Azra, draga moja,
cuvaj se i pazi da se ne predomisli i izvrda odlazak u komunu. Ako se imalo koleba ili mu se bas i ne ide a ne smije to reci, naci ce nacin da ne ode. Isto se desilo i sa mojom kcerkom, trebala je ici u Reto u Split, spremali smo se i dogovarali, a ona je to izvrdala tako sto se uradila!
Ne samo to, nije slusala ljekare, uzimala metadon (koji sam skupo placala) bez ikakve kontrole. Govorila je: "Bolje metadon nego da uzmem dop." To je bila samo foluska, znala sam i nisam joj vjerovala. Danas joj je test bio pozitivan, rekla je da je sinoc imala sijelo u kuci sa svojim momkom, jednom prijateljicom (koja se ne drogira i isto se zove Azra) i jos se pojavio jedan njen drug koji je opet na heroinu (tog joj druga poznajem, pravi se pametan i nikoga ne slusa). Veselo drustvance je sjedilo do sitnih sati, kako mi je rekla.
Od danas je krenula sa metadonskim odrzavanjem. Vidjecemo sta ce dalje biti.
Tebi moja draga Azra zelim da uspijes i da svog momka vratis u normalni zivot. Divim se tvojoj hrabrosti, volji i strpljenju. Ja sam na kraju snage, ne znam dokle cu jos izdrzati.
Pozdravljam te i zelim svako dobro!
moj novi topic
- STELAMARIS
napisala samo vam privatnu poruku, a evo ne znam ni sama dalje sta da pisem! nemojte posustajati! ja znam, nisam ja za svog momka "krvno" vezana, pa se to moze nekako i prezivjeti a drugacije je kad je vlastito dijete u pitanju! ali jedno znam, boli to sve strasno i ja vam kazem ne dajte se! izdrzite! ne znam ni ja sad evo sta da radim, uzasno se osjecam, sve: izlevatio me, povrijedio itd. ali ja ne mogu da ga odbacim jer ga volim, luda sam za njim! sad jos ova glupa kisa pada, grozno sam raspolozena a na poslu sam, ne znam sta bi od sebe, cas placem, cas zurim u jednu tacku i tako! ne znam sta bih vise!
PDT_Love_07
- STELAMARIS
Azrice moja,
osjecaji su tvoji iskreni prema tvom momku, ne bi se toliko borila za njega da ti nije stalo i da ga ne volis. I ja kao majka volim svoje dijete, ali ona ne voli nikoga, cak ni sebe, vec onu odvratnu djavolsku stvar HEROIN. Ona voli samo to i nista vise.
Hocu i moram da vjerujem da je tvoj momak stvarno prelomio i odlucio da se lijeci. Isto tako moram misliti i za svoju kcerku, moram se prisiliti da tako mislim, jer bih mogla odustati i pustiti da zivi dalje u tom paklu.
Pozdrav i budi dobro!
osjecaji su tvoji iskreni prema tvom momku, ne bi se toliko borila za njega da ti nije stalo i da ga ne volis. I ja kao majka volim svoje dijete, ali ona ne voli nikoga, cak ni sebe, vec onu odvratnu djavolsku stvar HEROIN. Ona voli samo to i nista vise.
Hocu i moram da vjerujem da je tvoj momak stvarno prelomio i odlucio da se lijeci. Isto tako moram misliti i za svoju kcerku, moram se prisiliti da tako mislim, jer bih mogla odustati i pustiti da zivi dalje u tom paklu.
Pozdrav i budi dobro!
Sto me ne ubi, ucini me jacim!
Ziv pas vrijedi vise nego mrtav lav!
Ziv pas vrijedi vise nego mrtav lav!
Bravo Azra...uspeli ste...eto ga i drugi korak...odlazi u komunu!!!!
Znam da ti je tesko i da ce ti uzasno nedostajati....nema nekog posebnog recepta ili saveta kako olaksati tugu za njim, sem okrenuti se sebi i svom zivotu i na njegov odlazak u komunu gledati kao nesto najpozitivnije sto vam se desilo, bar za sada!!! (jbg...smesno zvuci, ali to je realnost)
Drzi se i ne dozvoli da vidi koliko ti je tesko sto odlazi, jer to moze da ga pokoleba...ako vec nije otisao?!

Znam da ti je tesko i da ce ti uzasno nedostajati....nema nekog posebnog recepta ili saveta kako olaksati tugu za njim, sem okrenuti se sebi i svom zivotu i na njegov odlazak u komunu gledati kao nesto najpozitivnije sto vam se desilo, bar za sada!!! (jbg...smesno zvuci, ali to je realnost)
Drzi se i ne dozvoli da vidi koliko ti je tesko sto odlazi, jer to moze da ga pokoleba...ako vec nije otisao?!
Every star in the sky
tells us how
and shows us why
we must all
give universal love
tells us how
and shows us why
we must all
give universal love
ipak nece u varazdin, javili su mu sinoc da ide u pulu, valjda je to jedina komuna u koju se moze tako brzo ici! danas ce doci po mene da budemo jos veceras zajedno, jer ide sutra u 6 ujutro! vec mi nedostaje i vec me tako boli. pogotovo jer smo ovih zadnjih 10 dana bili konstatno zajedno. joj kako mi je tesko! znam da ne smijem to previse pokazivati. joj umrijecuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :smt089
PDT_Love_07