONAJ DA SE SKINE,WALA CU I JA KAD BIH SE RASPALA"

to je bio moj moto.drzi se i jawi
PER ASPERA AD ASTRA...
nenormalan-a-lud

dobro jutro,evo ide nekako,drugi dan je poceo,nisam mogao da ustanem iz kreveta do malo pre pa vam tek sad pisem,pijem terapiju,ako vas bas interesuje i sta pijem mogu da napisem,mislim da ce sutra biti mnogo bolje ipak treci dan,znam da nece biti sjajno ali bice bolje,drzim se te da ce svakog dana biti sve bolje i bolje,pozdravljam vas drugari

Mesha Selimovic
cokapeace

Post by cokapeace »

Biće bole-videćeš! :D
Šta su ti dali da piješ?!
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
Post Reply