pomoc!

Suovisnici su osobe koje su u bliskoj vezi sa ovisnikom i koje pate uz njih, bez obzira da li ovisnik priznaje da ima problem ili ne. Ovdje možete razmijeniti mišljenja o mehanizmima za nošenje sa problemima i tehnikama za pomoć Vama, a ne ovisnicima.

Moderators: sanela, Erineja

Sonja

Post by Sonja »

ne, ocigledno je najbitnije da se sacuva porodica kakva god ona bila, da neko ne bi rekao kako nisi uspela.....sta ce reci ljudi, mala sredina.....
A sta mislis koliki je neuspeh za roditelja kada mu je dete narkoma???? Moze li se to porediti sa neuspehom jednog braka koji je ionako shit?
I mojne te price, bar imaju oca, kog oca oni to imaju majke ti?
Ptanje je da li ti je zent da ostanes bez muza sama sa decom ili su ti bitna deca.
Kada ovo budes znala, resices sve probleme, kada saznas zasto ovo trpis i kada budes iskrena prema sebi.

S.
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
fortunar

Post by fortunar »

Znam samo jedno sto je i ocito iz vasih postova ( pricam o ovisnicima ), a i vi cete primjetiti kad malo bolje procitate- kod vas postoji samo ja, ja, ja, pa opet malo ja, pa sad puno ja, pa ja, pa opet ja. Da nije bilo tako tko zna dal bi danas bilo OVAKO!!!!
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

hahahahahhahaha to se cak i rimuje jbte mahhahahah...ne ne..cek...jajajajajjaajjaajjajajaja
mozel' ovako?
sunrise

Post by sunrise »

jajajajaja i ja se pitam odakle je ovaj tip pao?
me, my self&I
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
joesspappa

Post by joesspappa »

Jok najbolje je da prichamo o tudjim iskustvima u trecem licu ili da izmishljamo kako se sve to nama nije dogodilo, a nekim drugim likovima jeste i da je nama drago zbog toga a njima nije...
Ili jjosh bolje da pishemo kako se neko drugi oseca....

Decko je zalutao... definitivno... mozda je i bolje ako jeste... bar ce nece nauchiti koliko je JAJE bitno... jer nema KOKE BEZ JAJA... :) :P
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
joesspappa

Post by joesspappa »

@fortunar:
Ne diraj nam jaja!!!!
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
_farky_

hm...

Post by _farky_ »

odjebi ga posalji u P.M. nemoj imat nis s njim. To je ono kaj ja mislim.....tolko od mene
azraaa

Post by azraaa »

aaaaaaa frajera! :smt011 valjda treba da se sjebem zbog svih silnih crnjaka koji mi se desavaju u zivotu, jer ne mislim na sebe!?
PDT_Love_07
sunrise

Post by sunrise »

ne smijes mu dozvoliti nikakve ultimatume, kakva jebena trava. nemoj mu popustiti ni milimetar i dokazi njemu ali prvo i sebi i djeci da si ozbiljna i odlucna u svojoj odluci kakav zivot zelis dati svojoj djeci i sebi. mozda je to jedini nacin za njega, kad se maknes od njega i kad vidi kako je lijepo biti sam
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Sonja

Post by Sonja »

fortunar wrote:Znam samo jedno sto je i ocito iz vasih postova ( pricam o ovisnicima ), a i vi cete primjetiti kad malo bolje procitate- kod vas postoji samo ja, ja, ja, pa opet malo ja, pa sad puno ja, pa ja, pa opet ja. Da nije bilo tako tko zna dal bi danas bilo OVAKO!!!!
oooooo fortunaru iz daleke buducnosti da li tamo ljudi komuniciraju telepatijom, pa nema ja, ti, mi, vi , oni.....

Ja i ja je kada dajemo primere. Nemo gu ja da pricam kako je bilo mojoj babi dok se pucala, naravno da ako nekom dajem savet da cu dati savet tipa:"evo, na primer ja kada sam...."

i odakle ti ispade majke ti?
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Post Reply