Ja na zalost necu moci doci. Jer sam imala operaciju sinusa tako da moram da mirujem. Ej jbm mu.... Bas mi je krivo,uh ala sam se iznervirala. Joj kako sam sve lepo planirala i zelela i eto bas sad da me snadje. Jbg.... Toliko da znate
Ljudi, nažalost, mene NEMA! [depri] Ako ste primetili, slabo sam i na forumu u poslednje vreme. Pojavili su mi se zdravstveni problemi, najpre su bolovi najavili helicobacter plyori,a pre par dana i na vratu mi se pojavi neka loptica ( bukvalno veličine loptice za tenis). Mislila sam da sam heroj, (a da budem iskrena to je više bila fobija) posle blokatora sam zazirala od svake tablete, te sam i zube vadila bez anestezije i tvrdoglavo sam odbijala savete doktorke iz Drajzerove da popijem po neki sedativ, naročito sada nakon smrti roditelja.Prijateljica me je naterala na brzinske pretrage i pre dva dana mi je ustanovljena znatno uvećana štitna žljezda, kao i struma prepuna priraslica sa obe strane i po sredini! Odmah sam sebe "videla" izbečenu, što me je bacilo u žešći bedak, te nisam nikakvo društvo! :smt086 Izvinite još jednom, baš mi je bila želja da se vidimo i upoznamo! Nekom drugom prilikom!
p.s. Da, mislila sam na baštu Kalemegdanske terase, tamo nije tako glamurozno, već prijatno i sa prijatnim pogledom na Kalemegdan!
Eto, prošlo je i "druženje", bili su Sanela, Avdija, Zvrky, Teodora, Mona, njena mama i ja. Bilo je o.k. Lično, nisam ni očekivao više ljudi, mada se nadam da će nas sledeći put biti više...
Blago vama! Ja sam "uživala" u gastroskopiji i ostalim pretragama! Za sada imam upalu želuca, čir na dvanaestopalačnom, sadžaj u jednjaku ( ma šta to značilo), helicobacter plyori uvećan sedam puta, strumu sa priraslicama od kojih su neke poprilično velike, te mi je zakazana sintografija i nakon toga operacija! Sve to naravno rađeno većinom kod privatnih lekara, jer se u državnim ustanovama čeka i po nekoliko meseci za svaku ozbiljniju radnju! Skener štitine žljezde su mi zakazali za novembar,a do tada ko zna šta bi se desilo!
Kako mi je krivo sto se ranije nisam prikljucila, fuc.....
Ali dobro, nadam se da ce uskoro biti prilike...
Star, odusevljava me tvoja istrajnost da ni sedativ neces da popijes, drzi se samo!!! Pitaj doktorku, ako smes pored svega toga, mozda neki rivotril, on je klomazepam, a bas zna da umiri....
Cuvaj se!
S.
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Lepo sam joj rekla da ide kod doktora, nisam mozda bas morala da ispadnem nepromisljena i bupnem ime leka...ali ko hoce naci ce ovako ili onako....
ali mislim da je okej ako se pije kako treba
a ne ko ova Zvrky 8)
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...